Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

.
çok zor bir süreçten geçiyoruz elbette yasyan insanlar vardır ama insan yasyınca kendini tek sanıyor gececegine inanmak lazım

Psikolojik rahatsızlıklar için bu duanın çokça okunması gerekiyor.
Arkadaşlar bende dahil bu duayı çokça okumaya başlayacağım, sizde okumaya başlayın, aynı zamanda diğer kötü hastalıklar içinde koruyucu duaymış bu,
Uzunca bir süre kalben okuyalım ve sonucu aramızda burda mütalaa edelim olmazmı?
Bu duanın kaynağı çok sağlam bir kaynak, ben arapçasını türkçeye çevirip yazdım, arapça bilenler Erba'in İdrisiyyede bulabilirler.

Psikolojik rahatsızlıklar için bu duanın çokça okunması gerekiyor.
Arkadaşlar bende dahil bu duayı çokça okumaya başlayacağım, sizde okumaya başlayın, aynı zamanda diğer kötü hastalıklar içinde koruyucu duaymış bu,
Uzunca bir süre kalben okuyalım ve sonucu aramızda burda mütalaa edelim olmazmı?
Bu duanın kaynağı çok sağlam bir kaynak, ben arapçasını türkçeye çevirip yazdım, arapça bilenler Erba'in İdrisiyyede bulabilirler.

Aynı zamanda duaların kabulü içinde vesile bir dua.

ebussssco4764817 .!.:
ilaç kullanmıyorum sabretmeye calısıyorum bakalım nereye kadar ruh halim degiişyor günü gününü tutmuyor sen nasıslın

Ben dun kotuydum ağlama krizine Girdim ruhum cok sıkıldı 1 saat araliksiz aglamisimdir yarin psikiyatrisde gidicem konusmaya ilac istemiyorum ama bakalm ne dicek bugun biraz daha iyiyim aglamadm ama hep aklimda dusunce icim sıkılıyor

bende gün boyu sıkıntılıyım sabah kalmak istemiyorum kalktıgımdan itibaren sorunlar baslıyor önümde çok uzun zaman var nasıl basedecem bilmiyorum

Kizlar ben her zamn yazamym ama takip ediym kizm 1e gidiyo oglim 6aylik bu aralar kotuym yine geldi ataklar nefesm daraliyo sirtm agriyo emzirmktnmi bilmym kafamda dusunceler havada bulutlu bugun canm bisey yapmk istemiyo bebgm ilgi istyo kizm simdi okula gitti allhm yardm et hic gucum yok

masallah bizde cocuklarımızın bu yasta olacagını görürüz inşallah bugun 11 haftama gırdım benımde canım bişe yapmak istemiyor iki adım yürüsem yorluyorum bişe yapmadgım zamanda canım sıkılıyor hamileligin nasıldı panikli?bugun pskiyatrıste gidelim dedik her gidyoruz yok bugun gittik yıne yok bi tane pskiyatrist var o da devlet hastnesınde o da yerınde yok çıldıracagım burda az kaldı zaten mecbur bi ara merkeze gıdecez bakalım ne dıcek

Arkadaşlar selam herkese..
Ben 3 aylık hamileyim, panik atak hastası değilim. Bazı hislerim oluşmaya başladı gebelik ile birlikte, size anlatayım bana fikir verin lütfen..
ilk rahatsızlık hissim, 8 haftalık gebe iken bi akrabamın durup dururken çok yüksek ses ile bağırması ile çarpıntı başlaması oldu. Sonra iş yerinde ya da annemle yaşadığım tartışmalarda yüksek çarpıntı ve birisinde nefes darlığı, çok zor nefes aldım sanki ciğerlerim çok küçülmüş bende olabildiğince hava doldurmaya çalışıyorum ama hava girmiyo gibiydi. bide son zamanlarda çok sinirliyim, beni üzen kişilere (bilerek ve bilmeyerek üzen kişiler var) aşırı öfke duymaya başladım. Kardeşim ve annem anlayışsız davranıyo, ikisini de çok sevmeme rağmen şu an yüzlerini hiç göresim yok, hatta telefon açıp saydırasım var vs vs...
Bide bugün, doğum zamanını düşündüm, evde ağlayan bi bebek, kaynanam kayınpederim vır vır, anneme minnet etmemek için çağırmayacam yardıma, o da gelmez zaten, berbat anlar yoluk saçlı ben... Neredeyse ağlayacaktım şuracıkta.
Bu bulgular normal hamilelikte yaşanan şeyler mi yoksa ben mi biraz fazla hisler yaşıyorum.
Çok moralsiz ve mutsuzum..

Son düzenleme:

Merhaba

Hamileliğin hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Bu tarz düşüncelerin hamilelik öncesinde de var mıydı? Belki farketmemişsindir? Kişilik değişiklikleri hamilelikte olabiliyor diye biliyorum. Çünkü bütün hormonların dengesi değişiyor. Ağlamak, aşırı hassasiyet, korku vs... Bana kalırsa hamilelikten olabilir. Ama en iyisi, çoğalmadan bir psikiyatrla görüş. Başa çıkman kolaylaşır ve neden böyle yapıyorum diye kendini yememiş olursun :)

Allahin izniyle gorursunz cnm gecen sene bu zamanlar hamilydm burda yazilarm var doguramcm olucem nefes alamiym carpintim cok diye agliyoduzm bebegimi goremicem diyodum hersey oluyo zamani geldginde cok uzdum kendimi yiprattm sonradan pisman oluyosn niyw buKadar uzdum kendimi diye benm ilk 3aym kotuydu cok sonra yaza dogru daha iyiydm benmki kis ayinda geliyo genelde bos kaldgmda oluuo meskale buluyom kendime yalnz kalmamaya calisym napalim bisekilde idarr edym kotu oldgmda buraya yaziyn iste ben 7sendr cekym allhim bizi bunla siniyo diye dusunuyrm bazen diyrm keske umursamz nese dolu biri olsm diye ama olmuyo allahim bu gunlrrimizi aratmasin tek cozum allaha siginmak ben oyle yaparak norml dobgurdm birazda bizim elimzde ama zaman zamann cikmaza girip kotu oluyrm

size.guzel haberler vermek isterdim ama sanirim basa donuyorum..nir haftadir fenalardayim..bugun randevum var bakalim..sanirim ilaca devam..dua edin bana ne olur..

inşallah görürüz zaman geçmiyor sankı burda önümde günler haftalar var o an insan sonrdan yasyacagı pişmanlık gelmiyor ki sadece yasadgı sıkıntıyı yasıyor ben yaz kıs farketmiyor :) her turlu yasıyorum benım kendımı dinleme vaktım cok esımin meslegı için geldik bu igrenc yere ne sosyal ortam var ne calısacak mekan dogru Allah bugunlerımızı aratmasın napalım bunuda sukur

basimi vurdum sonra agri basladi gecmedi stres yaptim sonra bilindik sahneler..aglama krizleri huzursuzluk..uykusuzluk..ne arrsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…