mrb bende hıc yemek yıemıorum mıdem sureklı kotu suan ılac kullanmıorum ama daha once tranko b.. kullandım bence guzel bı ılac ama tedavı edıcı olmuor bı ıkı gun etkısı devam edıor sonra gecıor zaten ıcınde dıazem etkısı var ve yesıl recteyle satılmayan tek ılacmıs.sızın sıkıntınız ne oluor tam olarak mıdeylemı bende cocuk ıstıom ama korkuorum hamılelıkte dayanamam dıe ama bı yandanda ılaca baslamak ıstemıorum ole surunerek gecıo gunler allah yardımcımız olsun
bir şekilde geçiyor inan hamilelik, hiç olmuyorsa 3.ay dan sonra ilaç içilebiliyor. Bizlere bak, aynı senin durumundayız ama dayanmaya çalışıyoruz, Allah hepimize yardım ediyor hiç şüphen olmasın, bulantın olursa bulantı hapı kullanırsın v.s. ama kendini bırakmaman lazım
yaygın anksiyete benim şikayetim arkadasım..6 ay tedavi sonrasında aralıkta bıraktım ilacı..bugün yeniden basladım..depresyon belirtileri gösteriyomusum mevsiminde etkisi var dedi..tranko buskası sanırım uyku için verdi bana..daha önce geçti yine geçecek diyorum..bende istiyorum çocuk ama evvela benim sağlığım..vakti gelince olur ne diyim..senin şikayetin neydi?
benımde aynısı takıntılarım cok hıcbısey ıyı olmıcakmıs gıbı gelıor uc yıldır ılac kullandım 5 aydır kullanmıorum zorla ıdare edıorum ama ben atakta gecırıorum baygınlık hıssı tıtreme bulantı terleme falan sakınletrıcı almak zorunda kalıorum tranko buskas uyku yapıor evet mıdeyıde rahatlıor ben hala kullanıorum eşimde destek olsa belkı bukadr olmıcak ama ılac ıcmemı ıstemıor ınsallah gecer hepımızınkı
nasıl yanı neden ıstemedınkı kotumuydu? narkozu nerden verdıler koldanmı? pazartesıye randevu aldım bende eşimle gıdecem ınsallah endoskopı olmadan tam anlamıolarkı reflu falan oldugnu yanı ole dıolar gunde kac kere kusuosun yemek yıyebılıomusun ben denızlıde yasıorum sen dogudaydın sanırım eşin dolayısıyla dımı
Merhaba.
Her hangi bir sıkıntı, üzüntü, panik, uykusuzluk vs sütü etkiliyor. Anne sütü arttırıcı ürünler var Lactamil filan. Onlardan denedin mi? Rezene iç, bulgur pilavı, soğan, komposto, üzüm, kuru meyveler süt oluşumuna yardım eder. Önceki yazılarımda bahsettiğim bi kuzenim var. Ana çocuk sağlığında çalışıyor. Hemşire kendisi. Bana demişti ki, bebeğini doyuracağına inan, kendine güven. Bunlar da çok önemli. Kendini panik atağa kaptırıp kötümser düşünme. Dua et bol bol. İnşallah sütün çoğalır.
Allah şifa versin..bizim sınavımız bu..iyi kötü geçecek günlerimiz..iyi günümüz kötü günümüzden çoksa şükür..eş konusu çok önemli..bu ara benimkininde yüzü düştü ama kusura bakmasın kimse umrumda değil..sen kendinmi kullanmak istemiyorsun ilaç..
evet ılacsız alısmaya calısıorum bıde hamıle kalıram zaten bıraktırcaklar dıe dırenıorum yanı eşim bu konuda cok katı hıc anlasamıoruz ınanmıor bu hastalıga anlatamıorum dınlemıor bıle ılaclar benı uyusturuomus sadece sureklı bunları soluor ondanda bı destek yok bana bazen kotu olunca baslıcam dıorum ama sonra gecınce dayanayım dıorum gunlerım berbat gecıor okula bıle gıdemıorum ogrencılerımle ıletısım eksıklıgı yasıorum artık napıcamıda bılmıom ılacların etkısını gördunmu?:)
eşim geceye gitti kaldım yalnız başıma
ebuss yalnız değilsin biz varız..''hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşil azım''ben bu duanın faydasını çok gördüm birde bunu ihlasla yapamasn bile faydası olurmuş sohbette dinledim oku bunu bol bol..
her hamilelikte bulantı olmuyor ki , benimde bazen az az oluyor ama her an değil, çevremde o kadar çok arkadaşımda var ki hiç bulantı geçirmeden hamilelik yaşayanlar. Bence sen bu konuyu hiç kafana takma bile.o bulantı hapları hıc etkı etmıormus ole dıolar ben bu sefer dahda kotu oluorum ınsallah ya tek korkum bu hastalık yuzunden bı cocugum olmaz dıe hayatım boyunca hep benle olucak bu hastalık ama bundan mahrum kalmak ıstemıorum sızın bulantılar cokmu?
her hamilelikte bulantı olmuyor ki , benimde bazen az az oluyor ama her an değil, çevremde o kadar çok arkadaşımda var ki hiç bulantı geçirmeden hamilelik yaşayanlar. Bence sen bu konuyu hiç kafana takma bile.
kızlar facebook kullanıyormusunuz
bende oldukça fazla doktorun verdgi mide bulantı ilacı da işe yaramıyor bu aralar halsizilk iştahsızlık mide bulantısı mıde yanması ustune yasdıgım sıkıntılar tuzu biberi oluyor senin nasıl geçiyor hamilelik biaa ?
var canım arkadsım komşularım var ama iyi hos yanlarında ama eve girince daha kotu oluyorum evde durmak ıyı gelmiyor bana dısarı cıkıncada ıkı adım atsam yorluyorum halsizlık var zaten haftaya memleketme gidecem annmın yanında kalcam bıraz Allahtan bı sorun cıkmassa egeronların etkısı olmuormus zaten bıde senın ıkı tane ya belkı ondandır..ya ben anlamıorum hıcmı arkadsın yok tanıdıgın yok bırılerı nebılım azcık onlarla vakıt gecırsen bole balkona cık yemegını orda yemeye calıs bole havayı ıcıne cek nebılım bak ıstersen faceden ekle yalnız kalma ölee:)
benim çok bulantım yok ama hiç olmuyor da değil, işte idare edecek şekilde ama diğer açıdan sorarsan içimin sıkıntıları devam, artık normal hayatı eski günlerimi özledim kafamda hep aynı şeyler dönüp duruyorbende oldukça fazla doktorun verdgi mide bulantı ilacı da işe yaramıyor bu aralar halsizilk iştahsızlık mide bulantısı mıde yanması ustune yasdıgım sıkıntılar tuzu biberi oluyor senin nasıl geçiyor hamilelik biaa ?
benim çok bulantım yok ama hiç olmuyor da değil, işte idare edecek şekilde ama diğer açıdan sorarsan içimin sıkıntıları devam, artık normal hayatı eski günlerimi özledim kafamda hep aynı şeyler dönüp duruyor
gercektende öyle sadece yasyan biliyor..hamilelikten dolayı galiba iki adım atsam yoruluyorum canım bişey yapamakta istemiyor halsizlık var ustumde.inşallah öyle diyolar bebek olunca ilgiyi bebege verdgin için sıkıntın az oluyormus diyolar öylede olur umarım.genelde benım rahatsızlıgım sabah iç sıkıntısıyla baslıyor okb var bende takıntı saplantı yıneleyıcı dusuncelerımı olumsuzluga ceviren rahatszılık benım kı günüm günümü tutmuyor bi bakıyorum iyi bi bakıyorum kötü oluyorum sabrediyorum Allah bu yasadıklarımızın mükafatını elbette verir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?