Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

basimi vurdum sonra agri basladi gecmedi stres yaptim sonra bilindik sahneler..aglama krizleri huzursuzluk..uykusuzluk..ne arrsan

anladım canım ara ara kendını gösterip insanı strese sokuyorlar ne guzel ilaçsız devam ediyordun iyiydin hamilelik düşünüyodun eger fikrin devam ediyorsa hiç baslama ilaca hamile kalınca bırakmak zorunda kalcan bu kez daha da kötü olcan

mrb kızlar nasılsınız ınsallah ıyısınızdırben cok kotuyum ıkı kere atak gecırdım gun ıcındede hıc ıyı olamıorum yaa delırıcem artık ben bı aıle kuramıcam anne olamıcam o mutlu cocuklu aılelere hep bakıp durucam artık cok kotuyum ne yapıcamı bılmıorum

kızlar merhaba bende panikatak hastasıyım 1 buçuk ay önce doğum yaptım hemde normal:) ama çok sorunlu oldu herneyse asıl sormal istediğim iki gündür sütümde ciddi azalma var süt artrıcı şeyler yememe ,bol suya rağmen,bu süreçte panikatak yaşadım yine yanmalar,ateş basmaları bir buçuk ay iyiydim her ama uykusuzluk beni çok etkiliyor iki gündür sanırım patlak verdi..uykusuzluk ataklarıma zemin hazırlıyor sütümde azaldı iyice stres yaptım sebebi panikatak olabilrmi bilgisi olan yada benzeri durum yaşayan varmı çok moralim bozuk yardım edin bilgisi olan

Idare ediyoruz iste canim atak geciriyorum derken o an neler yasiyorsun kismet olursa anne de olcaksin oyle dusunup uzme kendini

Seni cok iyi anliyorum bu hastaligi yasayan biliyo benmde burda kimsem yok evhanimiym ailem bu seirde degil arkdsm yok komsum yok onn ivin zorlaniyrm ne biliym elisi yapum namz kiliym tv izle yemk yap bebekle ilgilenirken zaman geciyo bebek olunca aklina gelmez ins o an pismanlik gelmiyo atak gecirdgn de ne yasiyosun ne gibi sikayetlern oluyo

hiç öyle düşünme kimler kimler hamile kalıpta bebişini kucağına alıyor, sende Allah'ın izniyle hamile kalıp doğuracaksın o mutluluğu yaşayacaksın , daha yaşında çok küçük dert edecek hiç bir şeyin yok, şurda hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz ve Allah yardım ediyor zaman geçiyor bir şekilde, bir birimize dua edelim.

Merhaba.

Her hangi bir sıkıntı, üzüntü, panik, uykusuzluk vs sütü etkiliyor. Anne sütü arttırıcı ürünler var Lactamil filan. Onlardan denedin mi? Rezene iç, bulgur pilavı, soğan, komposto, üzüm, kuru meyveler süt oluşumuna yardım eder. Önceki yazılarımda bahsettiğim bi kuzenim var. Ana çocuk sağlığında çalışıyor. Hemşire kendisi. Bana demişti ki, bebeğini doyuracağına inan, kendine güven. Bunlar da çok önemli. Kendini panik atağa kaptırıp kötümser düşünme. Dua et bol bol. İnşallah sütün çoğalır.

Idare ediyoruz iste canim atak geciriyorum derken o an neler yasiyorsun kismet olursa anne de olcaksin oyle dusunup uzme kendini

ya normalde dusunmuorum cok ama mıdemde bısey oluor sabah baslıor sankı ıcınde kazınma calısması var gıbı bogazıma kadar gelıor sonra bulantıya dönusuor bunu cok dusundukce atakta gelıor mıdem hep rahatsız bu da benı cok yıpratıyor artık işe bıle gıdemıorum nerdeyse normalken bole olan mıde hamılelıkte nasıl olcak bılemıorum ya off ben hamıle olsamda dayanamam heralde sen nasılsın zormu gecıyor bulantın cokmu

ya aslında mıdem bukadr kotu olmasa daynıcamda o donemlerde bu mıdeyle nasıl dayancam ya sakınlestırıcı almak zorunda kalırsam naparım dıe sureklı dusunuorum bu seferde cocuk ıstemıorum ama eşim cok ıstıyor hep bolemı olacak bılmıorumkı ınsanlar bebeklerıyle okadar mutlukı ınsallah bızde nasıp olur

mide doktoruna bi gitsen bende çok mıdemden sikayetcıydım hamile kalmadan once mide doktorna gitmiştim gastrıt ve reflü var denmıstı mideyi stres ve sinirde etkiler genellikle hamilelikte mide bulantısı daha artar ama bazıları bilmezler belki sende bilmezsın benım kotu ama gün boyu midem bulantı halinde ama sabah kusmalarım eksik olmaz 11 haftann içindeyım hala devam halsizlık yorgunluk bulantı iştahsızlık gibi gibi ..dayanırsın insanlar nelere dayanmıyor ben hamile olmadan once ben naparım ilaçsz hastenelık olurum dayanamam diyodum bu zamana kadar geldim ama gel bi bana sor neler yasdım halada yasmaktayım bugunler gecek diye kendımı tesslı tesllı edıyorum vardır bugunlerın güzel tarafı ..

Lütfen ümitsizliğe kapılma.

Yaşını bilmiyorum. Ben 33 yaşında anne oldum Allah'ın izniyle. Çok zor günler geçirdim. Neredeyse bütün hamileliğim boyunca yattım. İlaçsız 18. haftaya kadar dayanabildim. Ama sonuçta çok şükür Allah bana kızımı nasip etti. Çok pembe bir tablo çizemiycem kendim için. Gerçekten zordu. Ama imkansız değildi. Yeter ki Allah kaderimize yazmış olsun. Kendine iyi bir psikiyatr bul. Terapi de alabileceğin iyi bir psikiyatr. İlaçlarını aksatmadan iç. Psikolojik değişimler için kendini hazırla. İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir doğum yapıp bebeğini kucağına alırsın. Geçmiş sayfalara bir bak. Neler yaşandı, neler geçmişte kaldı. Çok şükür bu günümüze.

gercektende öyle sadece yasyan biliyor..hamilelikten dolayı galiba iki adım atsam yoruluyorum canım bişey yapamakta istemiyor halsizlık var ustumde.inşallah öyle diyolar bebek olunca ilgiyi bebege verdgin için sıkıntın az oluyormus diyolar öylede olur umarım.genelde benım rahatsızlıgım sabah iç sıkıntısıyla baslıyor okb var bende takıntı saplantı yıneleyıcı dusuncelerımı olumsuzluga ceviren rahatszılık benım kı günüm günümü tutmuyor bi bakıyorum iyi bi bakıyorum kötü oluyorum sabrediyorum Allah bu yasadıklarımızın mükafatını elbette verir ..

kizlar depresyon baslangici dedi prozac surup la tranko buskas verdi..ebus bebek istiyorum ama bu ruh haliyle olmaz..bak senin nasil surpriz oldu.Rabbim e emanetim vakti saati neyse artik..hamdolsun ilk seferki gibi siddetli degil..dunden bugune bile daha iyiyim sukur..yemek yiyemiyorum bi o sikintim var..gecer insallah..her namazimda.sizlere.dua ediyorum lutfen sizlerde beni unutmayin..Rabbim hepinize sifalar versin..

gıttım endoskopı ıstedı onada kararsızım korkuorum yaptıramıorum senınkı gıbı herseyı olumsuz dusunuorum hıc ıyı olacak gıbı gelmıor hıcbısey buda benı dahda etkılıor yasadıklarımızı kendımız bılırız herkesınkı kendıne agır gelır tabı cevremdende etkılenıorum dayanamzda cocugu aldırmaya calısırım yada ılac alırım dıe sureklı dusunuorum ınsallah gecerr

mrb bende hıc yemek yıemıorum mıdem sureklı kotu suan ılac kullanmıorum ama daha once tranko b.. kullandım bence guzel bı ılac ama tedavı edıcı olmuor bı ıkı gun etkısı devam edıor sonra gecıor zaten ıcınde dıazem etkısı var ve yesıl recteyle satılmayan tek ılacmıs.sızın sıkıntınız ne oluor tam olarak mıdeylemı bende cocuk ıstıom ama korkuorum hamılelıkte dayanamam dıe ama bı yandanda ılaca baslamak ıstemıorum ole surunerek gecıo gunler allah yardımcımız olsun

suan 30 yasındayım bende dr gıdıorum ama bı guvensızlık var ayrıca ılacla uc yıl gecırdım noldu dıorum esımde ılac ıstemıor ozman arada kalıorum bıde hamılelık olursa ılacı kesmem gerekıcek dıe baslayamıorum.yaa benım tek korkum hamılelıkte ya sakınlestırıcı ıstersem ya dayanamazsam cunku normaldede hergun mıdem kotu zor duruorum bazen ılac alıorum ozman alamıcam napıcam gunlerım berbat gecıcek dıe uzuluorum su mıdem azcık duzelse belkı bukadr olmıcak ya bılmıorum

benden de endoskopi istendi tam yattım bogazma hortumu atr atmaz ben istemiyorum deyip çıktım bide bana az miktrda narkoz veridi ona göre yaptramadım Allah korusun o nasıl söz herseyın bası sabır gececk inşallah

geçmiş olsun senın de vaktı zamanı ne zamansa o zaman olcak inşallah ama onemlı olan ilk basta senın saglıgın gün gün iyiyleseceksin inşallah Allah razı olsun benımde dualarım senınle olcak canım aminn..

benden de endoskopi istendi tam yattım bogazma hortumu atr atmaz ben istemiyorum deyip çıktım bide bana az miktrda narkoz veridi ona göre yaptramadım Allah korusun o nasıl söz herseyın bası sabır gececk inşallah

nasıl yanı neden ıstemedınkı kotumuydu? narkozu nerden verdıler koldanmı? pazartesıye randevu aldım bende eşimle gıdecem ınsallah endoskopı olmadan tam anlamıolarkı reflu falan oldugnu yanı ole dıolar gunde kac kere kusuosun yemek yıyebılıomusun ben denızlıde yasıorum sen dogudaydın sanırım eşin dolayısıyla dımı

bir şekilde geçiyor inan hamilelik, hiç olmuyorsa 3.ay dan sonra ilaç içilebiliyor. Bizlere bak, aynı senin durumundayız ama dayanmaya çalışıyoruz, Allah hepimize yardım ediyor hiç şüphen olmasın, bulantın olursa bulantı hapı kullanırsın v.s. ama kendini bırakmaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…