Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

evet cnm ilaç kullanıyorum 20 mg fulsac 35 mg anafranil rahatsızlığım daha iyi idare edecek şekilde ama çok iyiyim diyemem.. inşallah her yönden sağlıklı olur bebeklerimiz..

ne zamandan beri basladın ilaca bende okb var bu aralar çok arttı herseye bısey bulur oldum dayanıyorum ama nereye kadar

Son düzenleme:

Son düzenleme:

ne zamandan beri basladın ilaca bende okb var bu aralar çok arttı herseye bısey bulur oldum dayanıyorum ama nereye kadar

ahh ahh ben ne hale geldim bi bilsen... hiç bu kadar kötü olmamıştım öyle şeylere takıp kafamda öyle şeyler kuruyordum ki ben bile tanıyamadım kendimi uyku yemek içmek haram olmuştu her saniye ağlıyordum krizler geçiriyordum..3 hafta rapor aldım işe gidemedim..ben 4. ay bitmek üzereydi başladığımda.. doktor önce 20 mg fulsac verdi ama yetmedi bana o kadar kötüydüm yani.. sonra 35 mg anafranil verdi. bu iki ilaca rağmen hala kendimi süper hissetmiyorm, düşün ne kadar kötü durumda olduğumu ilaç öncesi

bendede var sanırım azicik ama şöyle düşünsek inancımızda varsa mesela oruc tutarken Allah yardımcımız oluyor bence hamilelikte Allahın bir lutfu ve herhangi bir sey oldugnda kendimizi ona teslim etsek ve onu koruyacagını bilsek ne olursa olsun buarada bende korkuyorum hamielik durumunda ama sanirim Ona sıgınacagim:>ve birsey olmayacagina guvenecegim.

Seni çok iyi anlıyorum o kadar zor ki yazdıkların bence 4.aya kadar bile iyi dayanmışsın tebrik ediyorum seni gerçekten. İlaç içmeye başladıktan ne kadar sonra etkisini gösterdi. Bende bu hafta için rapor aldım şimdiden haftaya nasıl işe gideceğimin sıkıntısına girdim. Hamileliğinin kaçıncı haftasında başlamıştı sıkıntılar sende

ilaç bi 5 günden sonra yavaş yavaş etkisini gösteriyor her gün biraz daha iyi hissediyorsun ben her gün biraz daha iyi olduğumu gün be gün farkediyordum. 3 haftadan sonra tam etkisini gösteriyor cnm. çok hatırlamıyorum kaçıncı haftasında başladığını ama sanırım 2.5 aylık hamile filandım. dayanabilecek boyuttaydı o zaman ama sonradan gittikçe şiddetlendi benimki 4. ayda ise doruk yaptı dayanamayacak boyuta geldi, büyük ihtimal o durumda ilaca başlamasaydım bebek düşerdi yada karnımda ölürdü o derece kötüydüm..

yine iyi dayanmıssın masallah şimdi kaçıncı ayındasın sabah kalktıgım andan beri baslıyor huzursuzluklar sıkıntılar hersey ust uste geliyor sanki ya sabır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…