Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah bagıslasın masallah
bende o günleri görürüm insallah sıkıntılarımın yuzunden karnımdakı bebekleri unuttum kendimi kötü hissediyorum Allah yardımcım olsun

günde 7 defa tevbe suresi son ayeti okumanızı tavsiye ederim. bırde bol bol ayetel kursi ve yasin sureleri.

sizi o kadar iyi anlıyorumkı ben 17 yıldır dönem donem mücadele edıyorum bu sıkıntılarla, hamılelık, doğum,bebek, dendıgınde tıtrer korkardım, ıcımde bırı kıpırdarsa cok korkarım dıyordum, biri degıl birilerı kıpırdadı ama kokmak degıl coooook mutlu oldum:)

tavsıyem 2. aydan sonra demir, magnezyum ve vıtamın ilaçlarınızı aksatmamanız, birde yiyebiliyorsanız günde 5-6 adet hurma yemeniz, cok iyi gelir.
kan degerlerının normal olması ve b vitamın cesıtleri, omega, folik aşıt beyın sinirler için cok iyi. bana dr um doğuma kadar bunları kullandırdı. ikiz oldukları için bunlar fazlasıyla gerekli dedi. belkide o yüzden hamılelıgımde nüksetmemıstır. gectıgımız yaz nuksettı ve halen mücadele verıyorum.

cok gecmis olsun simdi daha iyisindir insallah ,bence doktorun verdigi ilaclari kullan cunku zarari olacak ilaclar olsaydi vermezdi doktorun diye dusunuorum. Diger durumada gelince soyle dusun bugunler sayili , gecicek hepsi diye dusun. Yani gercekten eninde sonunda gecicek Allahin izniyle. cok zorlaniyorsan haftanda baya ilerlemiş 3. ayindan itibaren ilac kullanmaya baslayabilirsin , doktorum bir zarari olmaz dedi bana

aynen canım kullandım zaten yoksa ileryebilir dedi gün boyu kafamın içii dolu baska gebeliklere bakıyorum masallah bide kendime bakıp uzuluyorum yinede sükür bugunlere dua ediyorum kendimi telkin etmeye calısıyorum aklıma gelen takıntılarımın ustune gitmye gayret ediyorum pzt 9.haftama gircem günleri sayıyorum artık sen nasıslın senin ne gibi rahatsızlıgın vardı Allah yardımcımız olsun

tavsiyeleriniz için teşekür ederim bende kendimi bildim bileli bu rahatsızlıgı yasıyorum arada bi yok oluyor gibi oluyor daha sonra tekrrdan geliyor hamilelikte ilaç kullandın mı şimdi nasıslın canım ikizlerle ugrasmak biraz olsun sorunlarını azaltıyor mu kusa bakma biraz fazla soru sordum sankı :)

hamileliğimde hiç bu rahatsızlığımla ilgili ilaç kullanmadım. 2. aydan sonra benı bu durum zorlamadı. hamılelığımden dolayı baya zorluklarım oldu ama nüksetmedi. ikizlerle uğraşmak insanın hayata bakış acısını degıstırıyor:) anlatılmaz yaşanır:)
aynen benımde arada kayboluyor arada geliyor bu rahatsızlık. gectıgımız yaz nuksettı neler cektım bı ben bı Allah bılır. asla normale donemıcem sanıyorum ozaman. halen takıntılarım ve kaygılarım var tabı. ılac kullanıyorum.
sen cok sanslı bı annesın. hıc merak etme hersey yoluna gırecek Allah ın ıznıyle:)
sorularında cok degıl rahat ol canım :) hep gectık bu yollardan. hep sorduk, sora sora rahatladık :)

maşallah iyi dayanmıssınız benim hamileligim süpriz oldu hamile oldugumu ögrendigim an ilacı bıraktım 9uncu haftama gircem dayanmaya calısyorum takıntım kaygılarımın ustune gitmeye calısyorum inşallah öyle olur

mrb kızlar herkese bol dualı bol saglıklı günler bıkacgundur ben klube gıremedım nedenrıd bılemıorum herkes ıyıdır umarım bısey sormak ıstıorum bes gun once ıdrar yanmam basladı bıraz ıdare ettım dr gıttım dr da aptal bırı cıktı tahlıl yaptı bısey yok dedı ama benım cok fena yumurtalık agrılarım belıme kadr vuruor anlamadım bu neyın nesı böle olan varmıdır eşimden bıle uzaklastım artık ılıskıde canım cok yanıyor bole oluncada takıntı yapıorum yaa off

slm canım nasılsın çok şükür bügünlere üşütmüş olamaysın canım içine sinmediyse başka bi doktora git eger bi sorun olsaydı doktorun söylerdi içini ferah tut

slm canım nasılsın çok şükür bügünlere üşütmüş olamaysın canım içine sinmediyse başka bi doktora git eger bi sorun olsaydı doktorun söylerdi içini ferah tut

ya bende sureklı oluor evlenmeden oncede oluordu kronıklestı sanırım evlendıkten sonra agır olmaya basladı belıme hatta bobreklerıme vuruor sankı devlet hasnesıne gıdecem bakmıolar duzgunce ozele gıtmeyede pek dururmum yok ultrasyon falan pahalı olcak ole duruom ama bu durum atakta yaratıor bende napcam yaa ole duruom en nasılsın yaa ıkızlere cok sevındım cınsıyetını ogren ısım bulalım:))) ınsallah banda nasıp olur..

geçmiş olsun canım kendine dikkat et özele gidemiyosan devlet hastanesinin gidecen bolumden bi kaç doktorlar var begenmesdiysen birini digerine git cinsiyetini ögrenmemize var daha inşallah sanada nasip olur

Kzlar slm nrmalde siteye kafambozuk olarak kayıtlıydm ama sfrenizyanlıs dio ugrastm yapamadm bende bunu açtm bi haftadır iyiydm havadanmı anlamadm bi tuhaf oluyorum uykuya dalıorum hep bisey vrmıs olckmıs gbi uyanıorum szler naslsnz

iyi diyelim iyi olalım canım günler gelip geçiyor bazen oluyor her insanda gunumuz hergun normal geçmiyo olabiliyor devam etmez inşallah

,

Ben yine bugün kötüyüm ctesi hafiflemişti ama pazar günü yine başladı. İş yeri için rapor alayım diyorum iki hafta kadar ama bu seferde evde daha mı kötü olurum diyorum. Benim sürekli içim sıkılıyor ve uyuyamıyorum bu gece zar zor 3 bucuk saat falan uyudum sanırım ve şimdi iş yerindeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum bu forumda sürekli eski yazıları okuyorum bizim yaşadıklarımızı yaşayanları, çok şükür onların hepsi atlatmış acaba bizimkilerde geçecek mi diyorum. Bebeğin kalp atışlarını duyup duyamayacağımı düşünüyorum sürekli, çünkü ocak ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum o yüzden kendimi hamile gibi hissedemiyorum , inşallah bu sefer her şey çok iyi gider. Bu şekilde olursam 3 .aydan sonra ilaç kullanmaya karar verdim ama o zamanda eminim ilaç kullandığım için kendimi suçlayacağım.

Son düzenleme:

evde daha cok sıkılırsın canım en azından is yerinde biraz olsun sıkıntın hafifler inşallah gecer buna ihtiyacımız var daha erken oldugu icin kese görünebilir ama bebek görunmeyeblir 7 8 haftana geldiginde kalp atsınıa duyacan inşallah kendıne karamsarlastırma bende zor durumdayım ama ilaç kullnmıyorum sabretmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…