Prozac şurup kullanıorum cnm skür eskiye göre gayet iym
doktorum bana surup vermişti passiflora cok kötü olursan iç demişti ama ben içmedim iyi olmana sevindim darsı sorun yasyan herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum bana surup vermişti passiflora cok kötü olursan iç demişti ama ben içmedim iyi olmana sevindim darsı sorun yasyan herkese
kızlar nasılsınız günleriniz hamileliginiz nasıl geçiyor hamile adayları nasıllar[/QUOTE
Merhaba, ben bugun çok ıyıyım çok şükür çünkü evdeyim rapor aldım bu hafta için. Dün çok çok fenaydım daha fazla duramadım is yerinde. Bu hafta geçircem böyle de diğer haftalar da ne yapacagım bilmiyorum. Sen nasılsın
12.haftadan sonramı başladın ilaç kullanmaya ne kadar sürede etki etti doktorun kesin bir sekilde dedi demi bebeğe ilacın bir zararı olmayacağını? Kusura bakma böyle ayrıntılı soruyorum çünkü ne kadar fazla doktordan duyarsam o kadar icimi rahat ettirmeye çalışacağım.
kızlar nasılsınız günleriniz hamileliginiz nasıl geçiyor hamile adayları nasıllar[/QUOTE
Merhaba, ben bugun çok ıyıyım çok şükür çünkü evdeyim rapor aldım bu hafta için. Dün çok çok fenaydım daha fazla duramadım is yerinde. Bu hafta geçircem böyle de diğer haftalar da ne yapacagım bilmiyorum. Sen nasılsın
maşallah inşallah hep böyle gidersin bu hafta kendını toparlarsın haftaya da iyi olursun canım fena sayılmm ama sürekli bi kaygı var üstümde
senin ne gibi rahatsızlıgın var biaa ?
Benim rahatsızlığımda çok ilginç. Bütün gittiğim doktorlar anksiyete diyor, bunun sonucu olanakta uyuyamama,çok fazla sekıilde iç sıkıntısı oluyor ama işe gitmediğim zaman bunlar daha hafif oluyor bugün olduğu gibi. Çok şükür İş yeriylede bir sıkıntım yok çok iyi bir işim var herkesin çalışmak isteyeceği yerde çalışıyorum ama niye böyle ölüyor bilmiyorum.sendeki belirtiler neler?senin ne gibi rahatsızlıgın var biaa ?
Benim rahatsızlığımda çok ilginç. Bütün gittiğim doktorlar anksiyete diyor, bunun sonucu olanakta uyuyamama,çok fazla sekıilde iç sıkıntısı oluyor ama işe gitmediğim zaman bunlar daha hafif oluyor bugün olduğu gibi. Çok şükür İş yeriylede bir sıkıntım yok çok iyi bir işim var herkesin çalışmak isteyeceği yerde çalışıyorum ama niye böyle ölüyor bilmiyorum.sendeki belirtiler neler?
anladım iç sıkıntısı çok kötü bi duygu benim genlede sabahları iç sıkıntım oluyor aslında benim ilk zamanlar anksiyeteydi çok kötüydüm bi yere gittgimde düşüp bayılacam bişe olcak korkusuydu lise zamanında basldı en güzel yıllarımda daha sonra ialç tedavsi gördüm çokta iyi geldi iyilesiyordum sosyal ortama girebliyordum daha sonraları obsesyona cevirdı kaygı bozuklugu ya böyle olursa ya soyle olursa gibi kafam dolu sankı ilacı kullndgımda iyi oluyordum az biraz olsun idare ediyordum bıraktıgım zamn tekrrdan don basa daha da cogaldı bide hamileligim süpriz oldu ialcımı birden kestim bıren kesmnn verdgı sıkıntyı biraz olsun atlttım ama hep bugunlerde sukur diyorum Allah sabır versin bize
Amin cnmdoktorum bana surup vermişti passiflora cok kötü olursan iç demişti ama ben içmedim iyi olmana sevindim darsı sorun yasyan herkese
12.haftadan sonramı başladın ilaç kullanmaya ne kadar sürede etki etti doktorun kesin bir sekilde dedi demi bebeğe ilacın bir zararı olmayacağını? Kusura bakma böyle ayrıntılı soruyorum çünkü ne kadar fazla doktordan duyarsam o kadar icimi rahat ettirmeye çalışacağım.
İlacın icindeki kagttada yazıo cnm suana kdr bebegmde de sorun yok sükürler olsun 12 haftadan snra bsladm hemen hemde 2 haftada gsteriö
Amin cnm
cok sukur saglikla kucagina al insallah, bir sey daha soracagim:) prozac şurubu daha once kullandigin icinmi bunu iciyorsub yoksa diger ilaclardan daha az zararli oldugu icin dr.un onumu verdiİlacın icindeki kagttada yazıo cnm suana kdr bebegmde de sorun yok sükürler olsun 12 haftadan snra bsladm hemen hemde 2 haftada gsteriö
anladım iç sıkıntısı çok kötü bi duygu benim genlede sabahları iç sıkıntım oluyor aslında benim ilk zamanlar anksiyeteydi çok kötüydüm bi yere gittgimde düşüp bayılacam bişe olcak korkusuydu lise zamanında basldı en güzel yıllarımda daha sonra ialç tedavsi gördüm çokta iyi geldi iyilesiyordum sosyal ortama girebliyordum daha sonraları obsesyona cevirdı kaygı bozuklugu ya böyle olursa ya soyle olursa gibi kafam dolu sankı ilacı kullndgımda iyi oluyordum az biraz olsun idare ediyordum bıraktıgım zamn tekrrdan don basa daha da cogaldı bide hamileligim süpriz oldu ialcımı birden kestim bıren kesmnn verdgı sıkıntyı biraz olsun atlttım ama hep bugunlerde sukur diyorum Allah sabır versin bize
bende 2 sene boyunca cipralex kullandim ve cok iyi geldi arada birakma denemelerin oldu ama tekrar basladi ama 5 ay once mecbur bir sekikde biraktim ilacimi hamile kalmak icin ve simdide boyleyim işte![]()
Amin cnm
cok sukur saglikla kucagina al insallah, bir sey daha soracagim:) prozac şurubu daha once kullandigin icinmi bunu iciyorsub yoksa diger ilaclardan daha az zararli oldugu icin dr.un onumu verdi
Amin ins cümlemiz saglıkla alalım kucagmza daha önce kullanmadım doktorun önerisyle bsladm
bende 2 sene boyunca cipralex kullandim ve cok iyi geldi arada birakma denemelerin oldu ama tekrar basladi ama 5 ay once mecbur bir sekikde biraktim ilacimi hamile kalmak icin ve simdide boyleyim işte![]()
ilk zamnlar bende cipralex kullndım daha sonra lustral kullndım lustral gözlerimde sıkıntı yarttı o yuzden bırakmk zorunda kaldım daha sonra tekrrdan cipralexe dondum hamile oldgumu ögrendim anda bıraktım kimse hastalıgımın farkında dil inanmak istemiyolar insanın basına gelmeden kımse kımsenın derdını anlamıyor
canım sen o doktorun dediğine takılma..bende ilk 5 ay çok mücadele ettim ilaç kullanmamak için ama bu süre zarfında annemi kaybettiğim için ilaç kullanmam şart oldu...hamileliği süresince ilaç kullanan çok insan var..ilaç kullandığım halde bazen hormonlar buna rağmen zorluyor...bence başka bir doktora gidip fikir edineblirsin...ayrıca ilk 3 ayda kullanılan ilaçlar bildiğim kadaruyla kalp ve akciğer gibi minör anomalilere sebep oluyor...otizm konusuna gelince doktorum bana ilaç kullanan yada kullanmayan bütün hamilelerde aynı risk var dedi....ben şu an 32 haftalık hamileyim 5. aydan itibaren cipralex ve atarax şurup kullanmaya başladım...ama ilaç konusunda seni yönlendirmek istemem ama bu grup ilaçların bir zararı olmadığını söyledi doktor...bende her gün dua ediyorum Rabbime bebeğime bişi olmasın diye...şuandada kafama takılan emzirme süresince acaba devam edebilecekmiyim ilaçlara...başka kafana takılan sorular olursa seve seve yanıtlarım...bebeğinden vazgeçme...ölüm hariç herşeyin çaresi var...
Merhaba bebeginiz nasıl saglkli mi doktorumda bugün bana atarax verdi. Fakat prospektusunde hamileler kullanmamali diyor kararsiz kaldım. Siz bir sorun yasadiniz mi
ben 15 haftaya kadar dayanabildim... ama günlerim nasıl geçti gelde bana sor mahvoldum bittim...her saniyem her dakikam kuruntu ve takıntılarla geçti ben okb hastasıyım baya iyiydim hamilelik öncesi ama resmen taaa en başa döndü5-6 senendir bu kadar kötü olmamıştım.. Rabbim bebeklerimizi korusun....
merhaba. bebeğim gayet sağlıklı Rabbime binlerce şükür!! ben herhangi bir sorun yaşamadım.propektüsler de yok yok zaten fazla takılmayın derim.aynı şeyi bende doktoruma sordum o bana aynısını demişti :) çok geçmiş olsun. onu en iyi koruyacak olan Rabbim.buna yürekten inanın. unutmayın Rabbim onu en güvenli yere Rahim e yerleştirmiş. unutmamız gereken tek şey öncelikle bizim sağlıklı olmamız :)
Evet kimse anlamıyor,arkadaslarım yardımcı olmaya çalışıyorlar bu halimi gördükçe ama bu duyguları bilmedikleri için sen kendin çözmelisin insanın doktoru kendisidir ilaçların etkiside psikolojikmiş aslında bir etkisi yokmuş her gün kendime iyiyim diyecekmişim gibi daha bir sürücüsü cümleler duyuyorum onlardan. Anlatmaya çalışıyorum sonra iyiyice sinirim bozulmuş oluyor. bugün iyi değilim evde olmakta 1 gün işe yaradı sadece. Zamanı nasıl geçireceğim bilmiyorum hiç halim kalmadı artık.ilk zamnlar bende cipralex kullndım daha sonra lustral kullndım lustral gözlerimde sıkıntı yarttı o yuzden bırakmk zorunda kaldım daha sonra tekrrdan cipralexe dondum hamile oldgumu ögrendim anda bıraktım kimse hastalıgımın farkında dil inanmak istemiyolar insanın basına gelmeden kımse kımsenın derdını anlamıyor
Selamlar kızlar.. Epey bir aradan sonra girmeye vakit buldum. Paylaşıp rahatlamak istediğim o kadar çok şey var kii.. Ama zaman yok malesef.
Son mesajımdan kısa bi süre sonra işe başladım. Halk eğitimde bilgisayar kursu veriyorum. Evde durdukca kafayı yicek kadar oluyodum sinirden. İşe başlayınca uzaklaşıp biraz rahatlarım dedim ama nerde.. Öğrencilerim hep yüksekokuldan ve yaşlarından dolayı biraz hoppalar. İlk iki hafta tam bi kabustu. şimdi iki sınıfa alıştım ama üçüncüsünden o kadar soğuğum ki anlatamam. o sınıfla ders işleyesim gelmiyo inanın. Sinirlerim fazlasıyla yıprandı. Bebeğim 5 aylık oldu ama halen deliksiz uyumuyo, sürekli mızmızlık devam ediyo. ders çalışamadığıma mı yanıyım oğlumla adam akıllı ilgilenemediğime mi, uykusuzluğuma mı, bir türlü peşimi bırakmayan çarpıntıya, anksiyeteye mi bilemedim. Dopdoluyum :'(( İşin kötüsü delicesine bi diş ağrısıyla yazıyorum bunları. Burayı cok özledim ya( Allah yardımcımız olsun, sağlık sıhhat versin huzur versin hepimize insallah..
şimdi nasılsın canım ilaç kullanıyor musun rahatsızlıgın nasıl durumda