Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba bebeginiz nasıl saglkli mi doktorumda bugün bana atarax verdi. Fakat prospektusunde hamileler kullanmamali diyor kararsiz kaldım. Siz bir sorun yasadiniz mi

Merhaba bebeginiz nasıl saglkli mi doktorumda bugün bana atarax verdi. Fakat prospektusunde hamileler kullanmamali diyor kararsiz kaldım. Siz bir sorun yasadiniz mi

merhaba. bebeğim gayet sağlıklı Rabbime binlerce şükür!! ben herhangi bir sorun yaşamadım.propektüsler de yok yok zaten fazla takılmayın derim.aynı şeyi bende doktoruma sordum o bana aynısını demişti :) çok geçmiş olsun. onu en iyi koruyacak olan Rabbim.buna yürekten inanın. unutmayın Rabbim onu en güvenli yere Rahim e yerleştirmiş. unutmamız gereken tek şey öncelikle bizim sağlıklı olmamız :)

şimdi nasılsın canım ilaç kullanıyor musun rahatsızlıgın nasıl durumda

Cok tesekkur ederim icim rahatladi :) eski üye oldugunuz için belki artik girmiyorsunuzdur diye düşünmüştüm. Sansliymisim hemen cevap yazdiniz :)

Selamlar kızlar.. Epey bir aradan sonra girmeye vakit buldum. Paylaşıp rahatlamak istediğim o kadar çok şey var kii.. Ama zaman yok malesef.
Son mesajımdan kısa bi süre sonra işe başladım. Halk eğitimde bilgisayar kursu veriyorum. Evde durdukca kafayı yicek kadar oluyodum sinirden. İşe başlayınca uzaklaşıp biraz rahatlarım dedim ama nerde.. Öğrencilerim hep yüksekokuldan ve yaşlarından dolayı biraz hoppalar. İlk iki hafta tam bi kabustu. şimdi iki sınıfa alıştım ama üçüncüsünden o kadar soğuğum ki anlatamam. o sınıfla ders işleyesim gelmiyo inanın. Sinirlerim fazlasıyla yıprandı. Bebeğim 5 aylık oldu ama halen deliksiz uyumuyo, sürekli mızmızlık devam ediyo. ders çalışamadığıma mı yanıyım oğlumla adam akıllı ilgilenemediğime mi, uykusuzluğuma mı, bir türlü peşimi bırakmayan çarpıntıya, anksiyeteye mi bilemedim. Dopdoluyum :'(( İşin kötüsü delicesine bi diş ağrısıyla yazıyorum bunları. Burayı cok özledim ya ( Allah yardımcımız olsun, sağlık sıhhat versin huzur versin hepimize insallah..

Nerelerdesn cnm calistgni bilym takipedym ekim annelernden hala bende alusamdm bebise uykuszluklara benmde kizm 1e gidiyo ders yapmk hic istemiyo bagris cagris zorla ders yaptrym sinirlerm yiprandi coksenn icn calismk iyi gelir kafandagilr ben evdeym hep aradada oluto ataklarm dinlememeye calisym naptm yoruldm artk inan Hic isim bitmiyo dinlenmeye ihtyacn var ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…