Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

m_sude;33595267]evet cnm ilaç iyi gelmeye başladı.. çok şükür daha iyiyim ama eskisi gibi iyi değil en azından idare edecek kadar..

m_sude;33595267]evet cnm ilaç iyi gelmeye başladı.. çok şükür daha iyiyim ama eskisi gibi iyi değil en azından idare edecek kadar..

arkadaslar bu aralar kendimi kötü hissediyorum uzerimde bi mutsuzluk var önceden 100 mg lustral kullanıyordum şimdi 20mg cipralex acaba ilac dozundan mı

Çarşamba günü başladım ilaca prozac. Tansiyonum düşüköoldugu için 20 mg.la başlayamadım. Şurup içiyorum yarım ölçek o da 10 mg.a denk geliyor. Zaten kötüydüm. Şimdi iyice ölüyorum. Ataklar, çarpıntılar, bas dönmeleri, tutuna tutuna yürüyorum. Gözlerimin önünü göremiyorum. Çocuğuma ilgi gösteremiyorum ona ca inanılmaz üzülüyorum. O daha çok etkiliyor. Üstüne bir de depresyon hali var. Uyku, uyuşukluk, hiç bir iş yapmıyorum. Sürekli elimde kolonya şişesi kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sokaklara fırlayacağım aklımı kaçıracağım diye ölüyorum korkudan..

Ne zaman etki edecek bu ilaç?? Tam doza korkudan geçemiyorum yarım doz etki etmez mi yaaaaaa..

Ne zaman etki edecek bu ilaç?? Tam doza korkudan geçemiyorum yarım doz etki etmez mi yaaaaaa..
cnm bana tam olarak 10 gün sonra filan etki etti gün gün farkediyosun ama senin kullandığın miktar belki yeterli gelmeyebilir doktoruna MUTLAKA danışarak ilaç için doz ayarlaması yapın bana 20 mg fulsac yetmemişti dotor arttırmak zorunda kaldı bi ilaç daha verdi onunla anca kendime gelebildim. tabi kişiye göre değişiyor biraz daha bekle bence 5 gün etki etmesi için çok erken bu ilaçların en az 10 gün gerekli azar azar oluyor iyileşme

Son düzenleme:

Beynim Zonk zonk bütün gün. Ne acı Allahım yardımcımız olsun. Rabbim evlâtlarımıza ve karnımızdaki bebeklerimize acısın inşallah..

Beynim Zonk zonk bütün gün. Ne acı Allahım yardımcımız olsun. Rabbim evlâtlarımıza ve karnımızdaki bebeklerimize acısın inşallah..

Amin inşallah canım ilaç içmezsem çok daha kötüyüm, böylede sürekli endişe var bebeğe zarar verecek mi diye çok zor bi imtihan bizimkisi gerçekten..

arkadaşlar bende doğumumu yaptım bende hamileyken çok zor günler geçirmiştim burda hatırlayan arkadaşlar vardır beni.hamileliğimin 4.ayından sonra ilaç kullanmaya başlamıştım ama fazla kullanamadım kadın doğumcum kendimi iyi hisssettiğimde bıraktıri mıştı.bende idare ediyordum ama şu sıralar korkularım geri geldi benimki okb .aramızda emziren arkadaşlar yazarsa sevinirim emzirirken nasıl oluyo kullanabiliyomuyuz ilaç bebeğimi emzirmekte istiyorum en azından 3-4 ay emzirebilsem.

geçmiş olsun ilaç kullanırken mi hamile kaldın arkadasım

geçmiş olsun ilaç kullanırken mi hamile kaldın arkadasım

Evt arkadasım ögrenince bıraktım hemen bugün gene gttm 3aydan snra baslasak daha ıyi olur dedi terapi önerdi ama gtmedım bzen okadar iyı oluyorumki bzende kötü hp kötü bıseyler oluckmıs gbı düsünüyorum bugnde bsm Sersem gbı uf

anladim canim.Allah yardimcin olsun..bende bebek isteyenlerdenim..anksiyete bozuklugu tedavisi gordum bir ay oldu ilaci birakali..Allah hepimize sifa versin

anladim canim.Allah yardimcin olsun..bende bebek isteyenlerdenim..anksiyete bozuklugu tedavisi gordum bir ay oldu ilaci birakali..Allah hepimize sifa versin

Amin cümlemize arkadasım tedavini tamamla bence ilacı bıraktıktan snra en az 6 ay skntı olmuyo yanı bende olmamıstı

Arkadaşlar hamileğinde antidepresan kullanırken coraspin ve/veya kan sulandırıcı iğne kullanan vr mıydı? Etkileşim oluyor mu diye endişeleniyorum. Bu ilaçları bir arada kullananlar varsa bilgi verebilir msiniz çok önemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…