merhaba bende 17+2 günlük hamileyim sanirim ayni dönem doğum yapacagiz. Ilac iyi gelmeye basladi mi? Simdiden gecmis olsun.
m_sude;33595267]evet cnm ilaç iyi gelmeye başladı.. çok şükür daha iyiyim ama eskisi gibi iyi değil en azından idare edecek kadar..
cnm bana tam olarak 10 gün sonra filan etki etti gün gün farkediyosun ama senin kullandığın miktar belki yeterli gelmeyebilir doktoruna MUTLAKA danışarak ilaç için doz ayarlaması yapın bana 20 mg fulsac yetmemişti dotor arttırmak zorunda kaldı bi ilaç daha verdiNe zaman etki edecek bu ilaç?? Tam doza korkudan geçemiyorum yarım doz etki etmez mi yaaaaaa..
arkadaslar bu aralar kendimi kötü hissediyorum uzerimde bi mutsuzluk var önceden 100 mg lustral kullanıyordum şimdi 20mg cipralex acaba ilac dozundan mı
cnm bana tam olarak 10 gün sonra filan etki etti gün gün farkediyosun ama senin kullandığın miktar belki yeterli gelmeyebilir doktoruna mutlaka danışarak ilaç için doz ayarlaması yapın bana 20 mg fulsac yetmemişti dotor arttırmak zorunda kaldı bi ilaç daha verdionunla anca kendime gelebildim. tabi kişiye göre değişiyor biraz daha bekle bence 5 gün etki etmesi için çok erken bu ilaçların en az 10 gün gerekli azar azar oluyor iyileşme
Beynim Zonk zonk bütün gün. Ne acı Allahım yardımcımız olsun. Rabbim evlâtlarımıza ve karnımızdaki bebeklerimize acısın inşallah..
Amin inşallah canımilaç içmezsem çok daha kötüyüm, böylede sürekli endişe var bebeğe zarar verecek mi diye çok zor bi imtihan bizimkisi gerçekten..
Ne zaman etki edecek bu ilaç?? Tam doza korkudan geçemiyorum yarım doz etki etmez mi yaaaaaa..
ilaç dozundan olabilir canım arada çok fark var çünkü dayanmaya çalış gücün yettikçe
gücümün yettigi kadar dayanmaya çalışcam canım
]Doktor ilk 3ay sabret dedi. Sabretmesi kolaymis gibi ataklar geldiginde ativan alabilirsin dedi ama sürekli atak halinde oldugumdan kadin dogumcum efexor a devam edebilirsin dedi iciyorum 75 mg la basladim hormonlar tavan yapti yetmedi bu dozda 150ye cikardim. Bebegim ALLAH a emanet napicami sasirmis durumdayim
geçmiş olsun ilaç kullanırken mi hamile kaldın arkadasım
Evt arkadasım ögrenince bıraktım hemen bugün gene gttm 3aydan snra baslasak daha ıyi olur dedi terapi önerdi ama gtmedım bzen okadar iyı oluyorumki bzende kötü hp kötü bıseyler oluckmıs gbı düsünüyorum bugnde bsm Sersem gbı uf
anladim canim.Allah yardimcin olsun..bende bebek isteyenlerdenim..anksiyete bozuklugu tedavisi gordum bir ay oldu ilaci birakali..Allah hepimize sifa versin
Kaçıncı aynda ilaç kullanmaya basladn arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?