Sorma bak 3ay oldu. Sıra sende inşallah
Allah'ın izniyle ve isteyen herkezin olsun inşallah
Çok yürekten diliyorum ve dua ediyorum senin için arkadaşım
Ve isteyen herkez için.
Sağol canım Allah razı olsun.. Ben iki gündür bayılacak gibi oluyorum acaba şekerim mi yükseliyor. Yoksa düşüyor mu diye stresten mahvoluyorum. Sonu yok bu vesveselerin..
Uffffff o tv olayi bendede var, bisey seyretsem ya bendede olursa, ya bende belirtisi varsa, ya bi gun o kaza benim basima da gelirse..... vs....vs... buda zaten ansiyetenin 4 belirtisinden biri, hamdolsun ben 4 unude yasadim, Rabbim sifa versin. Kendimle ozdeslestirdigim gibi bde asiri empati kuruyorum ve o kisiler icin agladigim bile oluyor.Yazdıklarınla sanki beni anlatmışsın. Hamileyken
Daha şiddetli bir şekilde yaşadım. Boğazım ağrısa bittim ben
Ateşim çıksa öldüm ben kötü haber alıcam
Birine bileymi olucak akşam aciller serum ativan
Apartmanda kapı kapı dolanırdım psikolog
Pskytrs hacısı hocası heryerden çare arıyordum. Çarpıldımmı diye
Bir ara düşünmedim değil deli gibi bir çareydim. Birde tam tanımlayamadığm
Bir şey var tv kötü bir olay bile görsem kendimle
Özdeşleştiriyodum. İnan uyuyordum sabah olmasa hep uyusam diyodum.
Dışarı çıkamıyodum panikliyodum bazende deli gibi turluyodum
Evimizin yakınlarında kafamı dağıtabilmek için nerdeeee
O kadar yorulmuştumki sabahları artık oturup ağlıyodum düşünsene
Aynaya bakmıyordum yeme içme yok kabus gibi. Şimdi daha iyiyim
Tabi bu pat diye bitebilecen bir rahatsızlık değil maalesef
Zaman zaman hortluyor idare ediyorum. Sen ilaç kullanıyomusun şuan yasemin
Ç
Uffffff o tv olayi bendede var, bisey seyretsem ya bendede olursa, ya bende belirtisi varsa, ya bi gun o kaza benim basima da gelirse..... vs....vs... buda zaten ansiyetenin 4 belirtisinden biri, hamdolsun ben 4 unude yasadim, Rabbim sifa versin. Kendimle ozdeslestirdigim gibi bde asiri empati kuruyorum ve o kisiler icin agladigim bile oluyor.
Evet 5 aydir ilac kullaniyorum. Lustral 50 mg. Kontrolum vardi gidemedim, doz artacakti, arttirdim, ellerimin ustu 10 gun sonra kizardi, gece 2 de esimi isten cagirdim, komsu cocuklarin yaninda kaldi, attik kendimizi acile. İlactan degildir dediler. Alerji ignesi yapalim yinede dediler, oda dokunursa diye yaptirmadim, esim diyo arkamizdan gülmuslerdir. Ben iyi olayimda onlr gulsun umrumda degil dedim. Acile gitmesek kusmaktan evhamdan ayaga kalkamazdim, bisey olmasada kurdugum senaryolarla kendimi hasta ediyorum. Kocamda garibim huyumu biliyorya kotu bi boyuta gelmesin diye goturdu hastaneye. Gulsemmi aglasammi halime bilmiyorum ama cok sukur 5 aydir ilac kullaniyorum ve 3 aydir daha iyiyim, ama gelin gorun kalintilar var ve kalintilari ben bazen çığ yapmayi becerebiliyorum.
Bugun doktora gittim ve ultrasonda kucuk de olsa keseyi gördü, fakat ilaci birakmam gerektigini soyledi sadece ataklara dayanamadigimda ativan alabilecegimi soyledibinlari yazarken bile agliyorum (((( bu bebeği cok istedim hastaligi yenmeye basladigim zaman olmadi ataklarim tekrarlamaya basladigi anda oldu ve ilacsiz ne yapacagim aklima gelince aglamaktan ve bogulmaktan kendimi alamiyorum cok zor durumdayim ve daha yolun cok basindayim. Çalışıyorum anasinifi öğretmeniyim ve ya okulda hastalanirsAm napicam korkusu beni bitiiriyo (( 9ay gecmicekmis gibi geliyo. Luyfen bana cesaret verin destek olun cok ihtoyacim var
Allah kolaylık versin. Zor ama imkansız değil. Ben 32+2 de doğum yaptım. O güne kadar da yattım. Panik, anksiyete beni mahfetti. Ama geçti o günler çok şükür. Senin de bakmışsın doğumun gelmiş. Çok zorlanırsan işi bırakırsın. Şu an hiç bir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil bunu unutma.
sevgili domestikus sen ne kadar ilaç kullanıyordun, benm okb var hamilellikte resmen 100 katına çıktı sürekli kriz atak titreme sürekli ağlama intihar düşüncesihamilelikten önce böyle değildim, önce sadece fulsac kullanmaya başladım yetmedi krizlere doktor bide anafranil verdi ahhhh çok zor çokkkkkk kendimi zehirlediğim yetmezmiş gibi masum bebeğide zehirliyorum ((
ah yasemıncım aynıyz aynı ama ben emzırdıgım için ılac kullanamynm 2 senedr kullanmadım bu aralar cok dertlıym bu boyunum yanları agrıyo sol ensem cok takıyorum sabah aksam aklımda napcam bılmem belkıde dıyom bılınc altımda oldugu ıcınmı dıye offf ya sol bademcıgım acıyo bogazlarım artk herseyı psıkolojık dıyorm kafayı yıcem
ah canım ya ne zor Di mi Rabbim benimle birlikte önce tüm hamile pa.lılara ve pa. Hastalarına yardımcı olsun inşallah..Sol ensem agriyor ve sol bademcigim sis, aciyo ve bu aksam kan geldi, bogazimin acidigini biliyorum ama ne senaryolar ne korkular tarif edemem uffffffff bu bizim halimiz ne Allah askina sanki dunyanin gamini kederini yuklendik, beynimizin iyi tarafinimi calistiramiyoruz acaba, bu hoplayanlar ziplayanlar eglenenlerin hic dusuncesi tasasi yokmu onlarin beyni farklimi calisiyor acaba, kinamiyorum onlari hatta imreniyorum.
Her yil gectikce kendime salaksin sen yillarinin tadini cikaramiyosun anksiyete yuzunden diyorum, ama ayni seyi yapiyorum kendime. Bu aralar bide erken bunarsam diye korkuyorum. Yok boyle bi sey yaaa aklima nasil getiriyorum anlamiyorumki. Bide cocuklarima ufacik bisey olsa acaba dahami kotu olacak diye tepeden tirnaga karincalaniyorum sanki sonra ataklar kaygilar takintilar basliyo. Kac gece kac yil salavat ceke ceke uyudum. Benim uykularimda mahvoluyor anksiyete yogunlasinca, hele pa olunca titreme yanma kusma terleme usume butun fizyonomi tepetaklak. Yok psikiyatristleride kendimize benzetcez yakindada kime anlaticaz derdimizi bilmem.
Uffff neyse basinizi agritmiyim
Hamile Arkadaslar Allah im sizlerin daha cok yardimcisi olsun cok dua edelim, ihtihan bunlar,
Tevbe suresinin son iki ayetini 7 kere okuyan o gun ölmezmis diye okudum nette, hep okuyorum, Rabbim e emanetiz kendimi daha iyi hissediyorum ozaman.
Sabahin bu saatinde gozumu kalp carpintisiyla actim atak geliyo hissettirmeeye basladi kendini(( Allahim duy sesimizi yalvaririm
arkadaslar takıntılarım anksiyetem tavan yaptı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?