Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sorma bak 3ay oldu. Sıra sende inşallah
Allah'ın izniyle ve isteyen herkezin olsun inşallah
Çok yürekten diliyorum ve dua ediyorum senin için arkadaşım
Ve isteyen herkez için.

Allah razı olsun canım benim..

Sağol canım Allah razı olsun.. Ben iki gündür bayılacak gibi oluyorum acaba şekerim mi yükseliyor. Yoksa düşüyor mu diye stresten mahvoluyorum. Sonu yok bu vesveselerin..

Bayilacak gibi olman sanirim tansiyon oynamasidir. Ben hamileyken dahiliyeci yeterli tuzu alabilimek icin her gun 1 bardak ayran ic demisti.
Sekerden degildir, cunku hamileligimde sekerim yukseldi oyle olmadim, diet yaptim, seker icin diet yaptim normale dondu, basta uzuldum ama bebeklere gerekli seyleri zaten yiyebildim sonradan kafama takmadim. Evet vesvese cok fena, hele ben kendimi tarif etmek icin turkcede kelime birakmadim.

Uffffff o tv olayi bendede var, bisey seyretsem ya bendede olursa, ya bende belirtisi varsa, ya bi gun o kaza benim basima da gelirse..... vs....vs... buda zaten ansiyetenin 4 belirtisinden biri, hamdolsun ben 4 unude yasadim, Rabbim sifa versin. Kendimle ozdeslestirdigim gibi bde asiri empati kuruyorum ve o kisiler icin agladigim bile oluyor.
Evet 5 aydir ilac kullaniyorum. Lustral 50 mg. Kontrolum vardi gidemedim, doz artacakti, arttirdim, ellerimin ustu 10 gun sonra kizardi, gece 2 de esimi isten cagirdim, komsu cocuklarin yaninda kaldi, attik kendimizi acile. İlactan degildir dediler. Alerji ignesi yapalim yinede dediler, oda dokunursa diye yaptirmadim, esim diyo arkamizdan gülmuslerdir. Ben iyi olayimda onlr gulsun umrumda degil dedim. Acile gitmesek kusmaktan evhamdan ayaga kalkamazdim, bisey olmasada kurdugum senaryolarla kendimi hasta ediyorum. Kocamda garibim huyumu biliyorya kotu bi boyuta gelmesin diye goturdu hastaneye. Gulsemmi aglasammi halime bilmiyorum ama cok sukur 5 aydir ilac kullaniyorum ve 3 aydir daha iyiyim, ama gelin gorun kalintilar var ve kalintilari ben bazen çığ yapmayi becerebiliyorum.

Hergun atak gecirmekten ölüyorum arkadaslar nolur dua edin (( atak gelmesin lanetten kurtulalim Allahim bizlere şifa ver

ah yasemıncım aynıyz aynı ama ben emzırdıgım için ılac kullanamynm 2 senedr kullanmadım bu aralar cok dertlıym bu boyunum yanları agrıyo sol ensem cok takıyorum sabah aksam aklımda napcam bılmem belkıde dıyom bılınc altımda oldugu ıcınmı dıye offf ya sol bademcıgım acıyo bogazlarım artk herseyı psıkolojık dıyorm kafayı yıcem

Allah kolaylık versin. Zor ama imkansız değil. Ben 32+2 de doğum yaptım. O güne kadar da yattım. Panik, anksiyete beni mahfetti. Ama geçti o günler çok şükür. Senin de bakmışsın doğumun gelmiş. Çok zorlanırsan işi bırakırsın. Şu an hiç bir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil bunu unutma.

Uyarı maili gelmediği için çok zamandır siteye bakmamıştım. Yazılanları tek tek okumak istedim ama bacaklarıma sarılan bi cadı var. İzin vermiyor :)

İnşallah herkes iyidir. Allah hepimize iyilik, sağlık, sağlıklı bebekler ve hayırlı doğumlar nasip etsin. Allah bu zor yolculuğumuzda bizi kimsesiz bırakmasın. Amin.

sevgili domestikus sen ne kadar ilaç kullanıyordun, benm okb var hamilellikte resmen 100 katına çıktı sürekli kriz atak titreme sürekli ağlama intihar düşüncesi hamilelikten önce böyle değildim, önce sadece fulsac kullanmaya başladım yetmedi krizlere doktor bide anafranil verdi ahhhh çok zor çokkkkkk kendimi zehirlediğim yetmezmiş gibi masum bebeğide zehirliyorum((

Dün ikili test ve ayrıntılı ultrason içn Prof. Dr. Recep Has'a gittik. Benim için bebeğimin sağlıgından sonra en önemlisi ilaç konusunda bu işin erbabından kesin bir bilgi almaktı. Prozac ve Lustral ismini verdiğimde 12. Haftadan sonra bu iki ilaçtan istediğimi kullanabileceğimi söyledi. Ve hemen bugun ilaca başladım. Allah'a şükür karşıma kendi bilgisinden emin olan bir doktor çıkardı. Bebeğimin gelişimi tamam ve bir sıkıntısı olmadıgı için gönül rahatlığı ile kullanabileceğimi söyledi. İnşallah kurtulurum Rabb'inin ve ilaçların yardımı ile.

Ben daha 6+4haftalik hamileyim ataklarin yuzunden canimdan bezdim((( hergun atak geciriyorum panik atak yetmiyo gibi anksiyete de belasida var ilac kullaniuorum ama yetmiyo arkadaslar olmuyo napicaami bilmiyorum(((

Allah bir kapıyı kaparsa bin kapıyı açar .. hepimizin zenginliği duadır Allah herkese sabır ve yardım etsin

Merhaba arkadaşlar eski panik ataklı hamilelerdenim bende burda çok yazdım çok paylaştım çok zor bir hamilelik geçirdim
ilaç kullandım 8. haftadan itibaren kızım şuan 6,5 aylık çok şükür rabbime onu sağlıkla aldım kucağıma..
şuan da çok kötü günler geçiren arkadaşlar var okuduğum kadarıyla onlara bir nebze umut olayım diye yazıyorum
Her gün acı içinde geçti desem yeridir o 9 ay bana 9 yıl gibi geldi.. Allah bir daha yaşatmasın o günleri
çok dua ettim çoook inşirah süresini ezberleyin dua edin sevdiklerinize sarılın ve sabredin arkadaşlar
biliyorum bu günleriniz hiç geçmeyecek bitmeyecek gibi ama bitiyor
Bu da bizim sınavımız...
Dualarım sizlerle..

Atak yasamamak icin uyanmak istemiyorum (( huzurlu oldugum tek yer uyku. Allahim hepimize yardim etsin. Bigun uyanalim ve hersey gecmiis olsun

Ben 22. haftadan sonra Cipram kullandım. Psikiyatrım vermek istemedi ama yalvardım artık. Hah öncesinde Atarax içtim bir süre. Sonra Cipram kulladım. Sonra bir gece aşırı çarpıntım olunca kadın doğum doktorunu arayıp sorduktan sonra Dideral içtim. İlaç dozu ayarlama şansım yoktu. Çünkü doktora gidemedim. Dozaj olarak yazmayayım. Ben de yazdığın şeyleri yoğun olarak yaşadım. İntihar düşüncem olmadı çok şükür. Bir de yoğun olarak uykusuzluk çektim.

Sol ensem agriyor ve sol bademcigim sis, aciyo ve bu aksam kan geldi, bogazimin acidigini biliyorum ama ne senaryolar ne korkular tarif edemem uffffffff bu bizim halimiz ne Allah askina sanki dunyanin gamini kederini yuklendik, beynimizin iyi tarafinimi calistiramiyoruz acaba, bu hoplayanlar ziplayanlar eglenenlerin hic dusuncesi tasasi yokmu onlarin beyni farklimi calisiyor acaba, kinamiyorum onlari hatta imreniyorum.
Her yil gectikce kendime salaksin sen yillarinin tadini cikaramiyosun anksiyete yuzunden diyorum, ama ayni seyi yapiyorum kendime. Bu aralar bide erken bunarsam diye korkuyorum. Yok boyle bi sey yaaa aklima nasil getiriyorum anlamiyorumki. Bide cocuklarima ufacik bisey olsa acaba dahami kotu olacak diye tepeden tirnaga karincalaniyorum sanki sonra ataklar kaygilar takintilar basliyo. Kac gece kac yil salavat ceke ceke uyudum. Benim uykularimda mahvoluyor anksiyete yogunlasinca, hele pa olunca titreme yanma kusma terleme usume butun fizyonomi tepetaklak. Yok psikiyatristleride kendimize benzetcez yakindada kime anlaticaz derdimizi bilmem.
Uffff neyse basinizi agritmiyim
Hamile Arkadaslar Allah im sizlerin daha cok yardimcisi olsun cok dua edelim, ihtihan bunlar,

Tevbe suresinin son iki ayetini 7 kere okuyan o gun ölmezmis diye okudum nette, hep okuyorum, Rabbim e emanetiz kendimi daha iyi hissediyorum ozaman.

ah canım ya ne zor Di mi Rabbim benimle birlikte önce tüm hamile pa.lılara ve pa. Hastalarına yardımcı olsun inşallah..

Sabahin bu saatinde gozumu kalp carpintisiyla actim atak geliyo hissettirmeeye basladi kendini(( Allahim duy sesimizi yalvaririm

Sabahin bu saatinde gozumu kalp carpintisiyla actim atak geliyo hissettirmeeye basladi kendini(( Allahim duy sesimizi yalvaririm

Kalbin bebegin icin carpiyor atak matak yok unut onu Allah im sesimizi duyuyor ve bizleri burda buusturdu.
Benim boyum 152 cm ve 51 kg de ikiz hamile kaldim, ben gule oynaya sezeryana girdim o halimle bide ankiyete takinti pa .... vs... sen hayli hayli basarirsin
Bebek ne durumda merak ettim.
İki ay dolunca kan ilaclarini vitamini alinca bu kadar olmazsin
Hamilelikte ilk zamanlar tansiyon dusuyor krkudan pa da basliyor o yuzden hamielikten oldugunu kabullen ve durdur mevzuyu oracikta, bebis onu dusunmedigini sanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…