Kalbin bebegin icin carpiyoratak matak yok unut onu Allah im sesimizi duyuyor ve bizleri burda buusturdu.
Benim boyum 152 cm ve 51 kg de ikiz hamile kaldim, ben gule oynaya sezeryana girdim o halimle bide ankiyete takinti pa .... vs... sen hayli hayli basarirsin
Bebek ne durumda merak ettim.
İki ay dolunca kan ilaclarini vitamini alinca bu kadar olmazsin
Hamilelikte ilk zamanlar tansiyon dusuyor krkudan pa da basliyor o yuzden hamielikten oldugunu kabullen ve durdur mevzuyu oracikta, bebis onu dusunmedigini sanmasin
Bende ilaç kullanıodum hamıle oldugumu ögrenincebıraktım bu aralar cok kötüyüm bebegme zarar vermekte istemiyorum ama bu sekılde de olmuo hngi ilacı kullanıosun arkadasm doktorunne dedi bıde
kızlar hal,nize şükredinbana sadece fulsac ta yetmedi krizlere giriyorum, kasılıyorum uyku yok ağır depresyon hali.. bide anafranil alıyorum şuan bebeğim için sürekli dua ediyorum Allah onu benden korusun diye
Merhaba arkadaşlar 8 yildir pa hastasıyım suan 4 aylik hamileyim. Hamile oldugumu öğrenince doktorum kullandigim ilaci hemen biraktirdi. Bu haftaya kadar iyiydim fakat 1 haftadir cok zor günler geçiriyorum. Panik atak geri döndümalesef. Koşa koşa psikiyatrima gittim ilac kullanabilecegimizi ama en axindan 18. Haftami doldurmami istedi o zamab prozac kullanabilirmisiz. Geceleri hic uyuyamadigim için largactil verdi. Içiyorum ama cok ise yaradigini söyleyemem. Dun gece yine cok kötüydüm kisa sureli bayginlik gecirmisim ki bu daha once hic olmamisti. Acile gittik hamile oldugum icin tansiyonumu ölçüp gönderdiler. Psikiyatra gitmeme daha 1 hafta var ve ben her gece cok kötü oluyorum. cok carpintim var sabaha kadar sokaklarda yürüyoruz. Yatinca bogulacakmisim gibi geliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. ((
Hamilelikte bende de anksiyete panik atak tavan yapti ustune depresyon basladiYuce rabbim bebeklerimizi koruyor iyi yonde düşün iyi olsun. Kacinci haftandasin sen
merhaba bende 17+2 günlük hamileyim sanirim ayni dönem doğum yapacagiz. Ilac iyi gelmeye basladi mi? Simdiden gecmis olsun.aynen bende deben panik atak değil ama okb hastasıyım, hiç bu kadar kötü olmamıştım 8 yıldır çekiyorum depresyon anksiyete.. bebeğimi bile sevemiyorum benim 17. hafta bitmek üzere geçen hafta başladım ilaca 20 mg fulsac 75 mg anafranil hamileliğim zehir oldu......
Ebusss noldu neden tavandasin biseymi oldu yoksa dusuncelerimizden dolayimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?