Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eğer 3 ayi bitirdiysen ilac yazıyorlar. Buradan da okuyoruz hamileyken ilac kullanan birsürü insan var. Kendini cok sikma vardir bir çaresi.

Sendr 18i mi bekliyrsun onun dsinda coraspin veya kan sulandirici kullanio musn? İleisimde olalm ezgi seninle konusmak cok iy geldi.:)

Sendr 18i mi bekliyrsun onun dsinda coraspin veya kan sulandirici kullanio musn? İleisimde olalm ezgi seninle konusmak cok iy geldi.:)

Konusalim arkadasim ne zaman istersen.ben suan geceleri uyuyamadigim icin sadece largactil kullaniyorum. Onun haricinde omega 3 kullaniyorum. Depresyon a iyi geliyormus. Hamilelik icinde gerekli. Baska birsey kullanmıyorum

Tskr ederım blgi vrdigin icin arkadasım allah hepımize sifa versn

canım gözümle ilgili sorun olustu kullandıgım ilaçtan dolayı antidepresanlar göz tansiyonunu yukseltebiliyormus mecburen düşürmek zorunda kaldı ben o ilacı 4.5 yıldır kullanıyordum oyuzden dozunu düşürdü planlanmıs bi fikir dildi yani tatlım Allah iyilik versin canım inş hep böyle devam edersin

Ceku hangi sehirdesin doktorun kim acaba?

Izmir deyim. Cankaya tip merkezine gidiyordum ama 1aydir doktor yok ortada sifa bornovaya gittim bikez burcak zengin e ama ilaci onermedi tabi dogal olarak ama ataklardan dusuk tehlikesi gecirince kadin dogumcum izin verdi bebegim Allaha emanet arkadasim

Bigün iyim bigün kötü bugünde sanki kafam dnüyo gbi hssediyorum delırıcekmıs gbi telkn ediyorumgecio ama düsüncemden atamıyorum doktor ilaç kullana bılırsn dedi ama korkuyorum ya bi sorun olursa die napıcam blmıyorum bi akıl yrdm arkadaslarm

Bigün iyim bigün kötü bugünde sanki kafam dnüyo gbi hssediyorum delırıcekmıs gbi telkn ediyorumgecio ama düsüncemden atamıyorum doktor ilaç kullana bılırsn dedi ama korkuyorum ya bi sorun olursa die napıcam blmıyorum bi akıl yrdm arkadaslarm

Aynı durumdayız arkadaşım kadın doğumcum cok gerekirse kullanabilirsin dedi psi olamz dedi. Bende bigün kullanmalıyım hayat böyle geçmez diorum bigün yapamam diorum. Bi de ben en çok bebek büyüyünceden korkuyorum hareket edince naapıcam diye kafayı yiyorum bu korkuyu yaşıyan var mı? Yada bebek hareketlenince neler hissettiniz?

Kuzeyyildizi aradan çok uzun yıllar geçmiş ama özelden mesaj yazamıyorm. Hergün aynı bahsettiğin korkuyu yaşıyorum ve kendimi saatli bomba gibi hissediyorum. Bu korkunu nasıl yendin? Bebeğin hareket ettikçe neler hisstttin? Sonlara doğru çok nefes darlığı yaşadın mı? Bunları ilaçsız atlatmış biri olrak. Ben ilaç almamak için direniyorum ama bu düşünceler beni mahvedio

Aslında bebek haraketleri beni korkutmuo düsününce cok güzel bisey canın kanın sonuçta onları kucagımaza alnca bunları unutucz kokularını duydugumuzda buarada kaç aylık bebisn arkadasım

Aslında bebek haraketleri beni korkutmuo düsününce cok güzel bisey canın kanın sonuçta onları kucagımaza alnca bunları unutucz kokularını duydugumuzda buarada kaç aylık bebisn arkadasım

13 haftadayız.seN kaç hafta ? Sen neden kaygı duyuyorsun en çok

inşallah bahaneyle düşük doza alışırsın arkadaşım

7hafta bitecek benimde ama bende bitiyorum mahfoldum hormonlar beni cok kotu etkiledi ilaca devam etmeme ragmen hicbi etkisini gormuyorum desem yeridir

Gecen doktorumda aynısnı dedi hormanlardan olabılır dedi belki 3 ayndan snra hç biseyn kalmıyck dedi 3aydan snra ıstersen bslarız ilaca demisti ben bide hemen snirleniorum
Kadın doğumcun mu psikiyatristin mi 3 aydan sonra başlarız dedi canım sana, bebeğe zarar vermez diyebiliyor mu? Bunların çoğu hormonların bizim endişe ve pa mızı tetiklemesinden. Bende cok sinirli ce tahammülsüzüm bi de içime bi anda acaip bi sıkıntı gelio ama yarım saate falan geçiyor. O yüzden çok güzel bi hal olmasa da dayanmaya çalışıyorum. Yarın başka bir prof dr a gidicem bakalım o ne diycek ?

Psikiyatrı doktoru dedi kullanabilırsn die kendi doktoruma sormadm daha esimin her haraketı bna batıo bzen cok snırlenıyorum ozaman hatta kırıp dökesm gelio heryeri

Psikiyatrı doktoru dedi kullanabilırsn die kendi doktoruma sormadm daha esimin her haraketı bna batıo bzen cok snırlenıyorum ozaman hatta kırıp dökesm gelio heryeri

Canım o duygu 3 aydan sonra gecio. Bende ilk zamanlar kocama sinir oluyodum ama geçti. Sana ne ilaç verdi doktor? Önceden kullandığın bi ilaç mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…