Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaslar prozac ile ilgili cok kötü yorumlar okuyorum internetten. Gercekten bu kadar kötü bir ilac mi?Kimse faydasini gormedi mi? Olecegim çarpıntıdan nefes alamıyorum
Kendim icin mi bebegim icin mi endiseleneyim bilemedim.

canım doktorum ilacımın dozunu düşürdü 100 mg 20 mg düştü ilaç dozundan dolayı galiba bi sinirlilik üzüntü huysuzluk hali bu aralar hiç çekilmiyorum sen nasıslın

bende doz azaltırken öyle oldum arkadaşım birde mide bulantısı vardı fena geçiyo ama alısınca ferah tut içini..100 den 20 ye birden mi düştün..kademeli azaltılması gerekmiyomu?bende depresif haller mevcut ama idare edilmicek gibi değil çok şükür

Merhaba kizlar bisey sormak istiyorum.

Bi arkadasim hacamat iyi gelebilir dedi, metabolizmayida yeniliyormus, bend yaptirmak istiyorum, bilgisi olan veya daha once yaptiran varmi. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Bu arada ablam 37 yasinda , hastanede calisiyor, rahatsizliklarini anlatmis dr a oda anksiyete sanirim psikiyatriye bi gorun demis, baada anlatiyor anksiyete dedim, dunde tanimlayamadigim bisey oldu dedi anltti ve pa bu dedim.
Ama kendisi ilac kullanmak istemiyor, ilerlerse daha zorlanirsin dedim ama sanirim kabullenmiyor durumu, sulalece tirlattikmi ne

bizde sülalece tırlatıkız ansiyetemiz paniğimiz bipolarımız eksik deil bende hacamat hakkındaki fikirleri merak ediyorum..

Hacamat hicri ayin ikinci yarisinda belli gunlerde yapilabilen, cizik atilarak yapilan ölü olan kani alma islemi.
70 cesit hastaliga iyi geliyormus, peygamber efendimizin sunneti. Bizim kaygi bozuklugumuz icin sanirim sirt ta kalp hizasi bolgeden yapiliyor. Googleden arastirirsaniz detayli bilgi bulabilirsiniz. K k da da baslik var baya ayrintili anlatilmis.

Arkadaslar izmirde halimden anlaybilecek iyi bir psikiyatrist ariyorum. Uzun zamandir gittigim doktorum beni anlamiyor. Acil onerilerinizi bekliyorum

Ezgi hangi sehirdesin doktorun kim?

Ceku hangi sehirdesin doktorun kim acaba?

Fisun akdeniz ama suan sadece hastanede calisiyor ve genelde yatan hadtalarla ilgileniyor. Ulasman zor olabilir ben cok eski hastasıyım. Ona ulasamazsaniz Hüsnü ucara gidin

Bende prof erhan bayraktara gidiyordum belki duymussunuzdur ege nin doktoru ama sen ne olursan ol yeryuzunde tek hamile sen degilsin ilac kesinlikle olmaz diyor. Cok bunalmis durumdayim naapcami sasirdim kizlar

Eğer 3 ayi bitirdiysen ilac yazıyorlar. Buradan da okuyoruz hamileyken ilac kullanan birsürü insan var. Kendini cok sikma vardir bir çaresi.

Eğer 3 ayi bitirdiysen ilac yazıyorlar. Buradan da okuyoruz hamileyken ilac kullanan birsürü insan var. Kendini cok sikma vardir bir çaresi.

13 hafta oldu 2 haftadir dayaniyorum 16 ya kadarda dayanmak istiyorum bebek biraz daha buyusun diye senin doktorunda 18 i dolduralim demis benim burda okuduklarimda hep 20. Haftalarinda falan ilaca baslamislardi.ama sonra dayanamazsam ilac da vermezlerse die cok korkuyorum

Korkma cok az kalmis allahin izni ile atlatirsin. Dayanamayacagin noktada veriyorlar ilac o zaman kac aylik olduguna bakmiyorlar. Bizden cok daha erken ilac kullananlar var. Kendini olabildigince telkin etmeye bak. Cok zor oldugunu biliyorum bende cok zorlaniyorum. Ama dayanmak zorundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…