Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bu imtihanı kolaylıkla vermemizi nasip etsin inşallah..
canım hayırdır kötümüsün?
canım doktorum ilacımın dozunu düşürdü 100 mg 20 mg düştü ilaç dozundan dolayı galiba bi sinirlilik üzüntü huysuzluk hali bu aralar hiç çekilmiyorum sen nasıslın
Merhaba kizlar bisey sormak istiyorum.
Bi arkadasim hacamat iyi gelebilir dedi, metabolizmayida yeniliyormus, bend yaptirmak istiyorum, bilgisi olan veya daha once yaptiran varmi. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Bu arada ablam 37 yasinda , hastanede calisiyor, rahatsizliklarini anlatmis dr a oda anksiyete sanirim psikiyatriye bi gorun demis, baada anlatiyor anksiyete dedim, dunde tanimlayamadigim bisey oldu dedi anltti ve pa bu dedim.
Ama kendisi ilac kullanmak istemiyor, ilerlerse daha zorlanirsin dedim ama sanirim kabullenmiyor durumu, sulalece tirlattikmi ne
bizde sülalece tırlatıkız ansiyetemiz paniğimiz bipolarımız eksik deilbende hacamat hakkındaki fikirleri merak ediyorum..
Merhaba arkadaşlar 8 yildir pa hastasıyım suan 4 aylik hamileyim. Hamile oldugumu öğrenince doktorum kullandigim ilaci hemen biraktirdi. Bu haftaya kadar iyiydim fakat 1 haftadir cok zor günler geçiriyorum. Panik atak geri döndümalesef. Koşa koşa psikiyatrima gittim ilac kullanabilecegimizi ama en axindan 18. Haftami doldurmami istedi o zamab prozac kullanabilirmisiz. Geceleri hic uyuyamadigim için largactil verdi. Içiyorum ama cok ise yaradigini söyleyemem. Dun gece yine cok kötüydüm kisa sureli bayginlik gecirmisim ki bu daha once hic olmamisti. Acile gittik hamile oldugum icin tansiyonumu ölçüp gönderdiler. Psikiyatra gitmeme daha 1 hafta var ve ben her gece cok kötü oluyorum. cok carpintim var sabaha kadar sokaklarda yürüyoruz. Yatinca bogulacakmisim gibi geliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum.
((
Bak arkadasim ne guzel 4.aya kadar dayanmissin iyiymissin simden sonra bebegin zarar gormicek cok zordurumdaysan 18.haftayi beklemezler bu durum bebege ilactan daha fazla zarar veriyomus. Hepimiz icin dua ediyorum. Daha dun aksam pa gecirdim mecburen ativan aldim korkmuyomuyum korkuyorum ama atak daha fazla zarar vericek diye dusunup bebege pozitif enerji gönderiyorum
evet cnm ilaç iyi gelmeye başladı.. çok şükür daha iyiyim ama eskisi gibi iyi değil en azından idare edecek kadar..
Ezgi hangi sehirdesin doktorun kim?
Arkadaslar izmirde halimden anlaybilecek iyi bir psikiyatrist ariyorum. Uzun zamandir gittigim doktorum beni anlamiyor. Acil onerilerinizi
alsancakta Hüsnü uçar var tavsiye ederim deneyimli iyi bir doktordur
Ezgi hangi sehirdesin doktorun kim?
Fisun akdeniz ama suan sadece hastanede calisiyor ve genelde yatan hadtalarla ilgileniyor. Ulasman zor olabilir ben cok eski hastasıyım. Ona ulasamazsaniz Hüsnü ucara gidin
Eğer 3 ayi bitirdiysen ilac yazıyorlar. Buradan da okuyoruz hamileyken ilac kullanan birsürü insan var. Kendini cok sikma vardir bir çaresi.