• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kalbin bebegin icin carpiyor:-) atak matak yok unut onu Allah im sesimizi duyuyor ve bizleri burda buusturdu.
Benim boyum 152 cm ve 51 kg de ikiz hamile kaldim, ben gule oynaya sezeryana girdim o halimle bide ankiyete takinti pa .... vs... sen hayli hayli basarirsin
Bebek ne durumda merak ettim.
İki ay dolunca kan ilaclarini vitamini alinca bu kadar olmazsin
Hamilelikte ilk zamanlar tansiyon dusuyor krkudan pa da basliyor o yuzden hamielikten oldugunu kabullen ve durdur mevzuyu oracikta, bebis onu dusunmedigini sanmasin:-)

Cok sukur bugun daha iyiyim. Anneme geldim degisiklik oldu. Haftaya 8 haftalik olcak ilaca devam ediyorum ikili taramada nasi cikcak cok merak ediyorum inşallah bise cikaz dua edin arkadaslar

Arkadaslar ben 6haftalık hamıleym okb ve panik atagm tedavi grdum ama buara gene nüksetti ilaç kullanan arkadaslar varmıs bi akıl fkır vrsnler bna

Bende 7haftalik hamileydim ilac kullanirken hamile kaldim ilaci kesemedim. Eger dayanabiliyorsan dayan arkadasim ben dayanamadim ataklardan dusuk riskine girdim ilac iciyorum ve acaba bise olacak mi bebegime diye dusunmekten hasta olcam

Bende ilaç kullanıodum hamıle oldugumu ögrenincebıraktım bu aralar cok kötüyüm bebegme zarar vermekte istemiyorum ama bu sekılde de olmuo hngi ilacı kullanıosun arkadasm doktorunne dedi bıde

kızlar hal,nize şükredin:( bana sadece fulsac ta yetmedi krizlere giriyorum, kasılıyorum uyku yok ağır depresyon hali.. bide anafranil alıyorum şuan:( bebeğim için sürekli dua ediyorum Allah onu benden korusun diye:(

Merhaba arkadaşlar 8 yildir pa hastasıyım suan 4 aylik hamileyim. Hamile oldugumu öğrenince doktorum kullandigim ilaci hemen biraktirdi. Bu haftaya kadar iyiydim fakat 1 haftadir cok zor günler geçiriyorum. Panik atak geri döndü :( malesef. Koşa koşa psikiyatrima gittim ilac kullanabilecegimizi ama en axindan 18. Haftami doldurmami istedi o zamab prozac kullanabilirmisiz. Geceleri hic uyuyamadigim için largactil verdi. Içiyorum ama cok ise yaradigini söyleyemem. Dun gece yine cok kötüydüm kisa sureli bayginlik gecirmisim ki bu daha once hic olmamisti. Acile gittik hamile oldugum icin tansiyonumu ölçüp gönderdiler. Psikiyatra gitmeme daha 1 hafta var ve ben her gece cok kötü oluyorum. cok carpintim var sabaha kadar sokaklarda yürüyoruz. Yatinca bogulacakmisim gibi geliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. :(((

Bende ilaç kullanıodum hamıle oldugumu ögrenincebıraktım bu aralar cok kötüyüm bebegme zarar vermekte istemiyorum ama bu sekılde de olmuo hngi ilacı kullanıosun arkadasm doktorunne dedi bıde

Doktor ilk 3ay sabret dedi. Sabretmesi kolaymis gibi ataklar geldiginde ativan alabilirsin dedi ama sürekli atak halinde oldugumdan kadin dogumcum efexor a devam edebilirsin dedi iciyorum 75 mg la basladim hormonlar tavan yapti yetmedi bu dozda 150ye cikardim. Bebegim ALLAH a emanet napicami sasirmis durumdayim:(

kızlar hal,nize şükredin:( bana sadece fulsac ta yetmedi krizlere giriyorum, kasılıyorum uyku yok ağır depresyon hali.. bide anafranil alıyorum şuan:( bebeğim için sürekli dua ediyorum Allah onu benden korusun diye:(

Hamilelikte bende de anksiyete panik atak tavan yapti ustune depresyon basladi:( Yuce rabbim bebeklerimizi koruyor iyi yonde düşün iyi olsun. Kacinci haftandasin sen

Merhaba arkadaşlar 8 yildir pa hastasıyım suan 4 aylik hamileyim. Hamile oldugumu öğrenince doktorum kullandigim ilaci hemen biraktirdi. Bu haftaya kadar iyiydim fakat 1 haftadir cok zor günler geçiriyorum. Panik atak geri döndü :( malesef. Koşa koşa psikiyatrima gittim ilac kullanabilecegimizi ama en axindan 18. Haftami doldurmami istedi o zamab prozac kullanabilirmisiz. Geceleri hic uyuyamadigim için largactil verdi. Içiyorum ama cok ise yaradigini söyleyemem. Dun gece yine cok kötüydüm kisa sureli bayginlik gecirmisim ki bu daha once hic olmamisti. Acile gittik hamile oldugum icin tansiyonumu ölçüp gönderdiler. Psikiyatra gitmeme daha 1 hafta var ve ben her gece cok kötü oluyorum. cok carpintim var sabaha kadar sokaklarda yürüyoruz. Yatinca bogulacakmisim gibi geliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. :(((

Bak arkadasim ne guzel 4.aya kadar dayanmissin iyiymissin simden sonra bebegin zarar gormicek cok zordurumdaysan 18.haftayi beklemezler bu durum bebege ilactan daha fazla zarar veriyomus. Hepimiz icin dua ediyorum. Daha dun aksam pa gecirdim mecburen ativan aldim korkmuyomuyum korkuyorum ama atak daha fazla zarar vericek diye dusunup bebege pozitif enerji gönderiyorum

Hamilelikte bende de anksiyete panik atak tavan yapti ustune depresyon basladi:( Yuce rabbim bebeklerimizi koruyor iyi yonde düşün iyi olsun. Kacinci haftandasin sen

aynen bende de:( ben panik atak değil ama okb hastasıyım, hiç bu kadar kötü olmamıştım 8 yıldır çekiyorum depresyon anksiyete.. bebeğimi bile sevemiyorum:( benim 17. hafta bitmek üzere geçen hafta başladım ilaca 20 mg fulsac 75 mg anafranil:( hamileliğim zehir oldu......

]Doktor ilk 3ay sabret dedi. Sabretmesi kolaymis gibi ataklar geldiginde ativan alabilirsin dedi ama sürekli atak halinde oldugumdan kadin dogumcum efexor a devam edebilirsin dedi iciyorum 75 mg la basladim hormonlar tavan yapti yetmedi bu dozda 150ye cikardim. Bebegim ALLAH a emanet napicami sasirmis durumdayim:(

Valla pazrtesigünü gdicem bende cünkü düngecem zndan gbıydi umarım ilac verir ve oda iyi gelir cnkü bundan önce kullandgm ilaç iyi gelmisti

Bu kadar cok kişinin bunlari yasadigina inanamiyorum. bir tek ben yasiyorum saniyordum. Yalniz olmadigimi bilmek beni rahatlatiyor.en önemliside ilac kullanip saglikli bebeklerin oldugunu bilmek.

aynen bende de:( ben panik atak değil ama okb hastasıyım, hiç bu kadar kötü olmamıştım 8 yıldır çekiyorum depresyon anksiyete.. bebeğimi bile sevemiyorum:( benim 17. hafta bitmek üzere geçen hafta başladım ilaca 20 mg fulsac 75 mg anafranil:( hamileliğim zehir oldu......
merhaba bende 17+2 günlük hamileyim sanirim ayni dönem doğum yapacagiz. Ilac iyi gelmeye basladi mi? Simdiden gecmis olsun.

ezgidemir35;33586667]Bu kadar cok kişinin bunlari yasadigina inanamiyorum. bir tek ben yasiyorum saniyordum. Yalniz olmadigimi bilmek beni rahatlatiyor.en önemliside ilac kullanip saglikli bebeklerin oldugunu bilmek.

Mrk ediyorum ilaç kullanip doğum ypmis arkadaşlar bebeklerinin nasil ilaç kullanip kendini daha iyi hissedenlere varmi mrk ediyorum artik dusunmkten bynim uyusuyo

Back