canm ben dogum yapalı 3 ay oldu ılacsz hamılelık gecırdım hamılelıgmn ılk ayları berbattı ben sonralara dogru kendımee hep meskale buldum kımın yannda kendımı rahat hıssedıyosam o kısılerle sık sık görüstm yalnız kalmamaya calıstm evde kalınca hep işe verdım kendımı muzık acıyodum iş yapıyodum sonra elişi yaptım bebegıne bişeyler örebılırsın bebgın için bişeyler hazırlayabılırsın bıde kadınlar kulubünde grubumz vardı ekim annelerı dıye orda zaman öldurduk arkdaslıklr kurduk aynı ayın hamılelerıydk ben bu sekılde atlattım arada oluyodu olumlu düşünüyodum herkes doguruyo bende dogurucam dıyodum bebk kıyafetlerı bakıodum nette oyun oynuyodum ne bılıym meskale bulabılırsın kendıne 7senedr ugrasym bu hastalıklla ölmedım vakıt saat nezaman sa oozaman yanı öldürmuyo ama ruhen yoruluyon
Meraba sude bende kullandım ve buradaki
Bir çok kişide mecburen kullandı. Çok kötüydüm
Maalesef çok üzgünüm ama mecbur kaldım
Ilk gittiğim pskytrs izin vermedi ama ativan verdi
Çok bunaldığında oda 1 mg yarısı ben ilacı
Bırakamadım. Hiç ama hiiiiiiiiiiç doğru bir örnek
Değilim ama çok zor durumdaydım mantıklı
Düşünemiyodum ama bazı Dr lar izin veriyordu
Onu düşündüm birde benim gittiğim Dr
Bu konuda çok katıydı. Ama ilaca izin verende 3 ay sonra
Öncesine hemen hemen hiç bir Dr sıcak bakmıyor
Şimdi bebeğim doğdu 3 aylık oldu hamd olsun bir problem yok inşallah
Olmazda. Keşke kimse kullanmak zorunda olmasa ama
Bazen Dr larda mecburen izin veriyo anne sağlıklı
Olmasa bebeğede faydalı olamaz doğuma yakın başka bir psikoloğa
Gittim ona anlattım herşeyi kullandığımı oda beni rahatlatmıştı ilaç kullanan başka hastalarının old bebeklerinde hiç bir problem olmadığını söyledi
Ama yinede garantisi yok hiç bir şeyin olmicak da diyemeyiz demişti
Keşke hiç kimse içmek zorunda kalmasa
Ama mutlaka Dr danışın kızlar her ilaç hamilelikte kabul
Edilmeye biliyo birde şunu söylemeliyimki panikleri olamayan insanlar bile
Gebelikte çok zorlanıyo
Hormonlardan belli bir süre sonra hormonlar düşmeye başlıyormuş sonra
Vücutta alışıyor ve insan sakinleştirmeyi birde şunu söylemeliyim
Bu beni 2 hamileliğini ilkinde ilaçsız terapilerle atlattım Buda çok etkili ama en önemlisi dualarla
Allah'ın yardımıyla kızlar çok dua edin
Rabbim yardım ediyo.
Amiiiiiiiiin... ben ilaci birden biraktim ve yan etkileri feci sekilde yasadim mahfoldum ilac icmemeye devan ettim ama aglamak bayilmak hersey oldu sonunda kahverengi lekelenmeler basladi daha siddetlendi ataklar eşim zorla ilaclari icirdi ben iyi oldukca lekeler azaldi. Yarin konusicam doktorla. Allah bizim ve bebeklerimizin koruyucusu olsun meleklerini bebeklerimizin yanindan ayirmasin inşallah
Meraba sude bende kullandım ve buradaki
Bir çok kişide mecburen kullandı. Çok kötüydüm
Maalesef çok üzgünüm ama mecbur kaldım
Ilk gittiğim pskytrs izin vermedi ama ativan verdi
Çok bunaldığında oda 1 mg yarısı ben ilacı
Bırakamadım. Hiç ama hiiiiiiiiiiç doğru bir örnek
Değilim ama çok zor durumdaydım mantıklı
Düşünemiyodum ama bazı Dr lar izin veriyordu
Onu düşündüm birde benim gittiğim Dr
Bu konuda çok katıydı. Ama ilaca izin verende 3 ay sonra
Öncesine hemen hemen hiç bir Dr sıcak bakmıyor
Şimdi bebeğim doğdu 3 aylık oldu hamd olsun bir problem yok inşallah
Olmazda. Keşke kimse kullanmak zorunda olmasa ama
Bazen Dr larda mecburen izin veriyo anne sağlıklı
Olmasa bebeğede faydalı olamaz doğuma yakın başka bir psikoloğa
Gittim ona anlattım herşeyi kullandığımı oda beni rahatlatmıştı ilaç kullanan başka hastalarının old bebeklerinde hiç bir problem olmadığını söyledi
Ama yinede garantisi yok hiç bir şeyin olmicak da diyemeyiz demişti
Keşke hiç kimse içmek zorunda kalmasa
Ama mutlaka Dr danışın kızlar her ilaç hamilelikte kabul
Edilmeye biliyo birde şunu söylemeliyimki panikleri olamayan insanlar bile
Gebelikte çok zorlanıyo
Hormonlardan belli bir süre sonra hormonlar düşmeye başlıyormuş sonra
Vücutta alışıyor ve insan sakinleştirmeyi birde şunu söylemeliyim
Bu beni 2 hamileliğini ilkinde ilaçsız terapilerle atlattım Buda çok etkili ama en önemlisi dualarla
Allah'ın yardımıyla kızlar çok dua edin
Rabbim yardım ediyo.
sohbete ggidicem ben şimdi dua edicem senin için...o kadar çok benzerin hikaye varki burda..sonra sende gelip bizi rahatlatmaya çalışacaksın inşallah
Yok yasemin piyasada bulamadım.intrtnetten araştırcam
Artık sen nasılsın nasıl gidiyo
farkımız yok ne yazık kiSagol canim iyi olmaya alisiyorum. İnisli cikisli bu aralar.
Bazen tmm hic umursamicam diyorum, bazen senaryolar kurup kahroluyorum, azcik tansiyonum oynuyor bazen.
Bu aralar ya aklimi kacirirsam, ya ms olursam, ya hafizami kaybedersem, ya felc olursam gibi seylere korkuyorum. Bi yerim agrisa ya kansersem diye korkuyorum.
Uffff yaaa sanki yasam tarzim bu kaygi hretmek, ben kendimi gamsiz hayal edemiyorum.
Bide herseye anlam yukleme var bende
Sizdede oluyormu.
Biri karsima ciksa bisey dese eyvah ana bisey olcakta onun habercisimi bu olay
Ruya gorsem kotu birseymi olucak
Uzun zaman gormedigim arkadasimi gorsem acaba ana biseymi oluck
Cocuklarim duygusal yaklassa ana biseymi olucak
Hep boyle dusunur oldum hatta agliyorum bile bazen bu yuzden.
Bide sizofren olmkta n korkuyorum ben yaaa, cok mu abarttim ya biseyler gorunurse bana ya kendime ada baskasina zarar verirsem korkusu.
Ya dusup kalirsam evde saatlerce cocuklrim nolucak korkusu, ve de bana bisey olursa o ur boyu napicak cocuklarim korkusu
Halbuki korkarak bisey degismiyor is olacagina varir, takdiri ilahi neyse o olur.
Beni okuyanlar teselli oluyordur mutlaka benden beteri varmis deyip
Hamile arkadaslar benim gebeligim ikiz oldugu icin, magnezyum, kan, vitamin ilaclarimi dr sonuna kadar kullandirdi, belkide kan degerlerim o ilaclarin destegiyle iyi oldugu icin hamilelikte ve lohusalikta nuksetmedi. Bunu dr unuza sorun derim.
Kzularim 21 aylikken nuksetti 5 ay once yani, baktikki kansizligim ve b12 im dusms, bunlar sinirleri korudugu icin hemen tetikliyor, sonra aylarca kabus devam ediyor. Zaten okb, anksiyete, pa insanin ruhsal ve bedensel olarak zayif bi anini kolluyor ve hortluyor. Bide dr um soyledi uyku beyni besledigi icin uykusuzlukta tetikliyormus.
Ayyy gene cenem dustu hakkinizi helal edin.
farkımız yok ne yazık ki(
Farkimiz var canim hamilesin, bana atak ve kaygi geldiginde hep hamileleri dusunuyorum ya onlar napiyor diye Rabbim yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?