Hepimiz ayni dertten cekiyoruz. Sabahta atakta geldi tuvalete gittigimde 2kucuk damla kan gordum korku beni ele gecirdi ve dayanamadim ilac ictim simdi sakinim ve bi daha kan olmadi.napicam arkadaslar kan gelmesi kotu bise mi
merhabalar arkadaşlarr ben 30 hamileyim hamile kalmadan önce panik atak vardı ama ilaçla düzelmiştim çok ii hissediyordum kendimi bu yuzden bir bebiş istiyordumm artık rabbim nasıp etti hayırlısıyla mart ta alacam kucağıma :) ama şimdilerde panik atak nüks etti çok daraldım bunaldım gece dayanacak gücüm kalmadı dün itibariyle başladım ilaca Allah hepimize sağlık versin çok zor bi hastalıkk ne yapacağımı kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım..
Hepimiz ayni dertten cekiyoruz. Sabahta atakta geldi tuvalete gittigimde 2kucuk damla kan gordum korku beni ele gecirdi ve dayanamadim ilac ictim simdi sakinim ve bi daha kan olmadi.napicam arkadaslar kan gelmesi kotu bise mi
Arkadaşlar gece kahverengi akinti gordum bir sefer stres yapmak istemiuyorum gecen gun kuvvetli bi atak geçirdim ondsn sonra oldu bu ne dersiniz((
canım bence sen dok gıt veya doktorunu ara bılgılendır
Az once bi aatak daaha gecirdim ve ativan almak zorunda kaldim.nbu gidisle ben bu bebegi dogurAMicam galiba(((((
selam bende panik atak hastasıyım 6 haftalıkta hamileyim özellikle doktorun kapısında atagında etkisiyle kalbim duracak sanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben bisey sorucam 6.haftada karından yapılan ultrasonda kalp atısı belli olmazmı yada yolk kesesi....
arkadaşlar ben de dün dayanamadım artık 2 aydır zehir gibi bir hayat yaşıyorum 4. ayım bitti. ilaca başladımilaç asla olmaz asla olmaz diyen doktorum bile halimi görünce o akşam içmem için 3 ilaç verdi. günlükte 20 mg fulsac verdi. 2 aydır dayanmaya çalışıyordum ama son 3 gündür ne uyku ne bişey eşimde ben,mle brlikte ayakta acil acil dolaştık ilaç kullananlar, daha önce kullanmış olanlar sizin günlük dozunuz ne kadardı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?