Sagol canim iyi olmaya alisiyorum. İnisli cikisli bu aralar.
Bazen tmm hic umursamicam diyorum, bazen senaryolar kurup kahroluyorum, azcik tansiyonum oynuyor bazen.
Bu aralar ya aklimi kacirirsam, ya ms olursam, ya hafizami kaybedersem, ya felc olursam gibi seylere korkuyorum. Bi yerim agrisa ya kansersem diye korkuyorum.
Uffff yaaa sanki yasam tarzim bu kaygi hretmek, ben kendimi gamsiz hayal edemiyorum.
Bide herseye anlam yukleme var bende
Sizdede oluyormu.
Biri karsima ciksa bisey dese eyvah ana bisey olcakta onun habercisimi bu olay
Ruya gorsem kotu birseymi olucak
Uzun zaman gormedigim arkadasimi gorsem acaba ana biseymi oluck
Cocuklarim duygusal yaklassa ana biseymi olucak
Hep boyle dusunur oldum hatta agliyorum bile bazen bu yuzden.
Bide sizofren olmkta n korkuyorum ben yaaa, cok mu abarttim ya biseyler gorunurse bana ya kendime ada baskasina zarar verirsem korkusu.
Ya dusup kalirsam evde saatlerce cocuklrim nolucak korkusu, ve de bana bisey olursa o ur boyu napicak cocuklarim korkusu
Halbuki korkarak bisey degismiyor is olacagina varir, takdiri ilahi neyse o olur.
Beni okuyanlar teselli oluyordur mutlaka benden beteri varmis deyip
Hamile arkadaslar benim gebeligim ikiz oldugu icin, magnezyum, kan, vitamin ilaclarimi dr sonuna kadar kullandirdi, belkide kan degerlerim o ilaclarin destegiyle iyi oldugu icin hamilelikte ve lohusalikta nuksetmedi. Bunu dr unuza sorun derim.
Kzularim 21 aylikken nuksetti 5 ay once yani, baktikki kansizligim ve b12 im dusms, bunlar sinirleri korudugu icin hemen tetikliyor, sonra aylarca kabus devam ediyor. Zaten okb, anksiyete, pa insanin ruhsal ve bedensel olarak zayif bi anini kolluyor ve hortluyor. Bide dr um soyledi uyku beyni besledigi icin uykusuzlukta tetikliyormus.
Ayyy gene cenem dustu hakkinizi helal edin.