Araniza yeni geldim bugun okumaya basladim.. 1 sene once asiri ic daralmasi stres ile aşırı zayiflayinca doktorum bana istah açıp uyku veren bi ilac yazdi cok iyi geldi kullanma sürecinde herşey toz pembe 6. Ayi tamamlayinca ilaci azaltarak bıraktım ama birakamadim yine zayiflamaya basladim tam 6 aydirda yine hergün gelen ic daralmalari yasiyorum... hamilelik istediğim icin ilaci biraktik ama 6 aydir gelen var giden yok hamile kalmaktan korkuyorum ya benim yüzümden cocukbi zarar gorurse diye düşünüyorumsen ne gibi kaygilar yasiyorsun canim
Bende ya atak gelirde ilaç kullanamazsam diye dusunuyorum hamileyken ilk cocugumda cok kusmuştum bu hastalikta da çok kustum yine hamile kalirsam öyle kusarim diye korkuyorumSen hamilelikten yana ne gibi korkuların var canım benimde içim sıkılıyor sanki hamile olsam çıldıracam zaman geçmez ne bilim çok çok şeyler işte
Amİn canim insallah hem kendimi hem cevremi cok yiprattim dogumla birlikte herkes rahatliycak ins ozellikle eșim:) evet kiz canimKız mı erkek mi
Görursun canim merak etme benim ic in hayaldi bu gunlere saglikla gelebilmek kafamda neler kurdum neler ama kurup kendimi ve cevremi yipratmakla kaldim evet cok zordu ama bak bitiyo hic bisey sonsuz degilBusraada18 hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bir haber 10 gün sonra bebeğin yanında allahın izniyle dua et bize acaba bende böyle görürmüyüm bu günleri bide arkadaşlar sezeryan yasakmi acaba insan korku v.s şeylerden kendi istegiyle sezeryan talep edebilirmi acaba herkes yok diyor ama hiç bilgim yok
Ya birde şey oldu 1 evladim var ama sorunsuz gebe kalmistim simdi 2 senedir gebe kalamadim gecen ay kadin doguma göründüm 1 ilqc yazdi olmadi bu ayda 4 ilac yazdi hep hormon ilaci yani bu kadar ilac kullanip tedaviyi yarim birakmaktanda korkuyorumMigde bulantisi icin ilac veriyorlar onu soruyosan onu surekli kullanabiliyosun antidepranda cok kotuysen 12,13 haftadan sonra idare edebiliyosan 24 25 haftadan sonra veriyorlar
istege bagli yapiyorlar canim yani annenin psikolijik durumu buna uygun degilse yapiliyorBusraada18 insaalah tek dileğim o ki bende o zamanlara gelebileyim
Hem gecmis olsun hem hayirli olsun canim allah kalbine gore versin insallah bende sezaryen olmuştum korkacak bir seyi yokKizlaR bana dua edin sabah suyum geldi simdi yatis yaptik 1,5cm acikligim var oyle agrim yok sakinimde insallah sezaryana kalmadan dogururum
Hayırlısıyla al yavrunu kucağına inşallahHepimiz için herşey güzel olucak .melekleri taşıyoruzKizlaR bana dua edin sabah suyum geldi simdi yatis yaptik 1,5cm acikligim var oyle agrim yok sakinimde insallah sezaryana kalmadan dogururum
Rabbim yardımcın olsun. Hayırlı olsun şimdiden sağ Salim kucağına almayı nasip etsinKizlaR bana dua edin sabah suyum geldi simdi yatis yaptik 1,5cm acikligim var oyle agrim yok sakinimde insallah sezaryana kalmadan dogururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?