• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende nerde hata yapıyorum bilmiyorum kızlar hayatımda hersey yolundayken namazlarımı cok daha duzenli kılıp kuran okurdum,hamilelikle sanki basıma kötü bişey gelmiş gibi simdi daha önce yaptıgımın onda birini yapmıyorum hep bi isyan modundayım korkularım fobılerım beni bu hale getırdı cok yoruldum ve sıkıldım bende defalarca dayanamıyorum ölmek istiuorum diye agladım,sonrada ölsem ordada cehennemi yasıycam ve yalnız olcam diyip daha cok korkuyorum,esımle kız kardesim farklı zamanlarda korktugun için dua ediyosun Allah rızası için degil dediler haklılar galıba,kendini cok dusunuyosun kendine bukadar deger verme hepimiz bigun ölücez falan diyolar neden ben onlar gibi dusunemıyorum diyorum herseyden cok korkuyorum.Cevremdeki hamilelere bakiyorum nekadar mutlular onlarda dogurcak onlarda aci cekcek ben niye boyle dayaniksizim kendimi dusunmekten bebegi dusunmuyorum diyorum bu yuzdende Allah beni cezalandircak diye korkuyorum
:(

Bence öyle düşünme namaz herkesin üzerine farz ne düşünceyle kıldığı hiç önemli değil kılmak önemli birde kardeşin eşin yanlış konuşuyor Allahu Teala ayette namazdan sonra benden yardım dileyin buyuruyor. Demek ki korkularımızıda acılarımızda namazla Allah’a yakarışta buluncaz. Hem Allah duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var buyuruyor demekki duanın vakti gelmiş bize bu acıları verip kendini hatırlatıyor. Allah ihmal değil imtihan eder. Belalar sağnak yağmurlar gibi yağar önemli olan belayı gönderini bilip sabretmektir sabredemezsek yardım dilemektir. Şuan bende hiç bi ibadetimi yapamıyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor en azından YouTube dan dualar dinliyorum sığınacak bi Allah’ımız var. Benim senin gibi çok korkularım Yok Allah’a tevekkül etmeyi denesek herşey bitçek. Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır. Maalesef biz bunu yapamıyoruz hep kötü düşünüp kötü yaşıyoruz

Diğer hamileler düşününce ben bu yüzden çok ağladım isyan ettim neden bende öyle olamıyorum diye eşim hep sende burdan kazanacaksın diyo. Rabbimin adl sıfatı var herkese adaletli davranır hamileliğinde değilse başka yerden imtihan eder bende çok istedim çok güzel bi hamilelik geçiriyim diye ilk hamileliğim kaynanam lar yüzünden zindan oldu bu bebeği sırf hamilelik için istedik eşimle beraber çok güzel geçirecektim ama Allah’ın başka imtihanı varmış. İki tane hamile arkadaşım var onlarla konuşmak istemiyorum onları gördükçe kendime acıyorum isyan ediyorum

Bende isteyerek hamile kaldim bu korkularimi hamilelikte yenerim sandim hamile kalmadan once 3 arkadasim hamileydi onlarada ozendim cocuklarida cok seviyodum ama hamile oldugumu ogrenir ogrenmez korkuya kapildim seytan hep aklima kotu seyler getirdi bebek yuzUnden hamilelik veya dogumda olcen olmesen bile bebek hasta olcak senin yuzunden bundan sonraki hayatin bit ec ek vs diye diye korka korka aglaya aglaya gecirdim hem esimi hem ailemi hem kendimi cok yiprattim keske yapmasaydim benim daha bi iyi hayatim vardi diye kilo aliyorum diye bile bebegi sucluyorum dusunun hem boyle dusunuyorum hem sonra cok pisman oluyorum cok bencilim neden diger anneler gibi degilim ben hic biseyi hakketmiyorum Allah beni daha buyuk seylerle cezalandircak diye boyle girdabin icinde donup duruyorum ne yapicam bilmiyorum ben bencil bir insan oldugum icin bunlari yasadigimi dusunuyorum sizin gibi degilim galiba

Bencil olsaydın bu hastalığa rağmen hamilelik düşünmezdin hamilelik normalde çok zor bişey ben ilk hamilelikte böyle değildim ama her gün ağlıyordum bebekte bişey var die eşimle kavga ediyodum hele son ay ben Doğumda ölcem die gece kalkıp ağlıyordum evlenir evlenmez hamilelik ağır gelmişti annem için ağlıyordum düşün eşime mektup bile yazdım ölürsem diyen hormonlar insanı mahvediyor tabi o zaman bu kadar yoğun değildi o düşüncelerden çıkıyordum normale dönüyordum. Anlıcağın senin bu hastalıkla bu günlere ilaçsız gelmen mucize kendine haksızlık etme bu hastalık çok zormuş hamilelikte dahada zor

Bende nerde hata yapıyorum bilmiyorum kızlar hayatımda hersey yolundayken namazlarımı cok daha duzenli kılıp kuran okurdum,hamilelikle sanki basıma kötü bişey gelmiş gibi simdi daha önce yaptıgımın onda birini yapmıyorum hep bi isyan modundayım korkularım fobılerım beni bu hale getırdı cok yoruldum ve sıkıldım bende defalarca dayanamıyorum ölmek istiuorum diye agladım,sonrada ölsem ordada cehennemi yasıycam ve yalnız olcam diyip daha cok korkuyorum,esımle kız kardesim farklı zamanlarda korktugun için dua ediyosun Allah rızası için degil dediler haklılar galıba,kendini cok dusunuyosun kendine bukadar deger verme hepimiz bigun ölücez falan diyolar neden ben onlar gibi dusunemıyorum diyorum herseyden cok korkuyorum.Cevremdeki hamilelere bakiyorum nekadar mutlular onlarda dogurcak onlarda aci cekcek ben niye boyle dayaniksizim kendimi dusunmekten bebegi dusunmuyorum diyorum bu yuzdende Allah beni cezalandircak diye korkuyorum
:KK43:
Herşeyi geçtim de eşinle kız kardeşine gıcık oldum canım kusura bakma da öyle denmez. Zaten hassas dönemdesin zor durumda Allaha yalvarman kadar normal ne olabilir. Destek vereceklerine dedikleri lafa bak

Ben basindan beri boyleyim iste doktor verdi ilac ama ya bebege bisey olursa ben nasil bakarim diye korktuguma kullanamadim ama belkide bu durumum daha cok zarar verdi bilmiyorum bende gcen gun yazdim mektup hem kizima hem esime ôlursem hakkettim diye:)kendime cok kiziyorum kendi kanimdan olan biaeyi nasil istemem niye bukadar kendi canimi dusunuyorum diye of cok zormus gercekten :(

Herşeyi geçtim de eşinle kız kardeşine gıcık oldum canım kusura bakma da öyle denmez. Zaten hassas dönemdesin zor durumda Allaha yalvarman kadar normal ne olabilir. Destek vereceklerine dedikleri lafa bak
Aslinda esimde kiz kardesimde cok destekler ama artik nekadar bunalttiysam diyorum cunku ben bile kendime tahammul edemiyorum bazen onlarda napsin diyorum iste yasamayan bilemiyor

Az kaldı Doğuma herhalde ondan sonra hayatın düzene girer ilaçta kullanırsın bu zamana kadar gelmişin bundan sonrası daha kolay şuan senin haftanda olmayı çok isterdim anne olunca kendini düşünmezsin vaktin olmıcak zaten insan hamileyken pek anlayamıyor

Az kaldı Doğuma herhalde ondan sonra hayatın düzene girer ilaçta kullanırsın bu zamana kadar gelmişin bundan sonrası daha kolay şuan senin haftanda olmayı çok isterdim anne olunca kendini düşünmezsin vaktin olmıcak zaten insan hamileyken pek anlayamıyor
İnsallah canim tek temenlim

Aslinda esimde kiz kardesimde cok destekler ama artik nekadar bunalttiysam diyorum cunku ben bile kendime tahammul edemiyorum bazen onlarda napsin diyorum iste yasamayan bilemiyor
Aynen yaşamayan anlayamaz canım.kaygılar sürekli şekil değiştirerek karşımıza çıkıyor. Mesela hamile kalma korkusu vardı ama hamile kalınca korku geçti başka kaygılar başladı. Huyumuz mu karakterimiz mi anlamadım. Bazen gereksiz yere insanlardan korkuyorum mesela. İlk hastalanma anım aklıma gelince özellikle.doğumdan sonra tekrar terapi almayı düşünüyorum

Ne guzel canim bak hamile kalinca o korkunu yenmisin bu da cok buyuk bir gelisme bende dogumdan sonra terapiye basliycam emzirirkende kullanilan ilaclar varmis ama dogumla birlikte zaten bi cok seyi asacagimi dusundugum icin ilac kullanmiycam ins

Şu hayatta tek istediğim normal insanlar gibi psikolojiye sahip olmak.ne ev ne araba ne zenginlik.sadece normal olayım yeter.düşüncelere takılıp kalmaktan bıktım.eskiye göre daha iyiyim ama tamamen geçmedi.inanıyorum tamamen geçeceğine ama ne Zaman.ömür bitiyor.etrafıma bakıyorum namaz kılıyorum diye garipseyen bi tanıdığım son derece mutluyken ben namaz kılıp Allah yalvardığım halde neden mutsuzum diyorum.sonra bunları düşünüyorum diye günaha mı giriyorum diyorum.kısacası beynimden nefret ediyorum

Tamamen beni anlatmissiniz ibadet konusunda açık bir kadınım ve namazla gönlümü rahatlamaya çalışıyorum ama işe yaramadiginda da kendimi ibadetimi sorguluyorum bu hastaliktan once yoktu boyle birsey artik sorgular oldum

Tamamen beni anlatmissiniz ibadet konusunda açık bir kadınım ve namazla gönlümü rahatlamaya çalışıyorum ama işe yaramadiginda da kendimi ibadetimi sorguluyorum bu hastaliktan once yoktu boyle birsey artik sorgular oldum
sen ne gibi kaygilar yasiyorsun canim

Kizlar ben bu arada gittim doktora cok sukur hersey yolunda 20eylul sezaryan tarihim odamizida tuttuk artik o zamana kadar gelmezse sezaryan olcam bugun biraz gerildim ama yapacak bisey yok dualarinizda beni de unutmayin:dua:

Kizlar ben bu arada gittim doktora cok sukur hersey yolunda 20eylul sezaryan tarihim odamizida tuttuk artik o zamana kadar gelmezse sezaryan olcam bugun biraz gerildim ama yapacak bisey yok dualarinizda beni de unutmayin:dua:
Ne güzel bak 10 günün kalmış yavruna kavuşmaya nasıl özendim sana hem sıkıntıların bitçek hemde minicik bi mucizeye kavuşacaksın inş doğum dan sonra çok güzel olur ikiniz için

Back