- 28 Nisan 2018
- 439
- 126
- 53
Herşeyi geçtim de eşinle kız kardeşine gıcık oldum canım kusura bakma da öyle denmez. Zaten hassas dönemdesin zor durumda Allaha yalvarman kadar normal ne olabilir. Destek vereceklerine dedikleri lafa bakBende nerde hata yapıyorum bilmiyorum kızlar hayatımda hersey yolundayken namazlarımı cok daha duzenli kılıp kuran okurdum,hamilelikle sanki basıma kötü bişey gelmiş gibi simdi daha önce yaptıgımın onda birini yapmıyorum hep bi isyan modundayım korkularım fobılerım beni bu hale getırdı cok yoruldum ve sıkıldım bende defalarca dayanamıyorum ölmek istiuorum diye agladım,sonrada ölsem ordada cehennemi yasıycam ve yalnız olcam diyip daha cok korkuyorum,esımle kız kardesim farklı zamanlarda korktugun için dua ediyosun Allah rızası için degil dediler haklılar galıba,kendini cok dusunuyosun kendine bukadar deger verme hepimiz bigun ölücez falan diyolar neden ben onlar gibi dusunemıyorum diyorum herseyden cok korkuyorum.Cevremdeki hamilelere bakiyorum nekadar mutlular onlarda dogurcak onlarda aci cekcek ben niye boyle dayaniksizim kendimi dusunmekten bebegi dusunmuyorum diyorum bu yuzdende Allah beni cezalandircak diye korkuyorum
Aslinda esimde kiz kardesimde cok destekler ama artik nekadar bunalttiysam diyorum cunku ben bile kendime tahammul edemiyorum bazen onlarda napsin diyorum iste yasamayan bilemiyorHerşeyi geçtim de eşinle kız kardeşine gıcık oldum canım kusura bakma da öyle denmez. Zaten hassas dönemdesin zor durumda Allaha yalvarman kadar normal ne olabilir. Destek vereceklerine dedikleri lafa bak
İnsallah canim tek temenlimAz kaldı Doğuma herhalde ondan sonra hayatın düzene girer ilaçta kullanırsın bu zamana kadar gelmişin bundan sonrası daha kolay şuan senin haftanda olmayı çok isterdim anne olunca kendini düşünmezsin vaktin olmıcak zaten insan hamileyken pek anlayamıyor
Amin ins Allah o gunleri nasip eder canim hepimizeAy olurmu ya bence çok daha iyi olacaksın bebekleri çok seviyorum kesinlikle şifan olucak....
Aynen yaşamayan anlayamaz canım.kaygılar sürekli şekil değiştirerek karşımıza çıkıyor. Mesela hamile kalma korkusu vardı ama hamile kalınca korku geçti başka kaygılar başladı. Huyumuz mu karakterimiz mi anlamadım. Bazen gereksiz yere insanlardan korkuyorum mesela. İlk hastalanma anım aklıma gelince özellikle.doğumdan sonra tekrar terapi almayı düşünüyorumAslinda esimde kiz kardesimde cok destekler ama artik nekadar bunalttiysam diyorum cunku ben bile kendime tahammul edemiyorum bazen onlarda napsin diyorum iste yasamayan bilemiyor
insallah canim zor ama imkansiz degil hic bisey bende bugun kontrole gidiyom ins dogurup donerimInşaallah bende bütün korkuları yenerim arkadaşlar
Şu hayatta tek istediğim normal insanlar gibi psikolojiye sahip olmak.ne ev ne araba ne zenginlik.sadece normal olayım yeter.düşüncelere takılıp kalmaktan bıktım.eskiye göre daha iyiyim ama tamamen geçmedi.inanıyorum tamamen geçeceğine ama ne Zaman.ömür bitiyor.etrafıma bakıyorum namaz kılıyorum diye garipseyen bi tanıdığım son derece mutluyken ben namaz kılıp Allah yalvardığım halde neden mutsuzum diyorum.sonra bunları düşünüyorum diye günaha mı giriyorum diyorum.kısacası beynimden nefret ediyorum
sen ne gibi kaygilar yasiyorsun canimTamamen beni anlatmissiniz ibadet konusunda açık bir kadınım ve namazla gönlümü rahatlamaya çalışıyorum ama işe yaramadiginda da kendimi ibadetimi sorguluyorum bu hastaliktan once yoktu boyle birsey artik sorgular oldum
Ne güzel bak 10 günün kalmış yavruna kavuşmaya nasıl özendim sana hem sıkıntıların bitçek hemde minicik bi mucizeye kavuşacaksın inş doğum dan sonra çok güzel olur ikiniz içinKizlar ben bu arada gittim doktora cok sukur hersey yolunda 20eylul sezaryan tarihim odamizida tuttuk artik o zamana kadar gelmezse sezaryan olcam bugun biraz gerildim ama yapacak bisey yok dualarinizda beni de unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?