Hayır kullanmadım o yüzden hiç umudum kalmadı nasıl oluyor eskiye dönülüyor mu ben intiharın eşliğindeyimAma geçecektir sen gönlünü ferah tut bugün yarın dersin bi bakmışsın herşey bi anda değişmiş daha önce ilaç kullanmismiydin hiç
Sürekli olumsuz düşünüyorsun iyileşme sürecin dahada uzuyor. Sürekli kötüyüm iyi değilim dersen iyi hissetmen mümkün değil. Bende de kaygılar korkular oluyor ama iyi olacağım,pes etmek yok, evladımla yeniden doğacağım diyorum. Bunları sesli söylüyorum kendime. Olmadık şeylerden korkuyorum beynim doluyor çaresiz hissediyorum sonra üç yıl öncesini hatırlıyorum çok daha kötüydüm eskiye göre daha iyiyim diyorum. Lütfen umudunu kaybetme. İntihar kelimesini unut sen bir annesin. Bebeğin için güçlü olmak zorundasınHayır kullanmadım o yüzden hiç umudum kalmadı nasıl oluyor eskiye dönülüyor mu ben intiharın eşliğindeyim
Ben umutlandıkça bitiyor dedikçe hayata bağlanmaya çalıştıkça her gün daha fazlasını yaşıyorum kendimi kandırıyorum hiç iyi değilim işte şuan boğazım yumru olmuş vaziyette göğüs ağrısı çabası su bile içemiyorum nefes almakta zorluk çeliyorum Bu illet hastalıktan nasıl kurtulacam elimden ne geliyorsa yapıyorum ama olmuyor artıkSürekli olumsuz düşünüyorsun iyileşme sürecin dahada uzuyor. Sürekli kötüyüm iyi değilim dersen iyi hissetmen mümkün değil. Bende de kaygılar korkular oluyor ama iyi olacağım,pes etmek yok, evladımla yeniden doğacağım diyorum. Bunları sesli söylüyorum kendime. Olmadık şeylerden korkuyorum beynim doluyor çaresiz hissediyorum sonra üç yıl öncesini hatırlıyorum çok daha kötüydüm eskiye göre daha iyiyim diyorum. Lütfen umudunu kaybetme. İntihar kelimesini unut sen bir annesin. Bebeğin için güçlü olmak zorundasın
Canım gecen daha iyiyim yazmıstın doktorla konusmak iyş gelmişti sana inan burda hiç birimiz dört dörtlük değiliz bende dun gece sadece 1saat uyuyabildim içime sıkıntılar bastı gunduz daha iyiyim gece olsun istemiyorum 10gundur,hiç dısarı cıkıyomusun hep evdemısın bide kafana neyi taktıgın önemli keske aynı sehırlerde olsaydıkta daha cok destek olabılseydık
İç sıkıntısıyla bende çok mücadele ettim dualar namazlarla yenmeye çalıştım. Hatta depresyona bu tür şeylere inanmazdım Allah var Keder yok derdim ilaçları kabul etmedim Burda inanç meselesi yazanlar olmuş ya alakası yok ben kendim senelerce kuran kursunda okudum hafızlığım hocalığım var ders veren ders alan biriydim günlerim kurslarda geçerdi. Şimdi nasıl bu hale geldim inanamıyorum intihara bile kalkıştım. Fiziğime vurmaya başlayınca artık hasta olduğumu kabul edip ilaca başladım. İyileşmeye başlamadığını için Şimdide bildiğim bütün ilimleri hafızlığı unuturum deliririm hastaneye yatırılırım çocuklarım ne yapar die düşünmeye başladımEğer hayatında ilk defa iç sıkıntısı yaşıyorsan ondan bu kadar umitsizsin canım ben 3 sene önce dediğin gibi iç sıkıntısı yasadim bitmek bilmeyen artık yerimde duramıyordum uyku yok yemek içmek boğazıma diziliyor yutma yeteneğimi bile yitirmiş haldeydim tükürüğümle boguluyordum sanki ama ilaç almadım işte bazen keşke o dönem kullansaydım diyorum gece uykusu gözüme girmezdi o kadar ilerledi ki gündüz bile uykuya dalamıyordum sonra geçti nasıl geçti bilmiyorum şimdi eser kalmadı ama çok dualara da sarilmistim desen hemenmi geçti hayır ama geçiyor ve şimdi ara ara o sıkıntıya benzer bişey yaşıyor gibi oluyorum ama hiç korkutmuyor geçeceğini biliyorum o yüzden geçeceğini düşün allah büyük ömür geçiyor.....Eddai
Bende o durumdayım artık yalvarıyorum her gece rabbime dayanacak gücüm kalmadı iki yoldan birini ver ya canımı al yada şifa ver ben yapamıyorum sen beni kurtar diye yalvarıyorumHa bide sadece bunlar değil resmen kilitlenmişti vucudum algılarım bile kapanmıştı sohbet etmek bi yere gitmek v.s hiç bişey yapamıyordum intihar diyorsun ya ne çok düşünmüştüm bazıları geçecek desede ben geçmeyecegine o kadar inandirmistim ki kendimi şuan diyorum iyiki öyle bir hata yapmadım zaten ölseydim o sırada ölecektim ama imtihan oda benim imtihanimdi tabi o sırada düşünmek olmuyor zaten sağlıklı düşünsen bu şekilde olmazsın sen sadece sabret ve geçeceğine inandır kendini, ben o halde hep ya artık aklımı yada hayatımı kaybedicem diye diye bi anda feraha çıktım zamanını bekliyorsun...
Bazen saçma sapan düşünüyorum etrafımda o kadar günah işleyen kulluk yapmayan insanlar var ne kadar mutlular ben neden böyle oldum diyorum sonra tevbe ediyorum vardır bundada bi hayır diyorum şimdi maneviyat namaz kurs hiç bişey kalmadı bende bişey okumak bile zor geliyor sonra yapma diyorum kendime oturup en azından dua ediyorum verecekse rabbim verecek şifayı ilaçlar vesile derdi veren Allah dermanı gizlemiş arayın bulun demiş ilaçlarda dermansa kullanılmalıBende aynen dediğin gibi biriyim şöyle ki banada hep dediler iman zayıflığından bilmem neden ilaç kullanmayın etmeyin ben ama ölüyordum ya aileme diyorum beni yatırın beni uyuşturun bana bişey yapın ben dayanamıyorum ilaclarimi suyu alıp gidiyordum odama ağlıyordum ama içmiyorum sabah akşam böyle oluyordu ve aşırı unutkan olmuştum öyleki eski yaşadığım olaylar bile sanki hafızamdan silinmişti ama öyle değil iyi olunca beynine format oluyor sanki bütün sıkıntı unutkanlık herşey gidiyor sen yine eski sen oluyorsun, düşünsene namazımı birgün aksatmaz kuranı hergun okurdum bu manevi boşluksa bunları yapmayanların ve bu şekilde hiç sorun yaşamayanlarin nasıl oluyor , hayır bu bir hastalık ben öyle kabul ediyorum bazı şeyler insanın gerçekten elinde değil seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki ben yerimde duramıyordum bağırmış kaçmak istiyordum kendimi sıka sıka belki ilerledi yine diyorum şimdiki halim olsa kesinlikle ilaç kullanırdım o kadar kendime eziyet etmişim"ey allah'ın kulları tedavi olunuz" boşuna değil sen belki ilaçlarla daha çabuk toparlican aksatma iyi geldiğine inanmasanda mutlaka etki edecektirEddai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?