Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet öyle fazlasıyla yıpratıcı bende bugün psikiyatri gittim düşünce bozukluğum varmış aslında panik atak değil gebe kalsamda 3. Aydan sonra kullanılan ilaçlar alabilirsin dedi biraz ferahlatti gebelik varmi yokmu bilemedim 2 test yaptım birinde çift çizgi cıktı bugün yaptigimda bişey çıkmadı negatif ama bekliyorum bakalim hayırlı her şeyin

Düşünce bozukluğu derken kaygı bozukluğu demek istemiş sanırım canım.panik atak değil zaten sendeki.bendeki durumda öyle.ama benimki travmayla alakalıymış.durup dururken olmuyor yani.kesin senin bilinç altında da bi travma vardır sen bilmesende

Kizlar ben dogum yaptim acilmam olmadi 6da sezaryana aldilar agrim var ama dayanilmiycak gibi degill bebek gayet iyi ben toparlaninca detayli yazicam
Ne güzel bi haberr, gözün aydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)

L Li-moon canım ben pek durumumu sorup kafamı meşgul etmek istemedim sadece bendeki panik atakmi dedim hayır dedi düşünce bozukluğu diyelim atak geçirmiyorsun çünkü falan diye gebe kalırsan ilaçsız kontrol altına almaya çalışırız ama olmazsa ilaç başlatırız fedi bende tamam dedim

Dayanamayacak boyuta gelirsen ilacı dene derim canım.psikolog yardımı alsan daha etkili.devlet hastanelerinde de psikolog var.

Öylemi diyorsun psikoloğa bikere uyuyamadığım zaman gitmişti bide özele gittim hiç bişey anlamadım sadece konuştum hiç bir öneri başka bişey söyledi pişman bir şekilde çıkmıştım

İyiyim canım da bu hastalığı kökten bitirmek istiyorum çabam o yüzden. Bir ay iyi ol bir ay sonra başka şeyleri kafaya tak kork yorul bu durum yıpratıcı.
Kizlar ben dogum yaptim acilmam olmadi 6da sezaryana aldilar agrim var ama dayanilmiycak gibi degill bebek gayet iyi ben toparlaninca detayli yazicam
ohhh gözün aydın canım

Bende ilaç tedavim devam ettiği için gebelikte de ilaç kullanılmaması gerektiğinden bebiş yapamıyorum .

o anlarda atak gelirse nolur naparım sakinleştiricilerde verilemez diye doktorlar önce tedavin bitsin diyorlar

Mrb kizlarrr benim canim tatlidir o yuzden agrim biraz fazla toparlanayim ben burdayim hem normal dogum stresini yasadum hem sezaryani inanin ne atak geldi ne tansiyon ne bisey sadece kurtulmaya baktim doktorlar ne diyosa yaptim benim gibi hastane fobisi olan biri bunu yaptiysa siz hayli hayli yaparsiniz dogum sancisi 8 saat cektim hic sakinlestirici yapilmadi,sezaryana alindim ordada ayni bebek ciktiktan sonra yaptilar bir tek uyutulmadim bile ama hic fenalasmadim hic korkmayin

Daha dün neler düşünürken bugün neler yazıyosun değil mi:) geçmiş olsun arkadaşım, güle güle büyüt bebeğini. İnsan doğumda hiçbişey düşünemiyor ki, tek istediğin hemen olsun, bitsin.. Darısı diğer bekleyenlere hayırlısıyla inşallah:)

y4zy4qmurum şuan senin geçen seneki yazılarını okuyordum üzerine yorum yazdın sorayim dedim demişsinki içimde canlı olmasını korkmak yerine güzel yönlerini düşündüm hoşuma gidiyor falan bunu nasıl başardın süreç uzun ve bitmez gibi geliyormuydu sana bide ilaç kullanmadinmi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…