İyiyim canım da bu hastalığı kökten bitirmek istiyorum çabam o yüzden. Bir ay iyi ol bir ay sonra başka şeyleri kafaya tak kork yorul bu durum yıpratıcı.
Canım bir avazda kurtulursun sağlıkla inşallah. Bizi haberdar etKizlaR bana dua edin sabah suyum geldi simdi yatis yaptik 1,5cm acikligim var oyle agrim yok sakinimde insallah sezaryana kalmadan dogururum
Düşünce bozukluğu derken kaygı bozukluğu demek istemiş sanırım canım.panik atak değil zaten sendeki.bendeki durumda öyle.ama benimki travmayla alakalıymış.durup dururken olmuyor yani.kesin senin bilinç altında da bi travma vardır sen bilmesendeEvet öyle fazlasıyla yıpratıcı bende bugün psikiyatri gittim düşünce bozukluğum varmış aslında panik atak değil gebe kalsamda 3. Aydan sonra kullanılan ilaçlar alabilirsin dedi biraz ferahlatti gebelik varmi yokmu bilemedim 2 test yaptım birinde çift çizgi cıktı bugün yaptigimda bişey çıkmadı negatif ama bekliyorum bakalim hayırlı her şeyin
Canımmm çok geçmiş olsun. Gözün aydın.Allahım analı babalı büyütsünKizlar ben dogum yaptim acilmam olmadi 6da sezaryana aldilar agrim var ama dayanilmiycak gibi degill bebek gayet iyi ben toparlaninca detayli yazicam
Ne güzel bi haberr, gözün aydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)Kizlar ben dogum yaptim acilmam olmadi 6da sezaryana aldilar agrim var ama dayanilmiycak gibi degill bebek gayet iyi ben toparlaninca detayli yazicam
Dayanamayacak boyuta gelirsen ilacı dene derim canım.psikolog yardımı alsan daha etkili.devlet hastanelerinde de psikolog var.
İyiyim canım da bu hastalığı kökten bitirmek istiyorum çabam o yüzden. Bir ay iyi ol bir ay sonra başka şeyleri kafaya tak kork yorul bu durum yıpratıcı.
ohhh gözün aydın canımKizlar ben dogum yaptim acilmam olmadi 6da sezaryana aldilar agrim var ama dayanilmiycak gibi degill bebek gayet iyi ben toparlaninca detayli yazicam
Daha dün neler düşünürken bugün neler yazıyosun değil mi:) geçmiş olsun arkadaşım, güle güle büyüt bebeğini. İnsan doğumda hiçbişey düşünemiyor ki, tek istediğin hemen olsun, bitsin.. Darısı diğer bekleyenlere hayırlısıyla inşallah:)Mrb kizlarrr benim canim tatlidir o yuzden agrim biraz fazla toparlanayim ben burdayim hem normal dogum stresini yasadum hem sezaryani inanin ne atak geldi ne tansiyon ne bisey sadece kurtulmaya baktim doktorlar ne diyosa yaptim benim gibi hastane fobisi olan biri bunu yaptiysa siz hayli hayli yaparsiniz dogum sancisi 8 saat cektim hic sakinlestirici yapilmadi,sezaryana alindim ordada ayni bebek ciktiktan sonra yaptilar bir tek uyutulmadim bile ama hic fenalasmadim hic korkmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?