Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

evet canim cok hakliymissin suanda tek dusundugum bir an once iyilesip bebege rahat rahat bakabilmek

Gebelikte kullanılan ilçlar var canım ve çok yaygınmış . Kimisi paylaşıyor.kimisi gizli tutuyor.

Merhaba :) sanırım 2. Bebeğe hamilesiniz ilk hamilelikte yaşadıklarınız nasıl geçti? Bende şu an o durumdayım.geçiyor mu bu zorlu zamanlar ? İnsan umut arıyor

Senin enerjine hayranım ve pozitifsiniyileşip bebeğine bakacaksın tabiki en iyi şekilde bebeğinle yeniden doğdun!
saol canim benim insallah dualarim sizinle o gunleri goreceksiniz ben ki bu kadar korktugum halde 8 saat sanciyi cektim atak gecirmedim ustune sezaryana girdim korkularimiz inanki bosa bi ara ya bebegi dogunca sevmezsem istemezsem diye bile agliyodum inanin oyle bisey yok Allah oyle bir guc ve sevgi veriyor ki heranima sukrediyorum sizinde oyle olcak

Herkes kayıplarda miii....
K. Bakma canım cvp veremedim. 3 gün diş ağrısı çektim iltihap yapmış antibiyotik kullanmak zorunda kaldım diş ağrısıyla ataklarım çoğalmıştı. Şükür iki gündür biraz daha iyiyim sıkıntılarım bitmiş değil ilaç tedavisi devam ediyor rabbim hepimize şifa versin

Mrb kizlar sezaryan agrilarim disinda ne atak ne bisey hic biseyim yok bebege baktikca sukrediyorum sutum qnca bugun geldi,goguslerim yara oldu o sikintilarim var biran once fiziksel rahatsizliklarimin bitip bebegimle ilgilenebilmek istiyorum kafamda yazdigim milyon tane seyin biri bile gerceklesmedi kendinizi hic uzmwy8n vakti geldiginde heesey oluyor ben ve aileme 2.bir hayat basladi sizinde oylw olcak

Çok sevindim senin adına Allah bizede nasip etsin sağlıkla sıhatla inş.

Hangi ilacı kullanıyorsun ben lustral 50mg başladım 1 ay daha kötü oldum şimdi 100mg kullanıyorum 3 hafta oldu ama hala ataklarım var yoğun iç sıkıntısı yaşıyorum sakinleştiriciyle zor duruyorum 27 haftalık hamileyim

Cipralex 10 mg 4 ay kaldı tedavimin bitmesine

Çok geçmiş olsun

Eddai ilaç hiçmi kesmiyor canım seni ya
Maalesef ya sakinleştiriciyle bile sıkıntım geçmiyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi doktora söyledim hiç bi rahatlama Yok diye devam et zamanla göstercek dedi yanına nervium sakinleştirici yazdı sabah akşam yarım ben gün ortasına kadar idare ediyorum atak şiddetli gelince yarım içiyorum akşam içmiyorum. D grubu o ilaçta doktor 1 ay kullanacaksın dedi bebeği düşünüyoruz dedi. Yoksa daha haşin davranıp daha güçlü ilaçlar verirdik dedi. Ben ne yapayım şimdi akşamda yarım içiyim mi buda tedavinin bi parçası mı tecrübeli olan var mı aranızda

Mrb canim ativani biraktin mi bende ne korkular kaygilar gecirdim gecenin 2sinse 3unde sokaklara ciktim,gittigim hic biyerde duramadim,kollarim bacaklarim kasildi,uyku uyuyamadim 26 haftadan sonra hergun keske hamile kalmasaydim istemiyorum diye agladim simdi o kadar pismanim ki ne aptalmisim diyorum ama insan isin icindeyken anlamiyor karsimda bir melek yatiyor ve inan onlara hic biaey olmuyor benim bu psikolojiyle bu isyanla asla saglikli bir cocuk dogurabilecegim dogumdan saglikli cikacagim aklima gelmezdi bunlar hep beynimizin oyunu cok zor biliyorum 9ay 9yil gibiydi ama gecti seninde gececek inann sanki o gunleri hic yasamadim

Ativanı bıraktırdı uyku yapıyor diye nervium başlattı içmek zorundayım eşimin kızımın psikolojisi bozuldu dün eşim iş yerinde fenalaşmış doktor psikoloğa görün demiş kızım her gece çığlık çığlığa uyanıp anne ağlama ilacını getirdim diyo ben daha kötü oluyorum neyle baş edeceğimi şaşırdım öyle çok ihtiyacımız var ki iyi olmaya senin gibi inş bende rahatlarım inş herşey çok güzel olur daha iki buçuk ayım var saat sayıyorum her gün

Canım ilk kez bu kadar sık atak geçiren görüyorum. Terapi mi alsan acaba. Şuan hamile olduğumuz için spor yapamıyoruz ama eğer riskli bir durum yoksa günde yarım saat temiz havada yürüyüş yap. Nefes egzersizi yap bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…