• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PANİK ATAK VE YOĞUN ANKSİYETE KÖTÜ OLUMSUZ DÜŞÜNME

mssvlog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
39
1
1
24
Arkadaşlar bu aylar çok yoğun anksiyete yaşıyorum yani sürekli her dakika aklımda olumsuz kötü düşünce var deliricekmiyim kafayı yicekmiyim diye korkuyorum bazen çok iyiyim bazen de böyle aşırı düşünüyorum öyle böyle değil var mı bu durumu yaşayan gerçekten ilaç kullanmak istemiyorum online olabilir önerebilecek psikolog var mı ya da siz bu durumda ilaçsız napıyorsunuz lütfen yardım edin

ilaçsız çözülmez böyle durumlar çünkü kimyanız bozulmuş, dengeye getirilmesi gerekiyor. psikiyatristin vereceği ilaçlı tedavi şarttır. bunun yanında ''klinik'' psikologla terapi de alabilirsiniz eş zamanlı. ama sadece terapiyle ilerleyemezsiniz.

Terapinin faydası oluyor ilaç tamamen geçirmiyor içerken iyisin bıraktığın anda yine aynı sorunlar devam ediyor yalnız olmadığınızı bilin bunu yaşayan birçok insan var. Hamilelik gibi herhangi bir durum da yoksa gidin doktora verdiği ilacı için rahatlarsınız.

Back