Pandemi Süreci ve Bayram

Daha da üste nasıl çıkacak ki, senin de çocuğun olsun da göreyim seni dedi.
Ben çocuğumu görmek istiyorum, sen gelmiyorsun görmeme engelsin gibi bir şey oldu.

Bence de bir de bayram sebebi ile istisna bugün gibi bir şey düşünülüyor sanırım.
Bu düşüncede olan insanlarla birlikte vaka sayıları iyice tırmanmasa bari

Çok üzgünüm ama bazı insanlar durumun ciddiyetini canları çıkınca öteki tarafta anlayacaklar. Oturduğum ilçede fink fink gezen insnalar var hatta 3-5 kişi de öldü koronadan. Bize bir şey olmaz diye geziyormuş malesef iki tanesi ama öldüler. Değer mi iki gün duygularını tatmin etmeye

Kesinlikle katılıyorum. Daha nice bayramlar olur. Bayram olmasa başka günde görüşülüp buluşulur süreç normale dönünce. Yani medyada, sokakta her yerde bangır bangır konuşulan bir konuda, açıklama yapmak zorunda kalmak da çok üzücü.

Herkes normalleşme sürecini yanlış anladı. Tabi anlamamalarına bişey diyemiyorum çünkü kapasite yetmiyor insanlarda.

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Ve inanılmaz dikkat ediyorum. Eşimede hep diyorum ki bak bu hastalığın ilacı, aşısı bulunana kadar ne tatile gidilir, ne misafir kabul ederim, nede kendim zorunlu haller dışında dışarı çıkarım. Ona göre bil. İnsanlarlar neden gelmiyorsunuz da cevap ver. Gelicez derlerse hayır demesini bil. Beni yükseltirlersede o böyle düşünüyor saygı duyun de dersin. Çünkü ben hem canımı seviyorum. Hemde ya birine bulaştırırsam onun vicdan azabıyla yaşayamayacağımı biliyorum. Bencilim ben dedim.
Anladı hak verdi ve kesinlikle böyle birşeyle gelemez kimse bana. Net bir çizgi çekmeli diye düşünüyorum. Benim çizgim aşı, ilaç

Çünkü onlar kendileri gibi sanıyor herkesi. Virüs var gelmeyin gitmeyin diyeni, gelmek istemiyor, misafir istemiyor diye anlıyor çünkü kendisi virüsü önemsemiyor. Önemseyeni de böyle dışlıyorlar işte. Bayramda ne olaylar çıkar daha. Ne cezalar yazılır

Kesinlikle haklısınız. Ben de bu süreçte ne misafirliğe gittim ne misafir kabul ettim.
İşin komik yanı hadi annelerimiz vs yaşlıdır, bir şey anlatması zor desek. Gençler bile böyle yapıyor.
Anlamıyorum.

Kesinlikle, anlamadığım konulardan birisi de bu. Gelmek-gitmek istememekten daha doğal ne olabilir bu süreçte?
Dediğiniz gibi virüsü önemsemediklerinden oluyor ne oluyorsa.

Daha da üste nasıl çıkacak ki, senin de çocuğun olsun da göreyim seni dedi.
Ben çocuğumu görmek istiyorum, sen gelmiyorsun görmeme engelsin gibi bir şey oldu.
Eşiniz gitsin gorussun ailesi ile ...iş çıkışı gitsin geceyi orada geçirsin ertesi gün ise gider oradan kendi evine doner..KV madem oğlunu özlemiş bu kadar size de "anne değilsin anlamazsın beni " ye getirmiş madem...artık siz ne anlatırsanız anlatın o anlamak istediği kadarını anlayacak

Çok istiyorsa gidebilir, kendilerini korumak istemiyorlarsa ne yapılabilir ki başka anlatmaktan dilimde tüy bitti

Benim görümcem de annesinin babasına gelecekmiş ailesi ile. Ben görüşmeyecegimi söyledim. Çocukları da göndermem. Insanlar acayip sorumsuz
Siz yine uzun uzun aciklama yapmissiniz ben o kadar sabredemezdim. Bu bayram gelemeyiz insallah diger bayrama bitti nokta.
Virusu onlar da biliyor ama onemsemiyor. Ne derseniz deyin zaten ikna olmazlar.

O kadar haklısınız ki...

Bence sadece biz kadinlar dikkate alioruz bu isi. Erkeklerse bizim baskimizla bazi şeyleri yapiyor. Biz bu kdr insanlari dusunurken bu rahatlik gerckten rahatsiz ediyor beni.

Bi an evvel bitsin de bu illet tez vakitte kurtulalim insallah

Ya ne bayrammis be kardesim. Bu bayramda da gorusmeyiver oleceksin sanki.
Hakikaten ya. Lafım meclis dışı ama sanki herkes birbirini çok sebiyor çok samimi de bir de bayramı sıkıntı ediyoruz. Ne var yani bir yaz tatil yapmasak bayram yapmasakAllahnuzun sağlıklı ömür versin herkese

Ya aynen öyle. Millet tek gezme derdinde. Başka da birşey degil.

Gaddar mı! Bilakis, çok düşünceli ve kayinvalidenize karşı çok ölçülü buldum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…