- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.743
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
Gaddar mı! Bilakis, çok düşünceli ve kayinvalidenize karşı çok ölçülü buldum sizi
Teşekkür ederim, sağolun.
Ama duyduğum kadarı ile üzülmüşler.
Ne diyeceğimi bilemiyorum daha fazla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaddar mı! Bilakis, çok düşünceli ve kayinvalidenize karşı çok ölçülü buldum sizi
Teşekkür ederim, sağolun.
Tabii ki haklisiniz. Benim yasadigim ulkede de Musluman nufus var ve muftu gecen hafta tane tane acikladi basin aciklamasi yaparak neden bu bayram evde kalinmasi gerektigini ve hacca gitmenin neden 2021'e kadar durduruldugunu. Belki boyle bir aciklama yapilsa iyi olur.
Ben gercekten anlayamiyorum neden bu kadar zor geldi insanlara dunyanin en basit seyini yaparak evde kalmak? Hic efor sarf etmeksizin yapip hayat kurtaracaklari yegane seyi yapmak neden bu kadar zor geliyor? Olayin sosyolojik acidan incelenmesini yayinlarlar umarim ki sosyologlar, gercekten merak ediyorum. Ben pozitif bilimlerle ugrasan biri olarak neden ellerimizi surekli yuzumuze goturuyoruz'un aciklamasini yapabiliyorum ama bayramda oglum bize neden gelmedin, kizim yemege hic gelmiyorsunuz'un aciklamasini gercekten yapamiyorum.
Valla bilmiyorum insanlarimiz neden laftan anlamiyor? Bugun haberde gordum, Berlin 4 milyonluk bir sehir sadece 420 aktif vaka kalmis. Karantinaya uyarsan yayilmasini engelliyorsun, bitiyor gidiyor boylece. Laftan anlamayan insanlara sebep herkes olecek bu kafayla
Şimdi üzülmüş olabilirler. Ama zamanla anlayacaklar veya bu durumu kabul edecekler. Biraz zaman...Teşekkür ederim, sağolun.
Kanser tedavisi gören yakınım var bırak pandemiyi normal kemo ışın zamanlarında bile gidemedik mikrop kapmasın hasta olmasın diye. Kesinlikle gidemezsiniz.
kesinlikle haklısınız, çevremde pandemi öncesi hayatına dönmüş aman takmayın corona morona diyen insanları gördükçe bende mi sorun var diyorum.
Olsun varsın üzülsünler. Candan kıymetli değil ya. Bu durum sadece sizin için değil, onları da aynı şekilde düşündüğünüzden oluyor aslında.. Bi farkına varsalar, sevinmeleri lazım.
Bayrama gelene kadar herkes hala ailesine ona buna gidip geliyor, iftara gidiyor, misafirliğe gidiyor, çocuk görmeye gidiyor ben görüyorum hep sosyal medyada. Sokaklar insan dolu, dün akşam bizim burda sitenin bahçesinde komşuculuk yaptılar resmen oturup yiyip içtiler kaç kişi. Bizden başka herkes dışarda. Karantina karantina diye fotoğraf atıp arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyorlar. Onlar gibilere değil de bizim gibi aylardır evde kalıp psikolojisi bozulanlara bulaşır kesin, olan yine bize olur.
Giriş çıkış yasağı uygulanmayan illerdeki insanlar hele aşırı rahat, bizde yok zaten diyorlar. Vallahi ne diyeyim bizi vurdu bu karantina.
Tabii ki haklisiniz. Benim yasadigim ulkede de Musluman nufus var ve muftu gecen hafta tane tane acikladi basin aciklamasi yaparak neden bu bayram evde kalinmasi gerektigini ve hacca gitmenin neden 2021'e kadar durduruldugunu. Belki boyle bir aciklama yapilsa iyi olur.
Ben gercekten anlayamiyorum neden bu kadar zor geldi insanlara dunyanin en basit seyini yaparak evde kalmak? Hic efor sarf etmeksizin yapip hayat kurtaracaklari yegane seyi yapmak neden bu kadar zor geliyor? Olayin sosyolojik acidan incelenmesini yayinlarlar umarim ki sosyologlar, gercekten merak ediyorum. Ben pozitif bilimlerle ugrasan biri olarak neden ellerimizi surekli yuzumuze goturuyoruz'un aciklamasini yapabiliyorum ama bayramda oglum bize neden gelmedin, kizim yemege hic gelmiyorsunuz'un aciklamasini gercekten yapamiyorum.
Corona olmasa bile siz haklisiniz, kadin kemoterapi aldi diyorsunuz. Kemoterapi bagisiklik sitemini yikiyor geciyor, KVniz gripten veya zaturreden olebilir bu kafayla giderse eve hicbir ziyaretci almamalari lazim.
daha geçen gün bir konuda konu sahibinin genç yakını kendi anne ve babasına covid bulaştırmış ve anne baba rahmetli olmuş.
onlar da ciddiye almamışlar.
Polis 1-2 saat sonra geldi, sireni duyunca dağıldılar hemen sonuçta bir araya gelecekleri kadar geldiler.Kesinlikle haklısınız. Bu kadar dikkat etmeye olan biten size bize olacak ona üzülüyorum.
Bu arada keşke şikayet etseydiniz, belki polisi görünce cesaret edemezlerdi.
Kesinlikle haklısınız
Benim babamın kronik rahatsızlıkları var uzun süre gitmedim sonra mecbur gittim tabi
Annem arada biraz hastalandı ama ciddi değildi ama kafasında öyle bir kurmuşki yaşıda var hakveriyorum bana bişey olursa seni göremiycem diye çok korktum dedi gidince gözleri doldu... onların psikolojisi çok farklı maalesef... ama eminim bende o yaşa gelince o duyguları yaşarım
Sanırım kayınvalidenizde kanser ağır bir rahatsızlık ölümü düşünüyor olabilir ne bileyim -Allah uzun ömür versin- son bayramım diye bile düşünüyor olabilir...
inanın kendimden daha çok onları düşünüyorum ben de... aynı sizin gibi...
velhasıl... ben bütün bu yaşadıklarımızı kurallara uymayanlar yüzünden yaşadığımızı düşünüyorum... yani kaçıverin cümlesi... çünkü başkalarının çocuklarında bunu yapan var... o da benim çocuğumda gelsin derdinde... herkes gerçekten tavizsiz uysa problem olmayacak...
siz doğru bildiğiniz yoldan gidin... ve kesinlikle gitmeyin heleki kayınvalidenizde böyle bir ciddi rahatsızlık varken... sonra bişey olsa Allah korusun vicdan azabi daha kötü değil mi?
sağlıklı günler diliyorum hepimize