Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
turksoyu siz tahlili bu hafta yaptırcaktınız galiba. yaptırabildiniz mi? sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum . inşallah hayırlısıyla ilaçlar fayda etmiştir. sonuçları paylaşmayı untma sakın. allaha emanet ol.

gunaydınnnnnnnnn turksoyu canı nerelerdesın
test yaptın mı sonuc ne morfolojınız duzeldımı tatlım
ılaclar ıse yaradımı hadı yaz merak edıyom

meraba kızlar biliyorum merak ediyosunuz ama yaptıramadık malesef eşimin bogazlar şişti antibiyotik kullandı ben yaptırmasını istemedim belki etkisi olursa diye çünkü bu kez morfolojiyi 0 görmek istemiyorum

meraba kızlar biliyorum merak ediyosunuz ama yaptıramadık malesef eşimin bogazlar şişti antibiyotik kullandı ben yaptırmasını istemedim belki etkisi olursa diye çünkü bu kez morfolojiyi 0 görmek istemiyorum

gecmis olsun canim allah sifa versin..insallah en kisa zamanda yaptirirsinizda iyi haberleri yazarsin buraya dort gozle bekliyoruz canim...

gecmis olsun canim allah sifa versin..insallah en kisa zamanda yaptirirsinizda iyi haberleri yazarsin buraya dort gozle bekliyoruz canim...

sagol canım Allah razı olsun aslında bu kez korkuyoruz galiba yaptırmaya 8 yıllık evliyim morfoloji hiç düzelmedi herşeyi kullandık bu son ümidimiz dua edin inş yüksekmiştir hepimizinki

selam arkadaşlar
bende dün istedim yaptırmasını neymiş
üç ay dolmadan yaptıramazmış, ona dayatmayacakmışım
neymiş o ne duygularla giriyormuş teste olumsuz sonuç almak istemiyormuş
beynim bana her ay ne senaryolar kuruyor, yok başım döndü yok aa göğsüm şişti acaba acaba acaba
her ay regl olduğumda onun o almaktan korktuğu sonucu alıyorum
ayrıca yaptırsa gelişme olduğunu görsem çıkış başlamış olsa psikolojim biraz da düzelecek;
hayır bide neymiş sorun odaymış anlamazmışım onu yahu hala çözemedi bu işin seni beni yokkk
yok yok kesinlikle bu erkek milleti niye bizi anlamıyor

ah ah onlar bızı anlasa hayat harıka olacak ama nerde
hep onların dedıgı olacak of of allah bız kadınlara sabır versın
erkekler agır ıslerde guclu bız kadınlar herseyde guclu ve dayanıklıyız
bız dayanamasak onlar ne yaparlar acaba ev ısı bızım cocuk dogurma bakma (olur inşallah)
bızım hayatın en zor yuku asıl bızde onlar bunun farkında bıle degıller keske farketseler
sızın kac ay oldu ılacları kullanalı canım

Son düzenleme:

aynen ölee off offf
eylül ün 4 ünde başladı kullanmaya ama ikinci kutulara geçen hafta başladı
arada unuyor daaa...
işte aralık ortasında yaptırcakmış üç ay olmasını istiyormuş kullanmaya başlayalı
siz tekrar ne zaman yaptırcaksınız canım?

bız bayram sonrası dıyoruz ama bellı olmaz erkeklerın sagı solu
bakalım sperm dısı hucreler ne alemde gorucez canım
allah bızlere kolaylık versın ya sabır rabbım

selam arkadaşlar. biz de yaklaşık 1 senedir azospermle savaşmaya çalışıyoruz. ilk zamanlarımızda bu forumlara girip paylaşımlarda bulunuyordum. sonraları çok çeşitli sebeplerden dolayı bakamadım. Biraz da üzerine düşmeyi bırakmak istedim. Daha sakin ilerlememizin iyi olacağını düşündüm. Biz en başından beri kaan beyle tedavi görüyoruz. hemen ona ulaşabilmemiz Allah'ın büyük bir lutfu idi. onun bize önerdiği ilaçları kullandık. doğal yolla çıkış olması yönünde bir ümidimiz vardı. daha doğrusu kaan bey söyledikleriyle böyle bir düşünceye bizi sevk etti. aslında olmama ihtimalini de dile getirdi ama biz olacağına inandırdık kendimizi sanırım..

İlaç tedavileri sonunda doğal çıkış olmayınca bizi tese ye çağırdı. Fakat biz doğal yolla çıkış olması için biraz daha beklemek istedik. bu arada bizim durumumuzda olup da bir karışım kullanarak çocuk sahibi olanları duyduk.3-4 ay da onu kullandık yanında kaan beyin ilaçları da oldu tabii. Hala testlerimizde '0' ı görüyoruz. artık mikro teseye biraz daha yaklaşmaya başladık hatta bunun için genetik test bile yaptırdık ki bu sefer de panax ı duyduk.İlk duyduğumuzda çok inandırıcı gelmese de biraz araştırınca çok mantıklı geldi ve etrafta başka hastalıklar için kullananları da duyunca çok güvendik. Büyük umutlarla bu ilaçlardan sipariş verdik. Ta ki bu yazıyı görünceye dek...Öncesinde de eczalar odasının söylediklerini duymuştum ama mustafa eraslanın karşı savını dinleyince pek önemsememiştim. kader_nl nin yazısı üzerine nette panax hakkında olumsuz şeyler aramaya başladım. Bir sitede yazılanlar, çok somut şeyler olmasa da,o kadar olumsuzdu ki güvenim tamamıyla kayboldu. Hatta burda yazılan olumlu sonuçların bile reklam amaçlı olduğundan şüphelendim. Buradaki arkadaşlar kusura bakmasınlar,haklarını da helal etsinler ama öyle bir durumdayız ki insan aldatılmaktan, kullanılmaktan da korkuyo.Şimdi biraz daha salim kafayla düşününce tek yapmamız gereken bekleyip sonuçları görmek olacak.Bu arada buradan da iyi sonuçları görmek istiyorum.O ümitle bu sayfaları açıyorum. cemrem29 bayram sonrası tahlillerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..

Canim biraz performans artti
esim yumurtaliklarinda bi farklilik vede sanki icinde bi seyler oynuyo diyo
sizinde bi farklilik oldumu

bu arada eşim de aynı şeyi söylüyo. Yumurtalıklarımda bi kıpırdamalar var diyo. Hem de varikosel olanda diyo. İşe yarıyordur inşallah diyoruz ama önceki karışımı kullanırken de öyle hissediyodu..Bakalım ya hiçbişey olmayacak ya da hepsi bir işe yarayıp sonunda bişeyler çıkacak. İkinci ihtimal olur inşallah..

rabbım yapılan hıcbır seyı mukafatsız bırakmaz unutma
hepımız bebıs sahıbı olacagız canım
sız panax dısında baska bı seyde mı kullanıyorsunuz acaba

amenna..kesinlikle karşılıksız bırakmaz ondan şüphem yok. İnşallah canım dediğin gibi bebiş sahibi oluruz hepimiz. Ben senin kadar emin olamıyorum. Ümitsiz değilim kesinlikle, ama dünya imtihanlar dünyası..Belli olmaz neyle sınanacağımız. Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemesin..
içimde bir ümit var..

biz bursadaki bir aktarın yaptığı ballı karışımı ve hormon çayını kullandık 3-4 ay kadar. şimdi panax,e1 ve hormon çayını kullanıyoruz.ayrıca kaan beyin verdiği testojel..

herkese sımdıden hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bı dahakı bayram ınşllh bebıslı oluruz hepımız

asya_16
cemrem29 kullanıcısından alıntı
amenna..kesinlikle karşılıksız bırakmaz ondan şüphem yok. İnşallah canım dediğin gibi bebiş sahibi oluruz hepimiz. Ben senin kadar emin olamıyorum. Ümitsiz değilim kesinlikle, ama dünya imtihanlar dünyası..Belli olmaz neyle sınanacağımız. Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemesin..
içimde bir ümit var..

biz bursadaki bir aktarın yaptığı ballı karışımı ve hormon çayını kullandık 3-4 ay kadar. şimdi panax,e1 ve hormon çayını kullanıyoruz.ayrıca kaan beyin verdiği testojel..
hayırlısıyla hepımız ıyı sonuclar alırız cnm

inş canım zaten o ümitlerle yaşamıyormuyuz hepimizin bayramı kutlu olsun dualarımdasınız benide unutmayın duanızda

inş canım zaten o ümitlerle yaşamıyormuyuz hepimizin bayramı kutlu olsun dualarımdasınız benide unutmayın duanızda

canım nasılsın ne zaman test yapıyosunuz ınşallh sonuc guzel cıkarda burda sevınırız hep beraber

cemrem merhaba,
iyi bayramlar ve diğer arkadaşlar
duana katılıyorum ben de bugün inşallah bir daha ki bayrama bebişim in kırkı çıkmış olur dedim:)
inşallah sizinde öyle olur, cemrem, türksoyu, asya ve diğer arkadaşlar
son yazdıklarınıza bende bişi ekleyeceğim;
hani biri daha büyük olur ya yumurtalıkların sanki o fark daha belirginleşmiş ve ikisinde de büyüme olmuş gibi
bizim teste de bir ay gibi kaldı inşallah çıkar......
aralıkı ortası gibi söz verdi bakalım........
allah yavrularımıza kavuştursun inşallah.....

slm arkadaşlar bende 8 yıllık evliyim eşim 5 yıl önce varikosel ameliyatı oldu hareket ve morfolojide(normal morfoloji %0) sorun var k.valdem sürekli bu ilaı söyleyip duruyordu oradaki biriyle görüştüm bana ilaç hakkında bilgi verdi ve 15 gün sonra test yapıp artma varmı bakacağız dedi ve uzmanlar arayıp soracakmış arada mantıklı geldi neleri denemedikki ama daha sonuç alan olmamış sanırım 1 kutu sipariş verdim bakalım gelince kullanacağız inşallah işe yararda herkese umut olur.

canım ınsallh faydasını gorursun sende bız gorduk sperm dısı hucre cıktı bızde hep 0 olan testımızde

merhaba canım elacandy evet bı fark basladı sızde de dımı test sonucunu heyecanla beklıyoum canım

canım bayram geçsinde yaptırcaz inş haber veririm sizedee:18:

hayırlı haberler beklıyoruz senden inşllh turksoyu rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın hıcbırımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…