Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar biliyorum merak ediyosunuz ama yaptıramadık malesef eşimin bogazlar şişti antibiyotik kullandı ben yaptırmasını istemedim belki etkisi olursa diye çünkü bu kez morfolojiyi 0 görmek istemiyorum
gecmis olsun canim allah sifa versin..insallah en kisa zamanda yaptirirsinizda iyi haberleri yazarsin buraya dort gozle bekliyoruz canim...
selam arkadaşlar
bende dün istedim yaptırmasını neymiş
üç ay dolmadan yaptıramazmış, ona dayatmayacakmışım
neymiş o ne duygularla giriyormuş teste olumsuz sonuç almak istemiyormuş
beynim bana her ay ne senaryolar kuruyor, yok başım döndü yok aa göğsüm şişti acaba acaba acaba
her ay regl olduğumda onun o almaktan korktuğu sonucu alıyorum
ayrıca yaptırsa gelişme olduğunu görsem çıkış başlamış olsa psikolojim biraz da düzelecek;
hayır bide neymiş sorun odaymış anlamazmışım onu yahu hala çözemedi bu işin seni beni yokkk
yok yok kesinlikle bu erkek milleti niye bizi anlamıyor
ah ah onlar bızı anlasa hayat harıka olacak ama nerde
hep onların dedıgı olacak of of allah bız kadınlara sabır versın
erkekler agır ıslerde guclu bız kadınlar herseyde guclu ve dayanıklıyız
bız dayanamasak onlar ne yaparlar acaba ev ısı bızım cocuk dogurma bakma (olur inşallah)
bızım hayatın en zor yuku asıl bızde onlar bunun farkında bıle degıller keske farketseler
sızın kac ay oldu ılacları kullanalı canım
aynen ölee off offf
eylül ün 4 ünde başladı kullanmaya ama ikinci kutulara geçen hafta başladı
arada unuyor daaa...
işte aralık ortasında yaptırcakmış üç ay olmasını istiyormuş kullanmaya başlayalı
siz tekrar ne zaman yaptırcaksınız canım?
kizlar size bir sey sormak istiyorum esimde azospermi tesede sperm bulunamadi esime panax ilaclarindan aldik ama henuz baslamadik kullanmaya panax ilacini kuallanalarda kalp krizi gecirip olenler olmus siz duydunuzmu asli varmidir simdi korkuyoruz kullanmaya ne yapcagiz bilmiyorum
Canim biraz performans artti
esim yumurtaliklarinda bi farklilik vede sanki icinde bi seyler oynuyo diyo
sizinde bi farklilik oldumu
bu arada eşim de aynı şeyi söylüyo. Yumurtalıklarımda bi kıpırdamalar var diyo. Hem de varikosel olanda diyo. İşe yarıyordur inşallah diyoruz ama önceki karışımı kullanırken de öyle hissediyodu..Bakalım ya hiçbişey olmayacak ya da hepsi bir işe yarayıp sonunda bişeyler çıkacak. İkinci ihtimal olur inşallah..
rabbım yapılan hıcbır seyı mukafatsız bırakmaz unutma
hepımız bebıs sahıbı olacagız canım
sız panax dısında baska bı seyde mı kullanıyorsunuz acaba
inş canım zaten o ümitlerle yaşamıyormuyuz hepimizin bayramı kutlu olsun dualarımdasınız benide unutmayın duanızda![]()
canım nasılsın ne zaman test yapıyosunuz ınşallh sonuc guzel cıkarda burda sevınırız hep beraber![]()
slm arkadaşlar bende 8 yıllık evliyim eşim 5 yıl önce varikosel ameliyatı oldu hareket ve morfolojide(normal morfoloji %0) sorun var k.valdem sürekli bu ilaı söyleyip duruyordu oradaki biriyle görüştüm bana ilaç hakkında bilgi verdi ve 15 gün sonra test yapıp artma varmı bakacağız dedi ve uzmanlar arayıp soracakmış arada mantıklı geldi neleri denemedikki ama daha sonuç alan olmamış sanırım 1 kutu sipariş verdim bakalım gelince kullanacağız inşallah işe yararda herkese umut olur.
cemrem merhaba,
iyi bayramlar ve diğer arkadaşlar
duana katılıyorum ben de bugün inşallah bir daha ki bayrama bebişim in kırkı çıkmış olur dedim:)
inşallah sizinde öyle olur, cemrem, türksoyu, asya ve diğer arkadaşlar
son yazdıklarınıza bende bişi ekleyeceğim;
hani biri daha büyük olur ya yumurtalıkların sanki o fark daha belirginleşmiş ve ikisinde de büyüme olmuş gibi
bizim teste de bir ay gibi kaldı inşallah çıkar......
aralıkı ortası gibi söz verdi bakalım........
allah yavrularımıza kavuştursun inşallah.....
canım bayram geçsinde yaptırcaz inş haber veririm sizedee:18: