Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir dahaki bayrama bebişlerimizin kırkı çıkmış olucak..........ahh bu çok hoşuma gitti......güzel bir olumlama cümlesi olur bu kızlar...hergün 10 kere söyleyelim......

cemrem adına çok sevindim canım umudumuzu hiç yitirmemeliyiz bizim topikten bir çok arkadaş kaç senen sonra kendiliğinden hamile kaldı vakti, zamanı var demek sabırla bekliyoruz yetrki gelsin yaramaz bebişler

merhabalar. ben de panax kullanıcısı olarak bu topiği takip ediyorum.
kullanan bir arkadaşım doğal yolla hamile kaldı. kıklara yaklaşmışken.paylaşmak istedim
düzenlli olarak eşi ile birlikte kullanmış.darısı tüm isteyenlerin başına.

cemrem adına çok sevindim canım umudumuzu hiç yitirmemeliyiz bizim topikten bir çok arkadaş kaç senen sonra kendiliğinden hamile kaldı vakti, zamanı var demek sabırla bekliyoruz yetrki gelsin yaramaz bebişler
allhım bızı duyuyo ınşlh doktugumuz gozyası
dılımızın soyledıgı dualar hurmetıne hepımızı sevındırır

merhaba cnm senı daha once bu topıkte gormedım yenımısın sızın sorun ne ne zamandır panax kullanıyorsunuz acaba
bu arkadasın panaxla mı hamıle kaldı onların sorunu neydı kusura bakma fazla soru sordum ama
bızdede gelısmeler olunca merak edıyorum ne kadar sure sonra hamıs oldu

merhaba arkadaşlar biizde panax kullanıcısıyız 1 ay oldu 2. kutuya başladık bu bitince test yaptıırıp gidişata bakacagız. sonuç alabilirsek devam etmeyi düşünüyruz bide sperm sayısı 1.3 cıkmıştı bakalım kaç olacak rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırır inşallah bizleri... bu arada biz sadece panax kullanıyoruz e1 şartmı acaba bilen varmı?

kıvılcım cnm hosgeldın nasılsın E1; i doktor onerırse alıp kullanıyosun daha test yapmadınız mı

Selâm kızlar. Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Dualarıniza da âmin diyorum. Inşallah bi dahaki bayrama bebişlerimizin kırkı çıkmış :))

canım bayram geçsinde yaptırcaz inş haber veririm sizedee:18:

Canım testi yaptirdiniz mi? Çok merak ediyorum. Bayramda yine bi tanıdığımız Mustafa Eraslan için dolandırıcı diye demedigini bırakmadi Tabi bizim kullandığımizi bilmiyor. Ben de sizlere güveniyorum. Sizlerle umutlaniyorum. Güzel haberlerinizi bekliyorum..

yeni değilim.panax kullandığım için topiği merakla takip ediyorum.sorunlarını tam bilmiyorum ama önceden tüp bebek tedavisi görmüş.maddi durumlar yüzünden devam edememiş.ama 5-6 aydır sanırım eşi ile birlikte saatine bile dikkat edip öyle içmişler.hiç aksatmamışlar.son olarak adeti geçince menapoza girdiğini sanmış.öyle müjdeli haberi almış.
ben altı ay kadar önce başladım. yeni bir ilaç olduğu için günde bir tane aldım.polikistik overliyim ben .o dönemde adetlerim çok düzene girdi.eşim kullanmadı pek. sonra bıraktım.
bize bu haberi verince arkadaşlar tekrar başladık.tüp bebek denemesini düşünüyoruz tabi bu arada. inş gerek kalmadan bize de mucizemizi rabbim gönderir.
ben 9 yılık evliyim. kadınlar kulübünü son beş yıldır takib ediyorum.hep mucizelerin olabildiğini buralardan okuyarak öğrendim,hiçbir zaman umut kesilmeyeceğini....yakınen böyle bir olaya tanık olunca yazmak istedim.

kıvılcım cnm hosgeldın nasılsın E1; i doktor onerırse alıp kullanıyosun daha test yapmadınız mı

hoşbulduk canım iyim çok şükür sen nasılsın? yok henüz yaptırmadık 2. de bitirsin eşimde ondan sonra yaptırcaz. ben sabırsızlanıyorum hemen yaptırmak istiyorum ama eşim bitsinde diyor. aralık başı gibi yaptırırız inşallah. allahı hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın bizleri umarım kullanan herkese faydası dokunur...

kızlar biz düzenli kullanamamıştık demiştim size yinede azaldıgı için tekrar şipariş ettik yalnız telefonda hoca demiş bu kez çok ===düzenli== kullanın diye.........
sizlerede duyurayım dedim........

arkadaşlar hani demiştiniz ya eşlerinizin yumurtalılarında hareketlrnme varmış gibi.
bugün eşim boşaldıgında sperminin artık daha koyu kıvamda gelmeye başladıgını söyledi. sizinkilerde de böyle bir durum var mı acaba??

bilemedim ben çünkü biz korunmuyoruz, dolayısı ile direkt ondan çıktığı halini bilmiyorum
ama ben döyledikten sonra mı nedir bilmem psikolojik mi; diğerlerinde yumurtalıklarında karıncalanma varmış dedim
bir iki gün sonra kasıklarım ağrıyor ve yumurtalıklarımda kaşınma var dedi
benim net olarak fark ettiğim büyüme ve ikisin arasındaki büyüklük farkı belirginleşti

cnm benım esımın menısı cogaldıgını vede renkte koyulasma oldugunu
ayrıca boza kıvamı gıbı oldugunu soyluyor
cnm sızde sperm cıkısı oluyor mu sızın sorun neydı cnm
ne zamandır panax kullanıyosunuz

iyigeceler kızlar.Topikte kimse yok gibi gözüküyor ama.. Ben de test yaptıran var mı diye bakmaya geldim. Biz daha yaptıramıyoruz 1 ay bile olmadı başlayalı.Bir de bayramda e1i evde unutmuşuz memlekete giderken.Düzzen de bozuldu(

Bu arada kızlar eşi kaan beyde tedavi görüp de panax ı ona danışan var mı?? Benim içim içimi yiyor inşallah tedaviyi başa döndürmeyiz..

cemrem29 siz kaan beyde tedavi görüyor musunuz??

bız kaan hocada 2 sene tedavıden sonra bıraktık
bız tv de gorup mustafa eraslanı aradık cnmyanı sımdı hıcbır dr baglı degılız
panaxta kı dr dısında

bız kaan hocada 2 sene tedavıden sonra bıraktık
bız tv de gorup mustafa eraslanı aradık cnmyanı sımdı hıcbır dr baglı degılız
panaxta kı dr dısında

Canım Kaan beyde nasil bir tedavi süreci izlediniz? Biraz anlatsana. Önceki yazılarından okuduğum kadarıyla bizim durumumuzsizinkine cok benziyo.siz tese de oldunuz mu? Neden Kaan Beyi bırakma kararı aldınız?

Çok soru sordum ama bir de panaxin doktoru mu var danistiginiz? Bizim telefonla aradıklarimiz 2 yılık sağlık mezunu idiler..

oncelıkle bız kaan hocada 2 yılı askın bır sure tedavı gorduk
sonuclar bızı sevındındırmedıgı ıcın bızde bıraktık cnm
esım 2006 sonu tese oldu sonuc 0 2009 yılındada mıcro tese oldu
sonuc hucre bıle yok dedı emre bakırcıoglu
tabıı hayal kırıklıgıyla bı muddet hıc bısey yapmadık
ama sonra panaxla tanıstık bız tvdekı numarayı arayıp derdımızı anlattık
bızımle konusan dr du cnm cunku esım hep arayınca o cıkmıstı tlfna
tabıkı saglıkcılar vardır dogru cunku cok kısı telefona cıkıyo
cnm sız panax kullanıyomuydunuz acaba

canım tese sonuçlarınıza üzüldüm. Tese sonrası yıkım çok kötü. Biz o yüzden hep erteledik durduk teseyi. Hala daha da ertelemeyi düşünüyoruz.. Ama arkasından Rabbim size güzel günler göstermeye başlamış. Demek ki ne oursa olsun umudu kaybetmemek vazgeçmemek gerekiyo. Her zaman bir ümit var..
Biz panaxı kullanıyoruz. 19 eylülde başladık. Baştan adamların anlattıkları saçma geldi. Her ne olursa olsun sperm vardır kanlallar tıkalı olduığu için çıkmıyodur,yoksa spermsiz insan olamaz diyorlar.Sonra da biraz araştırınca anlattıkları mantıklı geldi.Kanın her yere gitmsinin sağlık olduğu falan filan... Ama şimdi yine güvenemiyorum. Kullanmaya başladıktan sonra burda yazılan kötü bir yorumdan sonra internette hakkında yazılan kötü yorumlara baktım ve çok umutsuzluğa düştüm( Sizin güzel gelişmeleri görünce biraz umutlanıyorum.O yüzden buraya gelip bakıyorum ikide bir. Sizin aradığınız numarayı bana da verebilir misin? Bizim aradığımız hiçbir numarada doktor namına biri çıkmadı. Hep sağlıkçılar.. Ayrıca telefondakiler hap panaxı günde 3 defa kullanacaksın diyorlardı. Bursada bir bayisinde eşime 3 sana ağır gelir iki kullan demişler. Bir de bayramda bir tanıdığımız o adam acayip dolandırıcı falan dedi. Tabi bunlar da bizi tedirgin ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…