allhım bızı duyuyo ınşlh doktugumuz gozyasıcemrem adına çok sevindim canım umudumuzu hiç yitirmemeliyiz bizim topikten bir çok arkadaş kaç senen sonra kendiliğinden hamile kaldı vakti, zamanı var demek sabırla bekliyoruz yetrki gelsin yaramaz bebişler
merhabalar. ben de panax kullanıcısı olarak bu topiği takip ediyorum.
kullanan bir arkadaşım doğal yolla hamile kaldı. kıklara yaklaşmışken.paylaşmak istedim
düzenlli olarak eşi ile birlikte kullanmış.darısı tüm isteyenlerin başına.
merhaba arkadaşlar biizde panax kullanıcısıyız 1 ay oldu 2. kutuya başladık bu bitince test yaptıırıp gidişata bakacagız. sonuç alabilirsek devam etmeyi düşünüyruz bide sperm sayısı 1.3 cıkmıştı bakalım kaç olacak rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırır inşallah bizleri... bu arada biz sadece panax kullanıyoruz e1 şartmı acaba bilen varmı?
bir dahaki bayrama bebişlerimizin kırkı çıkmış olucak..........ahh bu çok hoşuma gitti......güzel bir olumlama cümlesi olur bu kızlar...hergün 10 kere söyleyelim......
canım bayram geçsinde yaptırcaz inş haber veririm sizedee:18:
allhım bızı duyuyo ınşlh doktugumuz gozyası
dılımızın soyledıgı dualar hurmetıne hepımızı sevındırır
merhaba cnm senı daha once bu topıkte gormedım yenımısın sızın sorun ne ne zamandır panax kullanıyorsunuz acaba
bu arkadasın panaxla mı hamıle kaldı onların sorunu neydı kusura bakma fazla soru sordum ama
bızdede gelısmeler olunca merak edıyorum ne kadar sure sonra hamıs oldu
kıvılcım cnm hosgeldın nasılsın E1; i doktor onerırse alıp kullanıyosun daha test yapmadınız mı
arkadaşlar hani demiştiniz ya eşlerinizin yumurtalılarında hareketlrnme varmış gibi.
bugün eşim boşaldıgında sperminin artık daha koyu kıvamda gelmeye başladıgını söyledi. sizinkilerde de böyle bir durum var mı acaba??
cnm benım esımın menısı cogaldıgını vede renkte koyulasma oldugunuarkadaşlar hani demiştiniz ya eşlerinizin yumurtalılarında hareketlrnme varmış gibi.
bugün eşim boşaldıgında sperminin artık daha koyu kıvamda gelmeye başladıgını söyledi. sizinkilerde de böyle bir durum var mı acaba??
cemrem29 siz kaan beyde tedavi görüyor musunuz??
bız kaan hocada 2 sene tedavıden sonra bıraktık
bız tv de gorup mustafa eraslanı aradık cnmyanı sımdı hıcbır dr baglı degılız
panaxta kı dr dısında
Canım Kaan beyde nasil bir tedavi süreci izlediniz? Biraz anlatsana. Önceki yazılarından okuduğum kadarıyla bizim durumumuzsizinkine cok benziyo.siz tese de oldunuz mu? Neden Kaan Beyi bırakma kararı aldınız?
Çok soru sordum ama bir de panaxin doktoru mu var danistiginiz? Bizim telefonla aradıklarimiz 2 yılık sağlık mezunu idiler..
oncelıkle bız kaan hocada 2 yılı askın bır sure tedavı gorduk
sonuclar bızı sevındındırmedıgııcın bızde bıraktık cnm
esım 2006 sonu tese oldu sonuc 02009 yılındada mıcro tese oldu
sonuc hucre bıle yok dedı emre bakırcıoglu
tabıı hayal kırıklıgıyla bı muddet hıc bısey yapmadık
ama sonra panaxla tanıstık bız tvdekı numarayı arayıp derdımızı anlattık
bızımle konusan dr du cnm cunku esım hep arayınca o cıkmıstı tlfna
tabıkı saglıkcılar vardır dogru cunku cok kısı telefona cıkıyo
cnm sız panax kullanıyomuydunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?