Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi hayirli olsun insallah ilac ise yarar da bizlere de umut olur !!gerci bizim problen azosperm hic yok anliyacagin !!! bizlere devamini da yaz !! allah yardimcin olsun!

bu ilaçlara güvenip almayın ,inanıyormusunuz bu adamın anlattıklarına .adamı görünce tvde küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi,bunun gibi bir tane daha var dolandırıcı bunlar bence.

haklisin ,sarlatanlar diyordu gecen bir doktor bu tv deki cikanlara !!
bende hep tv de kanal degistiriyorum onlar cikinca !!! Ama öyle vaadler veriyorlarki ,insan kararsiz kaliyor dogru degilmi diye!! bende daha hic öyle tv den bir siparis bile vermis degilim .
bizim sorunumuz a (azosperm) da bir faydasi olacagina inanmiyorum ! hayirlisi kulanan arkadaslara insallah faydasi olur !!!

biz azolular yıllardır denemedımız sey kalmadı sıra bunda bız kullanıyoruz bakalım sonuc ne olacak

ben eleştiren bazı arkadaşlara sormak istiyorum...peki bitkilerin şifa kaynagı oldugunada mı inan mıyorsunuz........kimyevi ilaçlardan önce insanlar ne kullanıyordu o zaman???ha şunu diyebilirsiniz...adam çok yüksek sallıyo...buna katılırızda tvde söylediklerini bir kez bile dinlemeden ön yargıyla yazmayalım...hem kullanan kardeşlerde bi bitirsinler bakıcaz......

katılıyorum sana bazen biz cocuksuz aileleri kandıro olabilirler ama panax ı kullanıp cocuk sahibi olanları duyunca neden bende olmayayım diyorum kullanalım bakalım tsetlerde belli olur yarayıp yaramadığı a sperm yetmiş dört günde oluşuyormuş biz test gününe 30 maysta başladık tset yapana kadar yüz günü gececek

inş bize faydası olurda bizde herkese tavsiye ederiz..

diğer ilaçlar uzaydanmı geliyor , bende size katılıyorum. sonuçta onlarda doğadan elde ediliyor.
eşim proxeed plus amerikadan geliyo neden burdakinde şifa olmasın diyodu hep , oakdarda kullananlara rastladı.
tercihini panax tan yana kullandı. birde arkadaşlar panax ( ginseng ) anlamınada geliyor.
şuan mustafa eraslan ın clavis panax ilacı. muadil görünen benzerleri cortex panax - kılas panax en son çıkan ömer çoşkunda taklit etmiş mahkemelik olmuşlar klavis panax çıkarmış. c yerine k ile yazmış baş harfi. şuan orjinal clavis panax 120 tl dikkat edin. kullanan arkadaşlar mustafa eraslanın clavis panax ı kullanıyorsunuz değilmi?
aynı ilacı kullananlar paylaşım yaparlarsa ilerleyen zamanda daha faydalı olur. 2 aya bende paylaşacam inşallah olumlu olurda.

evet bizde mustafa eraslanın panax nı kullanıyoruz biz bayramdan sonra test yapacagız

ya arkadaslar tabiki bitkiler coookkk önemli yani yüz yil önce ilacmi varmis, ilaclar tabiki bitkilermis amaaaa!!! her önümüze cikana da inanmiyalim!!
insallah her bu ilaci iceninde allah sifasini vermisdir .bizede umut olur !!

bu ilaçlara güvenip almayın ,inanıyormusunuz bu adamın anlattıklarına .adamı görünce tvde küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi,bunun gibi bir tane daha var dolandırıcı bunlar bence.

siz küfrediyorsunuz ama benim annemde hergün bin dualar ediyor.MUSTAFA ERARSLANA.

Romatizma hastası annem yıllardır gitmediği dr kalmamıştı.içtiği ilaçların,kortizon,ların haddi hesabı yoktu.

en sonunda yolunu yürüyemez hale gelmişti.clavis ürünlerinin gıda takviyesini kullanmaya başladıktan sonra

gözle görülür bir şekilde iyileşmeye başladı.kendi dr.u bile kullanmaya devam edebilirsin dedi.

gayette inançlı birine benziyor...

boyle seyler duyunca daha cok umutlanıyor ınsan canım annen adına cok sevındım umarım bızımde derdımıze care olur bu bıtkı ılacları

kızlarrrrr canım sıkılıyo biz panax reıshı mantarı gıseng kullandık 3 ay oldu esım tekrar sipariş etmek için aradı gınsengı bırakıp E1 verdıler simdi bayramdan sonra yapılacak sperm testını eşim eylul sonuna attı E1 ide 1 ay bari kullanalım belki sperm olustuysa o zamana kadar artar dıyo üffffffff bende çok merak edıyorum ama ne care eylul sonuna kaldı test canlarım ben eylul sonunu nasıl beklicem yaaaaaaaaaa dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrr test gunune kadar spermler dolar inşallah

Son düzenleme:
kızlarrr hiç mustafa eraslanın ılaçlarını kulllanıp da test yaptıran var mı: çok merak ediyorum ne olur yazın hepimizin umuda ihtiyacı var

panax cılar nerdesınızzzz ya

gene mı kımse yok be uffffff:18::18::18::18::18:

bende sabırsızlıkla bekliyorum test sonucunuzu bizim daha var test yapmaya inş olunlu sonuç alırsınız.

bende sabırsızlıkla bekliyorum test sonucunuzu bizim daha var test yapmaya inş olunlu sonuç alırsınız.

sızın ne kadar var testte hepımız bolca spermler gorururz ınsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…