hoşgeldin bizde yeni kullanmaya başladık henüz test yaptırmadık ama sen yaptırınca mutlaka yaz bize
daha önce araştırmıştı eşim fiyatının yüksekliğindne dolayı proxeed plus ve panax ı düşünmemiş ginseng extratlı polenli karışımlar aldı kullandı bir süre. geçen van dan bir arkadaşdan haber almış , adam istanbula gelmiş ilaçtan sonra eşi hamile kalmış, çok düzenli bikaç ay kullanmış. adamın dedikleriyle bide biraz araştırma yaptı 120 tl civarıymış şuan kutusu.bir anda 6 kutu almamız imkansızdı 1 tane ile başladık. arkadaşın dediği gibi kapıya kadar geldi.en az üç ay eşimin düzenli kullanması lazımmış. daha 10 gün oldu şuan farkedilen ereksiyonda fazlalık. bize lazım olan sperm de fazlalık geçen 2 milyon çıkan sayı 3 ay sonra ne olacak bakacaz. Rabbim hayırlısını versin. Maddi manevi zor iş bunlar.
bu ilaçlara güvenip almayın ,inanıyormusunuz bu adamın anlattıklarına .adamı görünce tvde küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi,bunun gibi bir tane daha var dolandırıcı bunlar bence.
haklisin ,sarlatanlar diyordu gecen bir doktor bu tv deki cikanlara !!
bende hep tv de kanal degistiriyorum onlar cikinca !!! Ama öyle vaadler veriyorlarki ,insan kararsiz kaliyor dogru degilmi diye!! bende daha hic öyle tv den bir siparis bile vermis degilim .
bizim sorunumuz a (azosperm) da bir faydasi olacagina inanmiyorum ! hayirlisi kulanan arkadaslara insallah faydasi olur !!!
peki hangi ilacı kullanıyorsunuz sadece paanax mı
ben eleştiren bazı arkadaşlara sormak istiyorum...peki bitkilerin şifa kaynagı oldugunada mı inan mıyorsunuz........kimyevi ilaçlardan önce insanlar ne kullanıyordu o zaman???ha şunu diyebilirsiniz...adam çok yüksek sallıyo...buna katılırızda tvde söylediklerini bir kez bile dinlemeden ön yargıyla yazmayalım...hem kullanan kardeşlerde bi bitirsinler bakıcaz......
ben eleştiren bazı arkadaşlara sormak istiyorum...peki bitkilerin şifa kaynagı oldugunada mı inan mıyorsunuz........kimyevi ilaçlardan önce insanlar ne kullanıyordu o zaman???ha şunu diyebilirsiniz...adam çok yüksek sallıyo...buna katılırızda tvde söylediklerini bir kez bile dinlemeden ön yargıyla yazmayalım...hem kullanan kardeşlerde bi bitirsinler bakıcaz......
diğer ilaçlar uzaydanmı geliyor , bende size katılıyorum. sonuçta onlarda doğadan elde ediliyor.
eşim proxeed plus amerikadan geliyo neden burdakinde şifa olmasın diyodu hep , oakdarda kullananlara rastladı.
tercihini panax tan yana kullandı. birde arkadaşlar panax ( ginseng ) anlamınada geliyor.
şuan mustafa eraslan ın clavis panax ilacı. muadil görünen benzerleri cortex panax - kılas panax en son çıkan ömer çoşkunda taklit etmiş mahkemelik olmuşlar klavis panax çıkarmış. c yerine k ile yazmış baş harfi. şuan orjinal clavis panax 120 tl dikkat edin. kullanan arkadaşlar mustafa eraslanın clavis panax ı kullanıyorsunuz değilmi?
aynı ilacı kullananlar paylaşım yaparlarsa ilerleyen zamanda daha faydalı olur. 2 aya bende paylaşacam inşallah olumlu olurda.
bu ilaçlara güvenip almayın ,inanıyormusunuz bu adamın anlattıklarına .adamı görünce tvde küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi,bunun gibi bir tane daha var dolandırıcı bunlar bence.
kızlarrrrr canım sıkılıyo biz panax reıshı mantarı gıseng kullandık 3 ay oldu esım tekrar sipariş etmek için aradı gınsengı bırakıp E1 verdıler simdi bayramdan sonra yapılacak sperm testını eşim eylul sonuna attı E1 ide 1 ay bari kullanalım belki sperm olustuysa o zamana kadar artar dıyo üffffffffbende çok merak edıyorum ama ne care eylul sonuna kaldı test canlarım ben eylul sonunu nasıl beklicem yaaaaaaaaaa dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrr test gunune kadar spermler dolar inşallah
bende sabırsızlıkla bekliyorum test sonucunuzu bizim daha var test yapmaya inş olunlu sonuç alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?