- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
merhaba arkadaşlar
dün eurofertil e muayane ve mikro tese randevusu almaya gittik
11.02.2012 tarihine aldık
bu arada hakan bey oradan ayrılmış, ali uğur özalp diye bir doktor var
%50 bulunma oranından bahsetti; uzun bir görüşme yaptık
bi kere önünde bir klasör var sadece son 1-2 ayda muayene ettikleriymiş
çok rahat bir klasör içinde her bir hasta için bir a4 kağıt var ; herhalde 100 hasta vardır
bunu tetikleyen bir şey olmalı diyoruz; o bilinmediğini söylüyor ancak sürekli istatistiklerte bakmak lazım felan modunda
yok radyasyon yoj stres yok çernobil maruz kalanla kalmayana bakmalı vs.
anlayacağınız tam bilim insanı
operasyon için bitkisel ilaç kullandığımızı söyledik; mustafa eraslan demeyin dedi
ben faydasını görenlerin olduğunu söyledim; nerde vs. gibi şeyler söyledi
neyse tıb da da kullanılan bir sürü ilacın bitkilerden yapıldığı konusunda karar kıldık:)
ben ilk mikrotese de çıkmayıp; ikinci yada üçüncü mikrotese de çıkan vakalar olduğunu söylediğimde
şöyle söyledi ki bu hata kabul etmek oldu genel olarak; " sonuçta samanlık da iğne arıyoruz" dedi.
yani ilkinde bakılmamış yada atlanmış bir tüpün ikincinde görülebileceğini söyledi
ama ben üçüncü mikro tese yi yapmıyorum anlamsız dedi;
ancak geçen şu durumda yaptım dedi
cemre sizin için bir faydası olur belki bilmiyorum eşinin mikro teselerinde birini kaan aydos un orada yaptırdınız mı?
bir biyolog da azospermi hastasıymış; mikro tese yapılmış ve parça çıkarılıp incelemeye gidince; yok cevabı gelmiş ; ancak biyolog kendi bakınca parçaya görmüş
yani mikro tese son çare diyoruz ama yoksa yok diyorlar ama
orada bile parçayı alan doktor veya inceleyen sorumlunun kişisel hata diyelim gözden kaçırma diyelim vs. vs. mağruz kalıyoruz
tabiki verecek allah; sonuçta bulunur; döllenmez yada döllenir vucuda tutunmaz yada tutunur sonra düşük olur
onun kalbini attıracak ve ruhunu üfleyecek rabbim
ama böyle durumlardaki insanlar yani bizler her umuda ihtiyacımız var ve bu gibi şeyler gerçekten çok acıııı
öncelıkle cnm arkadasım benım amelıyat tarıhınız hayırlarla gelsın inşllh
evet bazı drlar hatta hemen hemen hepsı bıtkısellere ınanmıyor ama ben inanıyorum
he verecek allahtır eger o dılerse neler yapar neler herseye kadırdır
ınsallh amelıyatınızda spermler dolu dolu cıkarda sende hamıs olursun tabıı bızde bızsız olmaz heeeeeeeeeeeee

bız ılk amelıyatı asm (anadolu saglık merkezınde )olduk sonuc 0
ıkıncı amelıyatı ıse umut tup bebekte olduk emre bakırcıoglunda bıze yuzde 15 veya 20 sans demıstı
ama gene 0
sonra amelıyat sırasında parca alınıp ıncelendı ondanda bı sey cıkmadı
bakalım bu bıtkıler ıse yararmı ınsalllh yararda bızde ellere bakıp ıc cekmeyız

o amelıyat gunude hayırlı haberle gel inşlh tatlım

tatlım sen ıst neresınde oturuyosun
Son düzenleme: