- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Fakirler cıkabilir forum kasıyor. O yüzden ben kaçtımAnlamam imkansızmış, hiç edilmediğim şeyler bu yeşiller
Bereket versin.
artık alamıyorummm kuzum onlarııı yetmiyorrr yettiremiyorummm diye sokak sokak gezeceğim şener şen gibii yakındaayeşili olana allah euro ya kulum demis beyaz olanda pirlanta ellam
bende zumrutten anlamam kâr ettiriyormu acabaAnlamam imkansızmış, hiç edilmediğim şeyler bu yeşiller
Bereket versin.
Bak, hiçbir şeyi olmayan ben nasıl rahatım, hiç aksiyonda gözüm yok.Altınım var zaten macera arıyorum açıkçası biraz
otur yav kanka biz de fakiriz korkmaFakirler cıkabilir forum kasıyor. O yüzden ben kaçtım
cıksss satınca para etmez ama takınca gözalıcıbende zumrutten anlamam kâr ettiriyormu acaba
Zümrüt zor.bende zumrutten anlamam kâr ettiriyormu acaba
Ben evleneceğim için altın alıyordum, babam sağ olsun herşeyi karşılayınca altınlar bana kaldı. Bir gece de zengin olunabiliyormuş..... sabah yine fakirBak, hiçbir şeyi olmayan ben nasıl rahatım, hiç aksiyonda gözüm yok.
Cehalet mutluluktur lafının maddiyat örneğiyim, konudan bile bihaberim.
aman kalsin ozaman bana satinca para edecek seyler lazimcıksss satınca para etmez ama takınca gözalıcı
Geçen bir yere nişanlımın maaşı çift haneli ona rağmen xxxxx tarzı şeyler yazınca linçlendim. O yüzden en fakir benim.otur yav kanka biz de fakiriz korkma
banlanmazsam yarınn görüşürüz iyi gecelerrryav saat yine 2 olmuş sabah 6.40 da kalkacak benim minnoşiyi geceler hepicinize
Yok yok, altın olarak durdukça sabah kalkınca daha zengin, milyoner filmi gibiBen evleneceğim için altın alıyordum, babam sağ olsun herşeyi karşılayınca altınlar bana kaldı. Bir gece de zengin olunabiliyormuş..... sabah yine fakir
bak iste evlenmek icin altin biriktiren hayatini yakmak uzere olan bir kizimiz dahaBen evleneceğim için altın alıyordum, babam sağ olsun herşeyi karşılayınca altınlar bana kaldı. Bir gece de zengin olunabiliyormuş..... sabah yine fakir
Aynen bozdurmadım. Her fakir Türk gencinin yaptığı gibi iPhone 12 alacagım nasipse.... (s3 mini ile yazıyorumdur)Yok yok, altın olarak durdukça sabah kalkınca daha zengin, milyoner filmi gibi
geçen sitede bir konu vardı yeni evleniyormuş 2 ev beğenmiş birinin kirası diğerinden 8 bin fazlaymış.okuduktan sonraa ne kadarr fakirimmmm acaba ilk ev kaç paraydı diye uykularım kaçtıııııGeçen bir yere nişanlımın maaşı çift haneli ona rağmen xxxxx tarzı şeyler yazınca linçlendim. O yüzden en fakir benim.
O linç niye geldi yahu, yine anlamadım.Geçen bir yere nişanlımın maaşı çift haneli ona rağmen xxxxx tarzı şeyler yazınca linçlendim. O yüzden en fakir benim.
Zaten kaldı bozamadım , kaşınıyorum ama geçen üç beş pırlantaya çarptı gözüm allah şaşırtmasın.bak iste evlenmek icin altin biriktiren hayatini yakmak uzere olan bir kizimiz daha
kalsin onlar sende kalsin evlenmek icin bozulmaz onlar
sen banlanirsan bu konuda bizde banlanmış oluruz otomatik olarakbanlanmazsam yarınn görüşürüz iyi gecelerrr
Satışa çıktığı gibi vatan bilgisayarda tükendi, şaka gibi.Aynen bozdurmadım. Her fakir Türk gencinin yaptığı gibi iPhone 12 alacagım nasipse.... (s3 mini ile yazıyorumdur)