- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
çeyiz onlar değil ki yükte hafif pahada ağır şeyler sarı sarı beyaz beyaz yeşil yeşil şeylerrrrbizde erkenden ceyiz almazlar parasi biriktirilir yeni modeller cikiyor begenmiyorlar sonra diye ama bende belirli bir yasa geldikten sonra en azindan tencere nevresim pike falan almayi dusunuyorum.
ya ben kizimi vermem ya evlenmesin banane
benimle otursun gezelim birlikte minnoşumla
bende guzel yemek yaparim ama annem babam vefat edince emeklisini baglatip annemi isten ayirdik artik calismiyor.virüs bitince anneye ortak olmak isterim bende güzel yemek yaparımm mesleğim gereği
benim icinde tehlikeli kendileri bekarken hamur islerini yapardi arkadaslariyla akrabalariyla gup gup yerlerdi banada az ye kilo alma derdi kendiside 90 kilo haAnneniz çok tehlikeli bir kadın benim için.
Hamurişine asla ama asla dayanamıyorum, bugün öğlen bebeleri araba yıkatmaya diye babasına kakaladım, o fırsatta bile kendime keyif diye sigara böreği kızarttım.
O pamuk ellerini benim için öpün, olur mu?
Talibim, hayalim!bende guzel yemek yaparim ama annem babam vefat edince emeklisini baglatip annemi isten ayirdik artik calismiyor.
pandemi vurmasaydi kucukte olsa bir ev yemekleri ve pogaca borek corek satilan bir yer acmayi dusunuyordum bu sene kaldi hayaller.
haaa bende de var o hatta hergun cikarip sayiyoruz bisey olmusmu diyeçeyiz onlar değil ki yükte hafif pahada ağır şeyler sarı sarı beyaz beyaz yeşil yeşil şeylerrrr
Yahu bırakın bu işleri, erkek ailesi düşünsünçeyiz onlar değil ki yükte hafif pahada ağır şeyler sarı sarı beyaz beyaz yeşil yeşil şeylerrrr
Yarın yeşil şeylerden alcam. Düşeceği yok bari nasiplenelimçeyiz onlar değil ki yükte hafif pahada ağır şeyler sarı sarı beyaz beyaz yeşil yeşil şeylerrrr
Teşekkürler,dolabı boşalttım dükkan açsam olurmuş,kurtulunuyor şiddetle tavsiye ederim ama fiyatları fazla yazın pazarlık yapıyorlar çünkü ve teklif vererek de düşürüyorlar bedavaya da gitmesinler.başarılar dilerimm
basina bir is gelirse basini sokacak bir ana baba ocagi olsun elini attiginda elinin altinda parasi olsun tek amac bu yoksa elin ogluna yedirmem yani tapulari çil çilleriYahu bırakın bu işleri, erkek ailesi düşünsün
O kadar binbir emekle kız büyütüyorsunuz, daha ne yapacaksınız bir de.
(Umarım kv olunca fikrim değişmez)
Yeşil ne yahuYarın yeşil şeylerden alcam. Düşeceği yok bari nasiplenelim
o 10 yıl önceydi hatta daha fazla .artık erkekler akıllandı herşey istiyorlar evlenecekleri kadından eşit harcama bekliyorlar.eskiden eldivenden merdivene erkek ve ailesi alırdı.şimdi bile çeyrek için alım gücü düştü kim alır 15 yıl sonra kızıma elmas pırlanta altın .anası kötü günleri düşünüp aldı işteee.damatlara duyurulurrrrYahu bırakın bu işleri, erkek ailesi düşünsün
O kadar binbir emekle kız büyütüyorsunuz, daha ne yapacaksınız bir de.
(Umarım kv olunca fikrim değişmez)
çok yüksek şuan alsanizda baya beklemeniz gerekir sanirim.Yarın yeşil şeylerden alcam. Düşeceği yok bari nasiplenelim
Ha o gelecek, elbette.basina bir is gelirse basini sokacak bir ana baba ocagi olsun elini attiginda elinin altinda parasi olsun tek amac bu yoksa elin ogluna yedirmem yani tapulari çil çilleri
ceyiz derken damada degil kizima ceyiz
yeşili olana allah euro ya kulum demis beyaz olanda pirlanta ellamYeşil ne yahu
Allahım ne kadar cahilim gerçekten anlamadım.
Sarı tamam altın da beyazı yeşili ne?
altın elmas pırlanta yeşil de zümrüt oluyorr çokk severimmm kendileriniiiYeşil ne yahu
Hazır bende gelinlerin takıları, oğlanlarla gelenler oğlanlarla gidecek.o 10 yıl önceydi hatta daha fazla .artık erkekler akıllandı herşey istiyorlar evlenecekleri kadından eşit harcama bekliyorlar.eskiden eldivenden merdivene erkek ve ailesi alırdı.şimdi bile çeyrek için alım gücü düştü kim alır 15 yıl sonra kızıma elmas pırlanta altın .anası kötü günleri düşünüp aldı işteee.damatlara duyurulurrrr
DolarYeşil ne yahu
yeşili olana allah euro ya kulum demis beyaz olanda pirlanta ellam
altın elmas pırlanta yeşil de zümrüt oluyorr çokk severimmm kendileriniii
Altınım var zaten macera arıyorum açıkçası birazçok yüksek şuan alsanizda baya beklemeniz gerekir sanirim.
annem abimle bana esit pay etti abim ev alirken bozdu suan bendeki duruyo abimin ustune 1.5 ayda 20.000 koydu benimki
altin almayi deneseniz
erkekler ve erkek aileleri cidden çok uyanik evlenirken beni bir katekulleye getirdiler kanmasam simdi çok baskaydi herseyHa o gelecek, elbette.
Hatta damat bir zahmet bilmesin, şuanki nesilde bile erkekler çok gözü açık.
Malı mülkü olacak, mirası olan ya da iyi maaşlı kadın istiyorlar.
Kadınlar yapınca kızıyorduk, erkekler daha beter oldu.