- 17 Aralık 2015
- 26.433
- 48.127
sen beni dinle onlari unut kocişine bile soylemeZaten kaldı bozamadım , kaşınıyorum ama geçen üç beş pırlantaya çarptı gözüm allah şaşırtmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen beni dinle onlari unut kocişine bile soylemeZaten kaldı bozamadım , kaşınıyorum ama geçen üç beş pırlantaya çarptı gözüm allah şaşırtmasın.
Hahah annem gibisiniz saate baktım 01.35 daha o da mutlaka gerçek sattin üstüne ekler söylerdi iyi geceleryav saat yine 2 olmuş sabah 6.40 da kalkacak benim minnoş iyi geceler hepicinize
Hani çift haneli maaşlar fazla(!) ya, atıyormuşum yalanmış falan ahddjdk. Özür dilerim kocam adına herkesten.O linç niye geldi yahu, yine anlamadım.
Saatle alakalı algılama problemim oldu herhalde, bu kadar şeyi üst üste anlamıyor olamam
yoksamm yoksamm o evleri soran senmiydinnnnAynen bozdurmadım. Her fakir Türk gencinin yaptığı gibi iPhone 12 alacagım nasipse.... (s3 mini ile yazıyorumdur)
ben böbrekleri satışa koymustum ama yetismediSatışa çıktığı gibi vatan bilgisayarda tükendi, şaka gibi.
Kim verdi 25 bin lira aklım almadı.
İşte aklımı çelen bir kadın.... yazdım bunu köşeye üstat. Yakalanırsak foruma itiyorum herifi.sen beni dinle onlari unut kocişine bile soyleme
Valla bu devirde fazla değil, anca yani.Hani çift haneli maaşlar fazla(!) ya, atıyormuşum yalanmış falan ahddjdk. Özür dilerim kocam adına herkesten.
Ben o sıra ameliyattan çıkmıştım böbrek nakli için. Ben diiilim yane.Satışa çıktığı gibi vatan bilgisayarda tükendi, şaka gibi.
Kim verdi 25 bin lira aklım almadı.
yakalanmazsin merak etme hatta cift hanelidende al her ay bir ceyrek parasiİşte aklımı çelen bir kadın.... yazdım bunu köşeye üstat. Yakalanırsak foruma itiyorum herifi.
İşte aynen. Ucu ucuna hatta. Ben calısıyorum ama ailemden gelen ek gelirim var yoksa hemsire maasımla 8 bin kart ekstremi anca rüyamda öderimValla bu devirde fazla değil, anca yani.
Diğerleri az, bunu idrak ettiremiyoruz kimseye.
Para kaybetmeden az farkla yenisini almayı önerdi geçen gün bir arkadaş.ben böbrekleri satışa koymustum ama yetismedi
13 e artik
Onun parası benim param benim param benim param. Mottom şaka bir yana ben tek hesaptan yanayım. Ortak hesap açıp orda birleştirtirim yaniyakalanmazsin merak etme hatta cift hanelidende al her ay bir ceyrek parasi
ben böbrekleri satışa koymustum ama yetismedi
13 e artik
tek başına 8000 se o kart hemen eşime duyurayımm benimki 2000 kusür geliyor köşe bucak saklıyorum bu ara kartımı .bak ne kadar tasarrufluyum derimm adamaa seni örnek gösterippİşte aynen. Ucu ucuna hatta. Ben calısıyorum ama ailemden gelen ek gelirim var yoksa hemsire maasımla 8 bin kart ekstremi anca rüyamda öderim
Eee ne sandın şekerim 10 bine begendim gocam burdan ek iş olarak taksiye çıkmak zamanımı alır diyince 8e düştük.yoksamm yoksamm o evleri soran senmiydinnnn
ben 6 kullanıyorum ne 12 siPara kaybetmeden az farkla yenisini almayı önerdi geçen gün bir arkadaş.
İphone kullanıcıları öyle yapıyormuş, yeni model gelinde hemen satıp onu almak, bir nevi yatırım diyorlar.
25 bin yahu, elimde yere düştü hop gitti.
Al sana yatırım...
Tek 8000 ama içinde ev için eşyalar var elektroniktek başına 8000 se o kart hemen eşime duyurayımm benimki 2000 kusür geliyor köşe bucak saklıyorum bu ara kartımı .bak ne kadar tasarrufluyum derimm adamaa seni örnek gösteripp
bir yerde sey okumustum arkadaslar iphonem yere dustu ekrani karardi inşallah kör olmusumdur yazmislardiPara kaybetmeden az farkla yenisini almayı önerdi geçen gün bir arkadaş.
İphone kullanıcıları öyle yapıyormuş, yeni model gelinde hemen satıp onu almak, bir nevi yatırım diyorlar.
25 bin yahu, elimde yere düştü hop gitti.
Al sana yatırım...
Yana olabilirsin ama yapmamalısın.Onun parası benim param benim param benim param. Mottom şaka bir yana ben tek hesaptan yanayım. Ortak hesap açıp orda birleştirtirim yani
benim kartim bile yok tasarruflunun kraliçesi benim ellamtek başına 8000 se o kart hemen eşime duyurayımm benimki 2000 kusür geliyor köşe bucak saklıyorum bu ara kartımı .bak ne kadar tasarrufluyum derimm adamaa seni örnek gösteripp
Dolap hesabini merak ettim vallahi. Bende basladim ama henuz bana teklif gelmedi. Nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.kırılacak seylerı ben naylon pıtpıtlara sarıp ıyıce bantlıyıp kolılıyorum ve kolının dısını da tekrar sarıyorum cunku kargo gorevlılerı adduuukkeeet dıye fırlatıyor paketlerı sagolsunlar
200 e yakın urun sattım tum uygulamaları kullanıyorum 1 kere sattıgım urunde kırık oldu onda da cok mahcup oldum
alan kısı oyle paket yapmıssınız kı kargo gorevlısının hatası oldugu bellı canınız sagolsun dedı
bende bırdaha alısverısınız olursa telafı edıcem durumu dedım karsılıklı oyle anlastık
eger paketleme ıyı olmazsa ayıp olur ama uzaya fırlatılsa bıle zarar gormeyecek paketleme yaparsanız ustunuzden o yuk kalkıyor en cok dolap uygulamasını ve letgoyu kullanıyorum onlarda daha hareketlı daha yogun talep var ıletısım de daha kolay
aslında dusuncenız de mantıklı ben onuda yapptım 1 tayt satısa koydum alan paketı bır actı 3 tayt sonra o kısı benden hep urun aldı ve dolabımı tavsıye ettı ınsanların hosuna gıdıyor ve satıs yaptıkca dolabınız daha cok goz onunde oluyor