Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

ben böbrekleri satışa koymustum ama yetismedi 😂🤪🤪🤪
13 e artik
Para kaybetmeden az farkla yenisini almayı önerdi geçen gün bir arkadaş.
İphone kullanıcıları öyle yapıyormuş, yeni model gelinde hemen satıp onu almak, bir nevi yatırım diyorlar.
25 bin yahu, elimde yere düştü hop gitti.
Al sana yatırım...

ben böbrekleri satışa koymustum ama yetismedi 😂🤪🤪🤪
13 e artik
İşte aynen. Ucu ucuna hatta. Ben calısıyorum ama ailemden gelen ek gelirim var yoksa hemsire maasımla 8 bin kart ekstremi anca rüyamda öderim 🤦🏻‍♀️
tek başına 8000 se o kart hemen eşime duyurayımm benimki 2000 kusür geliyor köşe bucak saklıyorum bu ara kartımı :KK53: .bak ne kadar tasarrufluyum derimm adamaa seni örnek gösteripp:KK70:

İphone kullanıcıları öyle yapıyormuş, yeni model gelinde hemen satıp onu almak, bir nevi yatırım diyorlar.
Al sana yatırım...
ben 6 kullanıyorum ne 12 si :kızgın:

Al sana yatırım...
bir yerde sey okumustum arkadaslar iphonem yere dustu ekrani karardi inşallah kör olmusumdur yazmislardi 😂😂😂
ben gelemem o kadar strese elimdeki huaweiyi ilk ciktiginda almistim kizim emekliyordu benim telefonu alip yerlere surmus ekrani cizildi hala aklimi oynatacak gibi oluyorum 😂😂😂

Onun parası benim param benim param benim param. Mottom :KK70: şaka bir yana ben tek hesaptan yanayım. Ortak hesap açıp orda birleştirtirim yani
Yana olabilirsin ama yapmamalısın.
Her ikiniz de oraya belirli miktar maaşın yarısı gibi atarsınız, geri kalanı size.
Bu kötü gün için değil, aynı zamanda iyi günler için de lazım.

kırılacak seylerı ben naylon pıtpıtlara sarıp ıyıce bantlıyıp kolılıyorum ve kolının dısını da tekrar sarıyorum cunku kargo gorevlılerı adduuukkeeet dıye fırlatıyor paketlerı sagolsunlar

200 e yakın urun sattım tum uygulamaları kullanıyorum 1 kere sattıgım urunde kırık oldu onda da cok mahcup oldum
alan kısı oyle paket yapmıssınız kı kargo gorevlısının hatası oldugu bellı canınız sagolsun dedı
bende bırdaha alısverısınız olursa telafı edıcem durumu dedım karsılıklı oyle anlastık
eger paketleme ıyı olmazsa ayıp olur ama uzaya fırlatılsa bıle zarar gormeyecek paketleme yaparsanız ustunuzden o yuk kalkıyor en cok dolap uygulamasını ve letgoyu kullanıyorum onlarda daha hareketlı daha yogun talep var ıletısım de daha kolay

aslında dusuncenız de mantıklı ben onuda yapptım 1 tayt satısa koydum alan paketı bır actı 3 tayt :KK70: sonra o kısı benden hep urun aldı ve dolabımı tavsıye ettı ınsanların hosuna gıdıyor ve satıs yaptıkca dolabınız daha cok goz onunde oluyor
Dolap hesabini merak ettim vallahi. Bende basladim ama henuz bana teklif gelmedi. Nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.

X