Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

istanbul yolundaki magazalara baktiniz mi

ben her hafta oralardayım her günde önünden geçiyorumm amanın ifşa olacağım yakında halıcı ömer var hatta orda kıza halı bakacaktım unuttum bak.kıza mobilyayı ordan aldık zaten yeni açılan do....ş dan .çayı koy yarın sendeyimm komşuuuuu

Hiç gitmedim Elmadağ’a.
Pandemi dolayısıyla kışın gezme yeri olarak orayı hedefledim kendime
Mutlaka yeriz o zaman, teşekkür ederim.
elmadag kayak merkeziyle buranin yolu alakasiz sanirim.
ben ankara sivas otoyolu uzerindeki elmadag tepeden bahsediyorum ankaraya inmeden onceki son çıkış

O yorumunuzu okuyup sasirmistim ama cevap yazamamistim. Desenize akliniz fişte kalmış

yok bakalım haftasonu ama virüsten korkuyorum iştee ondan kazıklanıyoruz zaten pandemiden beri
ben evlenirken dikmende pierre cardine hali sormustum adam bi tane 6m2 ye 3000 dedi
istanbul yolundan 2000 liraya butun evin halisini dizdim ozaman baya uygun fiyatlari
okadar buyuk kizinizmi var sizin

Ahahahaha, benim ev kabak gibi meydanda zaten
Allahtan yanımıza bir sürü diktiler de arada kaynıyoruz.
Halı mağazamız batmasaydı davet ederdim tükkana ceyceycim seni
İstediğin çay olsun, ayıp ediyorsun

ben evlenirken dikmende pierre cardine hali sormustum adam bi tane 6m2 ye 3000 dedi
istanbul yolundan 2000 liraya butun evin halisini dizdim ozaman baya uygun fiyatlari
okadar buyuk kizinizmi var sizin
9 oldu oda takımı küçüldü ablası artık beğenmiyordu .country tarzı aldı.ama teslimatı 1 ay daha var ürünler üretilemiyor ki pandemide.çilek 4 ay verdi bekleme süresi alamadık .benim yatak odası çizik çizik oldu ama öncelik çocuklarr

Aklıma düşürdünüz,iyi de oldu1 dolap dolusu yeni kıyafeti var kızumın küçülen..ben de Yüklemeye başladım uygulamaya..ben kıyafet olayını abartıyorum,zamanında o kadar çok verdim ki..umarım sizler gibi başarılı olur,kurtuluruz fazlalıklardan

elmadag kayak merkeziyle buranin yolu alakasiz sanirim.
ben ankara sivas otoyolu uzerindeki elmadag tepeden bahsediyorum ankaraya inmeden onceki son çıkış ☺
Nasıl belli oldu bu şehri bilmediğim
Yıllardır kullandığımız güzergahlar da aynı olunca hiç öğrenemedim zaten.
Yarın koca ayıma sorayım bakayım, geçmiş miyiz ya da o yoldan nereye gideriz, ucunda gözleme yemek var

ben niye ceyiz diziyorsunuz sandim ki uykum gelmiş ellam
9 artik ergen yaşı begenmez tabi
şimdi arkadaslari gelecek odasini gorecek
kendisi odasina kapanacak özgur alani istedigi gibi olacak tabi.
benim kizda buyusede begenmedim ben bunu dese
simdilik kiyafet seciyo begenmedim ya diyo hosuma gidiyo

kurtulunuyor şiddetle tavsiye ederim ama fiyatları fazla yazın pazarlık yapıyorlar çünkü ve teklif vererek de düşürüyorlar bedavaya da gitmesinler.başarılar dilerimm

kurtulunuyor şiddetle tavsiye ederim ama fiyatları fazla yazın pazarlık yapıyorlar çünkü ve teklif vererek de düşürüyorlar bedavaya da gitmesinler.başarılar dilerimm
Bu akşam bizim evde geçti let go hikayesi.
Ama kullanmaya karşı çıktı kocam, keyfin bilir dedim geçtim.
O düşünsün, bana ne...

çeyizini çoktann aldımmmm bu aradaa .

kücücuk dukkan bir para basiyolar anlatamam sana ama degiyor.
annem aşçi ama aslinda hamur isi ustasi kadinin validen kaymakamdan gelen tesekkur yazilari var hamur islerine ama annem bile yapamiyor okadarini yani

bizim sosyete pazarı fiyatları markalarla yarışır ı kadar pahalı yanii.istanbula gidince hemen sosyete pazarına giderim ucuz ucuz bol bol alabiliyorummm.ama istanbulda da kiralar ve ulaşım masrafı çok fazlaa
Evet ya ben de onu diyorum ufak tefek şeyleri oralardan alırım mesela çorap atlet ayna takı toka pijama ev eşyası filan.Çanta satıyolardı 150 tl.şok oldum.ben hm den 60 tl ye 2 yıl önce çanta almştım 2 sene kullanmama rağmen iş arkadaşım bana 80 tl ye sat demşti.hani demem o ki ne kadar güzel olursa olsun pazarda 150 tl ye çanta mı olur ya:)) mesela yatağıma çarşaf alıyım dedim 60 tl.dedi. t...yolda kargo bedava 40 tl aynı çarşaf

annem aşçi ama aslinda hamur isi ustasi kadinin validen kaymakamdan gelen tesekkur yazilari var hamur islerine ama annem bile yapamiyor okadarini yani
virüs bitince anneye ortak olmak isterim bende güzel yemek yaparımm mesleğim gereği

çeyizini çoktann aldımmmm bu aradaa .
bizde erkenden ceyiz almazlar parasi biriktirilir yeni modeller cikiyor begenmiyorlar sonra diye ama bende belirli bir yasa geldikten sonra en azindan tencere nevresim pike falan almayi dusunuyorum.
ya ben kizimi vermem ya evlenmesin banane
benimle otursun gezelim birlikte minnoşumla

Anneniz çok tehlikeli bir kadın benim için.
Hamurişine asla ama asla dayanamıyorum, bugün öğlen bebeleri araba yıkatmaya diye babasına kakaladım, o fırsatta bile kendime keyif diye sigara böreği kızarttım.
O pamuk ellerini benim için öpün, olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…