Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

bizde erkenden ceyiz almazlar parasi biriktirilir yeni modeller cikiyor begenmiyorlar sonra diye ama bende belirli bir yasa geldikten sonra en azindan tencere nevresim pike falan almayi dusunuyorum.
ya ben kizimi vermem ya evlenmesin banane 😂😂😂
benimle otursun gezelim birlikte minnoşumla
çeyiz onlar değil ki yükte hafif pahada ağır şeyler sarı sarı beyaz beyaz yeşil yeşil şeylerrrr :KK70:

virüs bitince anneye ortak olmak isterim bende güzel yemek yaparımm mesleğim gereği :KK70:
bende guzel yemek yaparim ama annem babam vefat edince emeklisini baglatip annemi isten ayirdik artik calismiyor.
pandemi vurmasaydi kucukte olsa bir ev yemekleri ve pogaca borek corek satilan bir yer acmayi dusunuyordum bu sene kaldi hayaller.

Anneniz çok tehlikeli bir kadın benim için.
Hamurişine asla ama asla dayanamıyorum, bugün öğlen bebeleri araba yıkatmaya diye babasına kakaladım, o fırsatta bile kendime keyif diye sigara böreği kızarttım.
O pamuk ellerini benim için öpün, olur mu?
benim icinde tehlikeli kendileri bekarken hamur islerini yapardi arkadaslariyla akrabalariyla gup gup yerlerdi banada az ye kilo alma derdi kendiside 90 kilo ha 😂😂😂
arkasini donunce falan yerdim anacim burnumda tüttü
bu sene sadece 1.5 ay gordum oda köyde pandemide dolayi kaçtik orda kaldı.
yakalayinca birde sizin yerinize operim ☺️

bende guzel yemek yaparim ama annem babam vefat edince emeklisini baglatip annemi isten ayirdik artik calismiyor.
pandemi vurmasaydi kucukte olsa bir ev yemekleri ve pogaca borek corek satilan bir yer acmayi dusunuyordum bu sene kaldi hayaller.
Talibim, hayalim!
Kendime tam böyle eli lezzetli bir anne arıyordum.
Şu çocuklar okula başlasın, pandemi bitsin ciddi konuşalım bunu.
Ortak olur, hissedar olur, çalışan olur, anneniz ne isterse o olur.
İşten anlayan ve çalışanı da eğitecek bana da el verecek tam da böyle biri gerçekten hayalim...

çeyiz onlar değil ki yükte hafif pahada ağır şeyler sarı sarı beyaz beyaz yeşil yeşil şeylerrrr :KK70:
haaa bende de var o hatta hergun cikarip sayiyoruz bisey olmusmu diye😂😂😂
annemin verdigi bir miktar var su 9 lira olandan kendi kendime bazen oturup sey diyorum velede bak 3 yasinda yarim milyonluk bende domates ne kadar patates ne kadar aman cevizi yemeyim 😂😂😂

Yahu bırakın bu işleri, erkek ailesi düşünsün😂
O kadar binbir emekle kız büyütüyorsunuz, daha ne yapacaksınız bir de.
(Umarım kv olunca fikrim değişmez)
basina bir is gelirse basini sokacak bir ana baba ocagi olsun elini attiginda elinin altinda parasi olsun tek amac bu yoksa elin ogluna yedirmem yani tapulari çil çilleri 😂😂😂
ceyiz derken damada degil kizima ceyiz 😂😂😂

Yahu bırakın bu işleri, erkek ailesi düşünsün😂
O kadar binbir emekle kız büyütüyorsunuz, daha ne yapacaksınız bir de.
(Umarım kv olunca fikrim değişmez)
o 10 yıl önceydi hatta daha fazla .artık erkekler akıllandı herşey istiyorlar evlenecekleri kadından eşit harcama bekliyorlar.eskiden eldivenden merdivene erkek ve ailesi alırdı.şimdi bile çeyrek için alım gücü düştü kim alır 15 yıl sonra kızıma elmas pırlanta altın .anası kötü günleri düşünüp aldı işteee.damatlara duyurulurrrr :KK53:

basina bir is gelirse basini sokacak bir ana baba ocagi olsun elini attiginda elinin altinda parasi olsun tek amac bu yoksa elin ogluna yedirmem yani tapulari çil çilleri 😂😂😂
ceyiz derken damada degil kizima ceyiz 😂😂😂
Ha o gelecek, elbette.
Hatta damat bir zahmet bilmesin, şuanki nesilde bile erkekler çok gözü açık.
Malı mülkü olacak, mirası olan ya da iyi maaşlı kadın istiyorlar.
Kadınlar yapınca kızıyorduk, erkekler daha beter oldu.

o 10 yıl önceydi hatta daha fazla .artık erkekler akıllandı herşey istiyorlar evlenecekleri kadından eşit harcama bekliyorlar.eskiden eldivenden merdivene erkek ve ailesi alırdı.şimdi bile çeyrek için alım gücü düştü kim alır 15 yıl sonra kızıma elmas pırlanta altın .anası kötü günleri düşünüp aldı işteee.damatlara duyurulurrrr :KK53:
Hazır bende gelinlerin takıları, oğlanlarla gelenler oğlanlarla gidecek.
Ki sadece benim hediyem o, oğullarım da dalkavuk olmaz inş, gelinimin istediğini alır.😂

çok yüksek şuan alsanizda baya beklemeniz gerekir sanirim.
annem abimle bana esit pay etti abim ev alirken bozdu suan bendeki duruyo abimin ustune 1.5 ayda 20.000 koydu benimki
altin almayi deneseniz
Altınım var zaten macera arıyorum açıkçası biraz :KK70:

Ha o gelecek, elbette.
Hatta damat bir zahmet bilmesin, şuanki nesilde bile erkekler çok gözü açık.
Malı mülkü olacak, mirası olan ya da iyi maaşlı kadın istiyorlar.
Kadınlar yapınca kızıyorduk, erkekler daha beter oldu.
erkekler ve erkek aileleri cidden çok uyanik evlenirken beni bir katekulleye getirdiler kanmasam simdi çok baskaydi hersey 😂😂😂

X