Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

ben böbrekleri satışa koymustum ama yetismedi
13 e artik
Para kaybetmeden az farkla yenisini almayı önerdi geçen gün bir arkadaş.
İphone kullanıcıları öyle yapıyormuş, yeni model gelinde hemen satıp onu almak, bir nevi yatırım diyorlar.
25 bin yahu, elimde yere düştü hop gitti.
Al sana yatırım...

ben böbrekleri satışa koymustum ama yetismedi
13 e artik
İşte aynen. Ucu ucuna hatta. Ben calısıyorum ama ailemden gelen ek gelirim var yoksa hemsire maasımla 8 bin kart ekstremi anca rüyamda öderim
tek başına 8000 se o kart hemen eşime duyurayımm benimki 2000 kusür geliyor köşe bucak saklıyorum bu ara kartımı .bak ne kadar tasarrufluyum derimm adamaa seni örnek gösteripp

ben 6 kullanıyorum ne 12 si

bir yerde sey okumustum arkadaslar iphonem yere dustu ekrani karardi inşallah kör olmusumdur yazmislardi
ben gelemem o kadar strese elimdeki huaweiyi ilk ciktiginda almistim kizim emekliyordu benim telefonu alip yerlere surmus ekrani cizildi hala aklimi oynatacak gibi oluyorum

Onun parası benim param benim param benim param. Mottom şaka bir yana ben tek hesaptan yanayım. Ortak hesap açıp orda birleştirtirim yani
Yana olabilirsin ama yapmamalısın.
Her ikiniz de oraya belirli miktar maaşın yarısı gibi atarsınız, geri kalanı size.
Bu kötü gün için değil, aynı zamanda iyi günler için de lazım.

Dolap hesabini merak ettim vallahi. Bende basladim ama henuz bana teklif gelmedi. Nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…