- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
bizim sosyete pazarı fiyatları markalarla yarışır ı kadar pahalı yanii.istanbula gidince hemen sosyete pazarına giderim ucuz ucuz bol bol alabiliyorummm.ama istanbulda da kiralar ve ulaşım masrafı çok fazlaaEvet ilginç bir şekilde daha pahalı.Sadece gıda değil giyim kültürel faaliyetler vs de daha pahalı.
gözlemeleri de güzel oluyor memlekete giderken mutlaka uğrar yerizçitlekçide getirtirim bende hep kuruyemişimi
ucuzmu pahalimi bilmem de efsane
orda beyaz leblebi 20 liraydi kilosu dun aksam kalmamisti esim canim istedi diye kuruyemisciden aldi geldi yarim kilosuna 20 lira vermis
eskiden metro alti ucuz olurdu simdi orada utanmasalar zarayla yarisacaklar yani ucuz hic bir yer kalmadi maalesef.Ahahajajaj
Ben ortaöğretim ve lise hayatımda İzmir’deydim.
Ünide ailem emekli olup yerleşinde Ankara’ya geldik.
O çocuk aklımla bile hep derdim çok pahalı burası diye.
En çok giyim pahalı gelmişti mesela, cafe restoranlar da öyle.
Sanırım artık her şeyi pahalı.
Çok şükür evdeki erkek nüfusu domates tüketmiyorbende yaz kıs her turlu tuketirim domatesi bazen oturdugum yerde canim tuzlu domates ekmek ceker
34 sise kendime 31 sise anneme melemen yaptim bu sene ayaş domatesinden ayak ustu kac tanesini tuzladim yedim hatirlamiyorum
en son eşim bana korkunç gozlerle bakarken agzimdaki tuzu yalayip tamam ya dedim de biraktim yoksa melemen falan kalmayacakti ortada
çorekçimi sizdemi elmadağ tepedekine gidiyorsunuzgözlemeleri de güzel oluyor memlekete giderken mutlaka uğrar yeriz
Benim fiyat, indirim bakma takintim tirilyoner olsam bile değişmez, her zaman ucuz seylere bakar gözüm, oyle pazar market sal beni gezerimbizim evin civarındaki tüm kuruyemişçi ve marketlerde evet siirt fıstığı fiyatları 120 130 bandında antep fıstığıda 100 den aşağı yok sosyete pazarında bile .şaşırdım 57 i duyunca
kumaş fiyatları da uçmuşş. doya doya moda izliyorum da ne kadar pahalıya alıyorlar kumaşlarıeskiden metro alti ucuz olurdu simdi orada utanmasalar zarayla yarisacaklar yani ucuz hic bir yer kalmadi maalesef.
kumaş alip kendimiz dikecegiz bu gidişle
esimin yedigi tek sebze domates patates sogan oda yemeklerdeÇok şükür evdeki erkek nüfusu domates tüketmiyor
Hepsi bana kalıyor, bir de yemeklere gizlice sokuşturduklarım var o kadar.
Karnımı domatesle doyurabilirim ben de
Nerede gözleme var yahu?gözlemeleri de güzel oluyor memlekete giderken mutlaka uğrar yeriz
bursa kumaş pazarindan alicaz artikkumaş fiyatları da uçmuşş. doya doya moda izliyorum da ne kadar pahalıya alıyorlar kumaşları
yok bu çitlekçi kırıkkale girişinde memlekete giderken de dönerkende ordan yiyoruz ama yanlış anlaşılmasın kırıkkaleli değilizzNerede gözleme var yahu?
Ben niye bilmiyorum?
Eskiden sosyete pazarının içinde vardı, çitlekçinin mi o?
Kuruyemişçi yahu bu.
elmadag tepedeki ilk magazalarinin yaninda varNerede gözleme var yahu?
Ben niye bilmiyorum?
Kuruyemişçi yahu bu.
kayserilimisin sivaslimiyok bu çitlekçi kırıkkale girişinde memlekete giderken de dönerkende ordan yiyoruz ama yanlış anlaşılmasın kırıkkaleli değilizz
Şeyde var ya fabrika satış mağazası, eski sosyete pazarının orada.yok bu çitlekçi kırıkkale girişinde memlekete giderken de dönerkende ordan yiyoruz ama yanlış anlaşılmasın kırıkkaleli değilizz
tam o kuruyemişçinin yanındaki avizecideydim dün.kıza avize bakalım dedik 1000 lerden ağız açtılar sinirim bozuldu.takımın kendi avizesini alacağım o 300 e yakındı en azından.bir çocuğum daha olsa açlıktan ölecekmişim demek kiNerede gözleme var yahu?
Ben niye bilmiyorum?
Kuruyemişçi yahu bu.
ben ankaralıyım ama eşim onlardan biri değil ha ha hakayserilimisin sivaslimi
Hiç gitmedim Elmadağ’a.elmadag tepedeki ilk magazalarinin yaninda var
memleketlide cikicaz dedim ama tutmadiben ankaralıyım ama eşim onlardan biri değil ha ha ha
O avizeci bizim samimi ahbap, daha doğrusu eşimin ailesinin.tam o kuruyemişçinin yanındaki avizecideydim dün.kıza avize bakalım dedik 1000 lerden ağız açtılar sinirim bozuldu.takımın kendi avizesini alacağım o 300 e yakındı en azından.bir çocuğum daha olsa açlıktan ölecekmişim demek ki