Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Evet ilginç bir şekilde daha pahalı.Sadece gıda değil giyim kültürel faaliyetler vs de daha pahalı.
bizim sosyete pazarı fiyatları markalarla yarışır ı kadar pahalı yanii.istanbula gidince hemen sosyete pazarına giderim ucuz ucuz bol bol alabiliyorummm.ama istanbulda da kiralar ve ulaşım masrafı çok fazlaa

çitlekçide getirtirim bende hep kuruyemişimi
ucuzmu pahalimi bilmem de efsane
orda beyaz leblebi 20 liraydi kilosu dun aksam kalmamisti esim canim istedi diye kuruyemisciden aldi geldi yarim kilosuna 20 lira vermis
gözlemeleri de güzel oluyor memlekete giderken mutlaka uğrar yeriz

eskiden metro alti ucuz olurdu simdi orada utanmasalar zarayla yarisacaklar yani ucuz hic bir yer kalmadi maalesef.
kumaş alip kendimiz dikecegiz bu gidişle

Çok şükür evdeki erkek nüfusu domates tüketmiyor
Hepsi bana kalıyor, bir de yemeklere gizlice sokuşturduklarım var o kadar.
Karnımı domatesle doyurabilirim ben de

bizim evin civarındaki tüm kuruyemişçi ve marketlerde evet siirt fıstığı fiyatları 120 130 bandında antep fıstığıda 100 den aşağı yok sosyete pazarında bile .şaşırdım 57 i duyunca
Benim fiyat, indirim bakma takintim tirilyoner olsam bile değişmez, her zaman ucuz seylere bakar gözüm, oyle pazar market sal beni gezerim eskiden daha kolaydi tabi suanki fiyatlarla eskisi kadar zevk alamiyorum..
Bizim buradaki ucuz dedigim yerin ismi makbul, biraz uzakta erdembey var, genelde de bu konseptte gördüğüm tatbak vs var istanbulda. Ama tuum türkiyede olduğuna eminim. Bence bu tarz yerlerden almanin şöyle de bi kârı oluyor cok sattiklari icin daima devirdaim var yani taze sey yiyoruz. Kg i 125 tl olan seyi ne kadar aliyor olabilir insanlar, mecburen bayatliyordur

Bir kere sirf iyi olsun diye gidip pahali iyi bi aktardan acik satilan pulbiber almıştım da 3 4 tane kelebek çıkmıştı adamin pulbiberi belki 7 8 yillik.

eskiden metro alti ucuz olurdu simdi orada utanmasalar zarayla yarisacaklar yani ucuz hic bir yer kalmadi maalesef.
kumaş alip kendimiz dikecegiz bu gidişle
kumaş fiyatları da uçmuşş. doya doya moda izliyorum da ne kadar pahalıya alıyorlar kumaşları

Çok şükür evdeki erkek nüfusu domates tüketmiyor
Hepsi bana kalıyor, bir de yemeklere gizlice sokuşturduklarım var o kadar.
Karnımı domatesle doyurabilirim ben de
esimin yedigi tek sebze domates patates sogan oda yemeklerde
adam daha cig domatesi tuzlayip yemenin tabaga dokulen suyuna ekmek banmanin tadini bilmiyor.

Nerede gözleme var yahu?
Ben niye bilmiyorum?
Eskiden sosyete pazarının içinde vardı, çitlekçinin mi o?
Kuruyemişçi yahu bu.
yok bu çitlekçi kırıkkale girişinde memlekete giderken de dönerkende ordan yiyoruz ama yanlış anlaşılmasın kırıkkaleli değilizz

Yalniz ceycey in pizzasi gibi benim de canim ayaş domatesi çektieski bi ankarali olarak.. ben nerden bulayimm

Siz diyince farkettim dunya para verip aldigim pembe domateste bile hayir yoktu bu sene

yok bu çitlekçi kırıkkale girişinde memlekete giderken de dönerkende ordan yiyoruz ama yanlış anlaşılmasın kırıkkaleli değilizz
Şeyde var ya fabrika satış mağazası, eski sosyete pazarının orada.
Bu mobilyacı, halıcı falan vardı, levis ın fabrika satış mağazası da vardı.
Görmedin mi kuzum sen orayı?

Gözleme deyince gözüm nasıl döndü ama çok severim
Kazıkçı Liva kaşarlı gözlemeyi 27!!! tl ye sattığından beri almıyorum.

Nerede gözleme var yahu?
Ben niye bilmiyorum?
Eskiden sosyete pazarının içinde vardı, çitlekçinin mi o?
Kuruyemişçi yahu bu.
tam o kuruyemişçinin yanındaki avizecideydim dün.kıza avize bakalım dedik 1000 lerden ağız açtılar sinirim bozuldu.takımın kendi avizesini alacağım o 300 e yakındı en azından.bir çocuğum daha olsa açlıktan ölecekmişim demek ki

O avizeci bizim samimi ahbap, daha doğrusu eşimin ailesinin.
Ama öyledir, evlenirken ampul model avize aldım ondan.
Bildiğin ampulun devasa olanı, 350 tl verdim
Aklıma tüküreyim, insan ampule niye o parayı verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…