- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
Bravo11.hafta baya incelme olmuştur. Kaç cm fark var?p 90x 11. hafta ile merhabaaa
dün chest back
bugün max interval plyo yapıldı
1. tur bitmesine az kaldı sabırsızlıkla bekliyoruummmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bravo11.hafta baya incelme olmuştur. Kaç cm fark var?p 90x 11. hafta ile merhabaaa
dün chest back
bugün max interval plyo yapıldı
1. tur bitmesine az kaldı sabırsızlıkla bekliyoruummmmm
tşk ederim daha bakmadım 12. haftya sonunda bakıp 2. turda başka bi beslenme programı uyguluycam o zmn çok güzel olacakBravo11.hafta baya incelme olmuştur. Kaç cm fark var?
Bu program bende de var. Eminim güzel incelme olmuştur.tşk ederim daha bakmadım 12. haftya sonunda bakıp 2. turda başka bi beslenme programı uyguluycam o zmn çok güzel olacak
İnsanity p90x e göre daha zor yani p90x de evet ağırlık kaldırmak var ama insanity sizi epey zorlar, bnce p90x ile başlayınTüm mesajları okudum. Elimde p90x ve insanity var... İkisini de araştırdım yaz döneminde sanırım insanity daha uygun geldi. P90x de alınması gereken spor aletleri var gibi... Bir spor salonunda yapılması daha mı uygun bilemedim... Ben evde barfiks çekemem ki... O yüzden insanity ile pazartesi günü başlamayı düşünüyorum.... Elimde 2 aylık proğram çizelgesi yok... Yardımcı olur musunuz.... Daha önce spor yaptım ama gözüm korktu biraz... Başarılı olmak istiyorum
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim... P90x de evde yapılması zor olan bazı hareketler gördüm... Ağırlık konusu bir şekilde halledilir... Evdeki olanaklar ile ya da alınabilecek malzemeler ile halledebilirim... Ya da alternatif hareketler bulabilirim belki... Ama barfiks için nasıl bir çözüm bulmalıyım... Kafama takılan bu oldu... Çözemediğim için bu sorunu insanity proğramına yöneldimİnsanity p90x e göre daha zor yani p90x de evet ağırlık kaldırmak var ama insanity sizi epey zorlar, bnce p90x ile başlayın
Bn barfiks kullanmıyrm, plates bandını dolabınkoluna bağlayıp hareketleri öyle uyguluyrm:) maksat sırtı çalıştırmak ve inan çok işe yaradı :)Cevap yazdığınız için teşekkür ederim... P90x de evde yapılması zor olan bazı hareketler gördüm... Ağırlık konusu bir şekilde halledilir... Evdeki olanaklar ile ya da alınabilecek malzemeler ile halledebilirim... Ya da alternatif hareketler bulabilirim belki... Ama barfiks için nasıl bir çözüm bulmalıyım... Kafama takılan bu oldu... Çözemediğim için bu sorunu insanity proğramına yöneldim
Tebrik ederim... Ben de bu hafta insanity başladım...çok zorlanıyorum ama yılmadan devam....Wuhuuuu 11. Hafta biterrr gözüm aydın olsunnn
Tşk ederim, insanity çok zor evet bni öldürüyo yaparkenTebrik ederim... Ben de bu hafta insanity başladım...çok zorlanıyorum ama yılmadan devam....
ben kısın 3 hafta felan yaptım ama düzenli değil toplamda 3 hafta bitirdim zayıflatmadı ama acaip sıkılaşma sağlıyor göbeğim uzun zaman çıkmamıştı yemeyi abartınca sonunda yine büyüdü maalesef ben cok seviyorum ama tartıda neden eksiltmiyor anlamadımTebrik ederim... Ben de bu hafta insanity başladım...çok zorlanıyorum ama yılmadan devam....
Ooooo harikasınızzzVe 3. Haftaya başlıyorum
cnm ben de bu sabah yaptım aç karna hep akşamları yapıyordum bakalım devam ettirebilirisem iyi olacak sen devam ediyo musunİnsanity ile 1 haftayı bitirdim. Gün dinlenme...şunu fark ettim... 2 defa sporu akşam yapmak zorunda kaldım. Diğer günlerde ise sabah 6 gibi yaptım.. Kesinlikle sabah erken yapılmalı...
devam ediyormuşsun bu mesajı sonradan gördüm vücudu çok güzel şekillendiriyor kesinlikle inceltiyor merak ettiğim sende tartıda fark etti miVe 3. Haftaya başlıyorum