p90x insantiy+hybrid

Proğramlarımız farklı gibi
ikimizin programlar bence de farklı cnm bnmkinin insanişty max30 olduğundan eminim ama videolarda adını söylüyor 6 egzersiz 6 gün 1 gün dinlenme hatta dün çok ağrım vardı 6.gün yoga esneme gibiydi inanır mısın ağrılarım gitti bulabilirsen tavsiye ederim

Z zeynep_33519 cnm bu sayfayı incele istersen link falan atmışlar belki bilgisayrında açarsın
ikimizin programlar bence de farklı cnm bnmkinin insanişty max30 olduğundan eminim ama videolarda adını söylüyor 6 egzersiz 6 gün 1 gün dinlenme hatta dün çok ağrım vardı 6.gün yoga esneme gibiydi inanır mısın ağrılarım gitti bulabilirsen tavsiye ederim
Merhabalar... 3 gündür yatılı, misafir vardı.. Bugün biraz dinlendim.. Salı ve çarşambayı yapamadım... İnşallah perşembe ve cuma eksiklerimi tamamlayarak yapacağım... İnsanity max 30 un videoları bende yok.. Elimdekiler bunlar...4. Haftaya geldim.. 5. Hafta yo da yapıp tekrar araştırma yapaccağm... Son 4 haftanın programı sanırım bende yok

Merhabalar... 3 gündür yatılı, misafir vardı.. Bugün biraz dinlendim.. Salı ve çarşambayı yapamadım... İnşallah perşembe ve cuma eksiklerimi tamamlayarak yapacağım... İnsanity max 30 un videoları bende yok.. Elimdekiler bunlar...4. Haftaya geldim.. 5. Hafta yo da yapıp tekrar araştırma yapaccağm... Son 4 haftanın programı sanırım bende yok
Canım insanity de birinci ay 6 video ikinci ay 6 video var ben de ikinci haftaya başlıyorum şimdi shaun sa yaptığın zaten o da çok faydalıdır çok çeşidi var o adamın zaten

Canım insanity de birinci ay 6 video ikinci ay 6 video var ben de ikinci haftaya başlıyorum şimdi shaun sa yaptığın zaten o da çok faydalıdır çok çeşidi var o adamın zaten
Hangisi olduğunu bilmiyorum...sizin ki ile aynımı bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20190715_173258.jpg
    IMG_20190715_173258.jpg
    194,7 KB · Görüntüleme: 39
Bugün ben de 5. Haftaya başladım... Ve özel günümdeyim... Şişliğimin bitmesini istiyorum... Ben bu sporu çok sevdim... Ama 2.ayın proğramın videoları bende yok... Sanırım başa döneceğim

p90x e tekrar dönücemm... var mı katılannn????

Hoş geldin p90x 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😻😻😻😻

chest and back ile 3 aylık serüveni açtım
Sadece bölgeselleri çalışıcam akşamları ancak buna vaktim olucak

Eklentiler

• AA02EA66-183E-4C07-BE48-D2E5F55EAD18.jpeg
    AA02EA66-183E-4C07-BE48-D2E5F55EAD18.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 52
Yıllar önce yapmıştım, başlığı görünce hemen girdim. TVde reklamları vardı "p90x gerçekten işe yarıyor" diye. E tabi ki işe yarar eğer yapabilirsen :)
Kesinlikle yarıyor bizzat örneği bnm😂bırakmıştm tekrar başldm ama hastalık girdi araya :KK43: geçer geçmez devam edicm

P90x bacakları çok yoruyor mı kızlar. Benim eklem rahatsızlığım var da dizleri yormayacak egzersizler arıyorum

Bugün itibaryle 1 aylık zorunlu tatildeyim... sporumu özledim... yarın akşam başlıyorum 👍🏻👍🏻

X