Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

off çok yanlış anlaşıldım onunla sevgili falan değilim sadece duygularıma hakim olamıyorum bunun pişmanlığı için yazdım

bence de öyle olmuş. daha ortada hiçbir şey yok ve zaten olmamalı da.siz de bu konudaki vicdan azabınızı yazmışsınız. kk üyelerinin çok acımasızca yorum yaptığını düşünüyorum.

Bu arada numaralarımız yok birbirimizde sadece iş yerinde kayıtlara ben bakıyorum telefon numarasını aldım whatsapp resmine bakmak için ona hiç mesaj atmadım numaram yok onda sosyal hesaplardan falan da eklemedim.

Nden aldin ?nie whatsap resmine bakma ihtyci duyuyorsun??

bence de öyle olmuş. daha ortada hiçbir şey yok ve zaten olmamalı da.siz de bu konudaki vicdan azabınızı yazmışsınız. kk üyelerinin çok acımasızca yorum yaptığını düşünüyorum.
evet ya ben sadece duygularıma nasıl hakim olurum bunun derdindeyim bir de benim yüzümden kızdan soğumasın diye dertlendim ondan özür diledim

Canın boynuz çekiyor galiba...Bu adamla gelecek düşünürsen milyon tane çeşit boynuzun olur.her kıyafetine bi boynuz degistirirsin ayakkabı çanta gibi valla.

Ayrılırsa da evet dersin, ayrılmazsa da evet dersin.. sevgilisi olan bir adam için ne yapmalıyım diye sorup, "aslında o bana çok iyi geliyor ama ne yapsam" diyorsun.. ne diyelim, "sen adama aşık ol nasıl olsa herkesle 2 ay takılıyormuş, sıradaki 2 aylık da sen ol" mu?

çünkü bana sevgilisi olan birisi için nasıl kefil olur bu adam acaba sevgilisi var mı bir de durumuna yazdığı şeylerden belki yalnız mı falan tahmin ederim diye.

Su msjla kendinizle celisiyorsunuz?? Hani karsidaki sevgilisi oldunu bilmiyordu???

Hımmm demek çok üzülüyorsun canısı

evet ya ben sadece duygularıma nasıl hakim olurum bunun derdindeyim bir de benim yüzümden kızdan soğumasın diye dertlendim ondan özür diledim
Senin yüzünden kızdan soğumasından mı dertlendin? Bu adamda sevgiye aşka dair bir şey var mı sence ikinize de,sadece şeyinin derdine düşmüş. Aklı başında bir kız olsaydın şuan böyle bir konu açmak yerine,"bu adamın sevgilisine nasıl biriyle beraber olduğunu göstereyim mi sizce" diye bir konu açardın

lütfen kendinizi alıkoyun içinizdeki duygularınız sizZE kalsın
bu adamdan ne size nede vatsapında resmi olan zavallı kıza ne köy olur ne kasaba...
yapcağınız şey ortada içten içe ne hissederseniz hissedin uzak durun mesefeli oluun.
ve o aracı kişiye sert bi çıkış yapın !

Su msjla kendinizle celisiyorsunuz?? Hani karsidaki sevgilisi oldunu bilmiyordu???
anlatamadım mı şimdi aracı bana kefil olduğu zaman akrabam falan deyince tahmin ettim kim olduğunu ben bu çocuk nişanlı diye biliyordum sonra öğrendim sevgilisi varmış nişanlı değilmiş neyse bu adama sormadım tabi sevgilisi var mı diye sonuçta sevgilisi olan birisi beni istemeye gelmez diye sonra bakayım bir dedim fotoğrafından anlarım diye kendim baktım yani.

şeref yoksunu erkekleri beğeniyorsan tabii,görüş ve çık

Kıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…