- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Saçma çok saçma hep böyle dangalak işler beni buluyor ya da ben onları buluyorum
Siz iğrenç bir karikatürle bana laf söylemişsiniz ama ben size bir şey demeyeceğim, seviyenize inmeyi zira düşünmem.Böyle göz göre göre ihanete ortak olup da buraya konu açıp kendini acındıranlara demek istediğim:
Eki Görüntüle 1593799
Keşke sosyal deney olsaydı keşke..Sosyal deney mi yapmiyorsunz demi?
Seviye mi? Bunu diyen sevgilisi olan biriyle ilişki yaşıyor. Sizde ne seviye ne onur ne gurur ne de namus var.Siz iğrenç bir karikatürle bana laf söylemişsiniz ama ben size bir şey demeyeceğim, seviyenize inmeyi zira düşünmem.
Sevgilisi varken ona elbette evet demeyeceğim kızlar evet demedim zaten sakin olun.Bir sonraki konu başlığınızı yazıyorum
1- kandırıldım (yersek)
2-kendim ettim kendim buldum, lütfen yardım edin
3-terk edildim
4-beni bir başkası için terk etti...
hangi seviye? başkasının sevgilisiyle flört eden bi kadın mı söylüyo bunuSiz iğrenç bir karikatürle bana laf söylemişsiniz ama ben size bir şey demeyeceğim, seviyenize inmeyi zira düşünmem.
Pardon ne ilişki yaşaması sadece aldığı çikolatayı kabul ettim.Seviye mi? Bunu diyen sevgilisi olan biriyle ilişki yaşıyor. Sizde ne seviye ne onur ne gurur ne de namus var.
Alev almış bir araba sana doğru geliyor ve sen belki bana dokunmadan durur hem de söner diyorsun.yok kaba değil çok haklısın.
Keşke sosyal deney olsaydı keşke..
off çok yanlış anlaşıldım onunla sevgili falan değilim sadece duygularıma hakim olamıyorum bunun pişmanlığı için yazdımböyle olayları hiç onaylamama rağmen size karşı acımasız olmayacağım. bazen insan olmayacak kişilere karşı dayanılmaz şeyler hissederler, yanlış olduğunu bilseler de kendilerini alıkoyamazlar. ancak yine de bir şekilde uzak kalmalısınız. çünkü o yolun yol olmadığı açık.
Sevgilisi varken ona elbette evet demeyeceğim kızlar evet demedim zaten sakin olun.
Ayrılırsa evet der miyim bilmiyorum büyük konuşmak istemem ama benim yüzümden kızdan ayrılmasını istemiyorum ne yapmalıyım ?Ayrilirsaa oyle mi evet dyceksnz