Süper yorumO degilde o araci olan adamda seni gururlu onurlu biri olarak gormuyormus. Sevgilisi olan adama 2. olmayi kabul edecek biri gibi gorunmussun adama.. Ki hakli da cikmis
ha evlensin. sonra elde bir kutu cila parlatır çıkan boynuzları artıksen de böyle adamla evleneceğini mi söylüyorsun yani?
,Kıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse
Tabi bu çocuk sevgilisi olduğunu bildiğimi bilmiyordu bir gün iş için birlikte dışarı çıktığımızda iltifat edince ya nerde senin yüzüğün nişanlı değil misin sen dedim yoooo dedi yanımızdaki başka arkadaşta yok nişanlı değil ama sevgilisi var dedi.Ordan sonra söyledi evet var ama 2 ay sonra başkası olacak aradığım aşkı bulana kadar böyle falan dedi.O degilde o araci olan adamda seni gururlu onurlu biri olarak gormuyormus. Sevgilisi olan adama 2. olmayi kabul edecek biri gibi gorunmussun adama.. Ki hakli da cikmis
o zaman neden konu açıp bize danışıyorsunuz ki. yapılması gereken belli değilmi zaten.üzülmesem size sormam herhalde değil mi Allah Allah üzülmesem tamam der görüşürüm çocukla kafam düzelene kadar gönül eğlendiririm
Bence senin yapacağın en güzel davranış,hepsini de güzel bir haşla. Sen basit bir insan mısın da böyle bir şeye cesaret ediyorlarKıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse
oky haklısın.ha evlensin. sonra elde bir kutu cila parlatır çıkan boynuzları artık
Çocuğa sormadım aracı kişiye sordum siz mi beni önerdiniz falan diye aracı kişi beni çok sever çünkü yok o geldi bana söyledi dedi.,
birde şunu merak ediyorum bu çocuğun o aracı adamın dediklerinden haberi var mı ?
aynen şekerim ki evlenecek adam ben daha aşkı bulamadım 2 ayda bir sevgili değiştiririm der mi ?ha evlensin. sonra elde bir kutu cila parlatır çıkan boynuzları artık
Kıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse
Vallahi yardım istemeye geldim nasıl aklımdan silerim, nasıl uzak dururum diye hayat kadını muamelesi gördüm vallahi delircem. Ben yapmam dediğimiz ne varsa başınıza geliyor işte sevgilisi olan birisine ilgi duyuyorum of çok üzgünüm.yani bu konuya üçüncü mesajım ama gerçekten daha olmayan bir şey için kıza her türlü yakıştırmayı yapmışsınız. burada yapılması gereken böyle yapmamasını öğütlemek değil mi? hakaret etmenin ne gereği var?
O senin bildigini bilmedigi icin senin hatan azalmiyor cnm kendini rahatlatmaya calisma hic..Tabi bu çocuk sevgilisi olduğunu bildiğimi bilmiyordu bir gün iş için birlikte dışarı çıktığımızda iltifat edince ya nerde senin yüzüğün nişanlı değil misin sen dedim yoooo dedi yanımızdaki başka arkadaşta yok nişanlı değil ama sevgilisi var dedi.Ordan sonra söyledi evet var ama 2 ay sonra başkası olacak aradığım aşkı bulana kadar böyle falan dedi.
Çocuğa sormadım aracı kişiye sordum siz mi beni önerdiniz falan diye aracı kişi beni çok sever çünkü yok o geldi bana söyledi dedi.
Kıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse
Kiza anlatip adamdan ayirip kendin mi konacaksin? Hic umutlanma..Kıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse