Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

O degilde o araci olan adamda seni gururlu onurlu biri olarak gormuyormus. Sevgilisi olan adama 2. olmayi kabul edecek biri gibi gorunmussun adama.. Ki hakli da cikmis
Tabi bu çocuk sevgilisi olduğunu bildiğimi bilmiyordu bir gün iş için birlikte dışarı çıktığımızda iltifat edince ya nerde senin yüzüğün nişanlı değil misin sen dedim yoooo dedi yanımızdaki başka arkadaşta yok nişanlı değil ama sevgilisi var dedi.Ordan sonra söyledi evet var ama 2 ay sonra başkası olacak aradığım aşkı bulana kadar böyle falan dedi.

Kıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse
Bence senin yapacağın en güzel davranış,hepsini de güzel bir haşla. Sen basit bir insan mısın da böyle bir şeye cesaret ediyorlar

yani bu konuya üçüncü mesajım ama gerçekten daha olmayan bir şey için kıza her türlü yakıştırmayı yapmışsınız. burada yapılması gereken böyle yapmamasını öğütlemek değil mi? hakaret etmenin ne gereği var?

Kıza mı söylemeliyim sizce ? Ama olmaz ne diyeyim sevgilin bana böyle böyle davranıyor mu ya sanane derse

üff ne saçma ya, kıza söyleyeyim mi diyorsun
sen sevgilisi olunca da sana söylemeye yeltenir baska bır kız kesin
zaten sana adam akıllı bir şey hissetse sevgilisini direk bırakır kısa mesafe askları siler

Vallahi yardım istemeye geldim nasıl aklımdan silerim, nasıl uzak dururum diye hayat kadını muamelesi gördüm vallahi delircem. Ben yapmam dediğimiz ne varsa başınıza geliyor işte sevgilisi olan birisine ilgi duyuyorum of çok üzgünüm.

O senin bildigini bilmedigi icin senin hatan azalmiyor cnm kendini rahatlatmaya calisma hic..

Çocuğa sormadım aracı kişiye sordum siz mi beni önerdiniz falan diye aracı kişi beni çok sever çünkü yok o geldi bana söyledi dedi.

sizi seviyorsa neden böyle bi haysiyet yoksunu adama kefil oluyor ki ?
siz gidin bence kızın o kişiye abi bu çocuk böyle böyle hem sevgilisi var hem çok çapkın gibi lütfen bu konu bidaha açılmasın diyin . keisin kesin bunu yapın daha yeni nişan atmış biri olarak lütfen bence böyle yapın

bunları yaşamak ve o diğer kızın yerinde olmak istermiydiniz ?
lütfen kendinizi bu noktaya getirmeden kalbinize kendinize söz geçirin ...
kimse vazgeçilmez değildir değil mi ?
daha sonra yaşıycaklarınız ortada düşünün doğru yolu bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…