Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

aracıyı da bu adamı da sokarsın aynı ortama bu seni bana öneriyo istemeye gelecekler falan diyo e senin sevgilin var oğlum siz ne ayaksınız beni ne ayak sanıyorsunuz alırım façanızı aşağı de bakalım bi

tabi canım istemeye gelecekler sn öyle san yada sandır bakın eğlenmenize takılmanıza...

böyle olayları hiç onaylamama rağmen size karşı acımasız olmayacağım. bazen insan olmayacak kişilere karşı dayanılmaz şeyler hissederler, yanlış olduğunu bilseler de kendilerini alıkoyamazlar. ancak yine de bir şekilde uzak kalmalısınız. çünkü o yolun yol olmadığı açık.

Bir sonraki konu başlığınızı yazıyorum
1- kandırıldım (yersek)
2-kendim ettim kendim buldum, lütfen yardım edin
3-terk edildim
4-beni bir başkası için terk etti...
Sevgilisi varken ona elbette evet demeyeceğim kızlar evet demedim zaten sakin olun.

Şaka mı bu?
Nasıl bir zihniyetiniz var sizin ya bide kızmayın ama diyorsunuz.
2. Kadın Olmayı Bencede hakediyorsunuz.
Sözlünüzünde verilmiş sadakası varmış ki sizin gibi biri ile evlilik gibi uzun bir yola girmeden ayrılmış.

Arkadaşlar çocukla sevgili falan değilim ya sadece iddayı kaybedip bana hediye aldı ve çikolata aldı bunları kabul ettiğim için pişmanlığımdan yazdım.Sevgilisi olan bir adamla ilişki yaşayacak kadar karaktersiz değilim.

böyle olayları hiç onaylamama rağmen size karşı acımasız olmayacağım. bazen insan olmayacak kişilere karşı dayanılmaz şeyler hissederler, yanlış olduğunu bilseler de kendilerini alıkoyamazlar. ancak yine de bir şekilde uzak kalmalısınız. çünkü o yolun yol olmadığı açık.
off çok yanlış anlaşıldım onunla sevgili falan değilim sadece duygularıma hakim olamıyorum bunun pişmanlığı için yazdım :KK43:

Bu arada numaralarımız yok birbirimizde sadece iş yerinde kayıtlara ben bakıyorum telefon numarasını aldım whatsapp resmine bakmak için ona hiç mesaj atmadım numaram yok onda sosyal hesaplardan falan da eklemedim.

X