- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Yav ne alakası var bir üyenin yazdığı şeye istinaden kıza anlatsam mı diye sordum adama konmak istesem neden kıza söyleyeyim yaKiza anlatip adamdan ayirip kendin mi konacaksin? Hic umutlanma..
Sonra gider yenilerini bulur kumalarinla paylasirsin adami
Vicdanındanayrıca kimden,ne için özür diliyorsun konu başlığını anlayamadım
Kiza anlatip adamdan ayirip kendin mi konacaksin? Hic umutlanma..
Sonra gider yenilerini bulur kumalarinla paylasirsin adami
Aslında kendimden özür diliyorum, karakterimden.Sevgilisi olan bir insandan etkilendiğim için.ayrıca kimden,ne için özür diliyorsun konu başlığını anlayamadım
aynen öyleVicdanından
Eger dogru olani yapmak istiyorsan ayrilirsin bu kadar basit.. Kizda biraz akil varsa zaten anlamistir o adamin ne oldugunu..Yav ne alakası var bir üyenin yazdığı şeye istinaden kıza anlatsam mı diye sordum adama konmak istesem neden kıza söyleyeyim ya
Vallahi yardım istemeye geldim nasıl aklımdan silerim, nasıl uzak dururum diye hayat kadını muamelesi gördüm vallahi delircem. Ben yapmam dediğimiz ne varsa başınıza geliyor işte sevgilisi olan birisine ilgi duyuyorum of çok üzgünüm.
yüzyılın hatası düzeltirim diyerek kabul etmek. düz'elen sen olmada sonra.Aracı kişi bana sevgilisi olduğunu söylemedi sadece çapkın dedi ben de olmaz o zaman demiştim o da sana bağlı sen onu düzeltirsin falan dedi.
OOO ne ayrılması sevgili falan değiliz heyyEger dogru olani yapmak istiyorsan ayrilirsin bu kadar basit.. Kizda biraz akil varsa zaten anlamistir o adamin ne oldugunu..
Hakaret falan etmiyorum ki neyi terbiyesizce? Aldatan adam her zaman aldatir bu bir gercek. Bu adamla evlenirse basina bu iki seyden biri gelecektir 1. kuma 2 . metrestamam, çok yazdım farkındayım ama bu ithamınız çok terbiyesizce. kendimi bunu söylemek zorunda hissediyorum.
Kimse sana hayat kadını muamelesi yapmıyor
bence cogunluk sana biraz onurdan yoksunmuşsun gibi davranıyor
Ne hayat kadınları var ki namus abidelerine taş çıkartır o da nasıl kelimeymiş
sevgili olma yolundasin ama.. Ayrilirsin derken baglarini koparirisin demek istedimOOO ne ayrılması sevgili falan değiliz heyy
aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum kiYazdıklarım neden yanlış anlaşıldı çok merak içindeyim sevgili falan değiliz iş yeri dışında konuşmuyor, görüşmüyoruz.
hayat kadınları sizden daha iyi diyinde düşüp bayılayım burda
hayat kadınına bak namus abidelerine taş çıakrıyor vauwwww
Hakaret falan etmiyorum ki neyi terbiyesizce? Aldatan adam her zaman aldatir bu bir gercek. Bu adamla evlenirse basina bu iki seyden biri gelecektir 1. kuma 2 . metres