Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

Kiza anlatip adamdan ayirip kendin mi konacaksin? Hic umutlanma..
Sonra gider yenilerini bulur kumalarinla paylasirsin adami
Yav ne alakası var bir üyenin yazdığı şeye istinaden kıza anlatsam mı diye sordum adama konmak istesem neden kıza söyleyeyim ya

2 ay sonra sende o kızın yerinde olacaksın o başkasına iltifat edecek senin keklik yerine koyacak .. aklını başına topla !!!

Kimse sana hayat kadını muamelesi yapmıyor
bence cogunluk sana biraz onurdan yoksunmuşsun gibi davranıyor
Ne hayat kadınları var ki namus abidelerine taş çıkartır o da nasıl kelimeymiş

Yazdıklarım neden yanlış anlaşıldı çok merak içindeyim sevgili falan değiliz iş yeri dışında konuşmuyor, görüşmüyoruz.

Kimse sana hayat kadını muamelesi yapmıyor
bence cogunluk sana biraz onurdan yoksunmuşsun gibi davranıyor
Ne hayat kadınları var ki namus abidelerine taş çıkartır o da nasıl kelimeymiş

hayat kadınları sizden daha iyi diyinde düşüp bayılayım burda
hayat kadınına bak namus abidelerine taş çıakrıyor vauwwww

Yazdıklarım neden yanlış anlaşıldı çok merak içindeyim sevgili falan değiliz iş yeri dışında konuşmuyor, görüşmüyoruz.
aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım
O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.

şu son cümlelerin yüzünden olamaz mı sence..

hayat kadınları sizden daha iyi diyinde düşüp bayılayım burda
hayat kadınına bak namus abidelerine taş çıakrıyor vauwwww

Sen anlaman gerektiği yerden anlamamışsın
Jazz yapmana hacet yok

Demek ki sen de sevgilisi olana yazılmak isteyen kadınlar sınıfındasın

Hakaret falan etmiyorum ki neyi terbiyesizce? Aldatan adam her zaman aldatir bu bir gercek. Bu adamla evlenirse basina bu iki seyden biri gelecektir 1. kuma 2 . metres

zaten adamla evleneceği gibi bir olayı sanmıyorum, basit bir hoşlantı için yapılan yorumlar bana fazla ağır geldi. bu yüzden yorum yapma gereği duydum. yani sadece siz üstünüze alınmayın.

Adam bu kadar rahat ve umursamaz işte! Sevgilim var, saklama gereği duymam, ikinci üçüncü de gelsin hayır demem modu. Yeni nesil erkeklerde " ıssız adam" modası var tatlım görünüşe göre bayağı da işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…