-
- Konu Sahibi kuzularinannesi
kızın mı olacak acaba çünkü bulantısı olanların genelde kızı oluyor
HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIKLI OLSUN KIZ ERKEK FARKETMEZ AMA BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN HER ZAMAN KIZ ÇOCUK
günaydın güzel bebişliler ve bebiş bekeleyenler .
elifim öp o mis yanaklardan birde benim için .
günaydınlar mutlu sabahlar
oğluşumla kalktık sırayla kahvaltılarımızı yaptıkşimdi daldı kuzucum uykuya
gece çok mızmızlık etti oğlum, misafir vardı uykuya dalamadı vaktinde sonra da çok zorlanıyor uyumakta
eliiiiiiiiiiiffffffffffff gözün aydın tatlımmmmm bir oğlun olmuş
RAbbim sağlık sıhhat ile büyütsün sizlere bağışlasın inşallah demek sende anne oldun aayyyy çok duygulandım kız
oğlunun fotosunu koyda görem aayyyy özlemiş,im vallaaaa
eliiiiiiiiiiiffffffffffff gözün aydın tatlımmmmm bir oğlun olmuş
RAbbim sağlık sıhhat ile büyütsün sizlere bağışlasın inşallah demek sende anne oldun aayyyy çok duygulandım kız
oğlunun fotosunu koyda görem aayyyy özlemiş,im vallaaaa
oldum canım benim ya nihayet rabbim nasip etti şükürler olsun
sen nasılsın?
elifimmmm aeben abla linki verince bende bi bakayım dedim...canım yaaa oğlun olmuş,nasıl sevindim anlatamam
Rabbim sağlıkla,sıhhatle büyütmeti nasip etsin
bu arada kirazz_z ben
kız nesli sendemi yoksun ben gibi ortalıkta sende yeni öğrenmişsin baksana....
ya ben bebek haberlerine çok seviniyorum yaaaa düşmanım olsa içim erir anne olunca
allah nerede eli kolu boş bekleyen var ise nasip etsin hayırlısı ile inşallaahhhhhh
Ben iyiyim canım yaaa çok yoğunum işlerim artık daha da yoğun her yere her şeye yetişmeye çalışıyorum
tilki misali döndüm yine montiye
sende ne var ne yok anlat bakalım yeni anne
oğlunun adı ne ne zaman doğdu evdemisin neler yapıyorsun eşin ne alemde?
elifimmmm aeben abla linki verince bende bi bakayım dedim...canım yaaa oğlun olmuş,nasıl sevindim anlatamam
Rabbim sağlıkla,sıhhatle büyütmeti nasip etsin
bu arada kirazz_z ben
kimseler kalmamış buralarda
oğluşumu uyuttum oturdum keyif yapıyorumhayret ki yaklaşık 1,5 saattir yatağında sallanmadan uyuyor şaşırttı beni kuzum
gündüzleri anakucağında sallaya sallaya zor uyutuyorum, yarım saat uyuyabilirse seviniyorum
salı günü işitme testine gittik uyuması gerekliydi, korktum nasıl uyutçam diye ama saat 6da 8:30a aç olunca güzel emip uyudu çok şükür
kulaklarımızda da problem yok çok şükür, zaten belliydi müzik dinlemeden uyuyamayan bir oğlum var
ivettttt bende kayboldum...sonra şişince tekrar soluğu kürkçü dükkanında aldım
aslında elifin hamilelik haberini nazlım söylemişti ama bi türlü yazamadım,sonra eski nickimle giremedim falan,araya bi sürü şey girdi
amin inşallah canım Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
oğluşumun adı DORUK 20 eylülde doğdu kuzucum sezeryanla
evdeyim şimdilik ama malesef 1 ay sonra işbaşı
eşimi hiç sorma ölcek adam oğlum diyeşimdi de diyor ki ben çocuk istemiyorum demiyodum ki
montici seniben de hamileyken 10,5 kg aldım doğumdan sonra 15 gün içinde 14,5 kg verdim
sonra annemlere gittim 1 ay kadar kaldım ve 2 kg aldımşimdi de iştahım açık sürekli tatlı istiyo canım ya
neslişim hoşgeldin
toplaşalım yeniden ne güzel
amin inşallah canım sen de var mı bebiş?
diğer nickine bakmıştım ben online göremedim seni hiç
amin inşallah canım Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
oğluşumun adı DORUK 20 eylülde doğdu kuzucum sezeryanla
evdeyim şimdilik ama malesef 1 ay sonra işbaşı
eşimi hiç sorma ölcek adam oğlum diyeşimdi de diyor ki ben çocuk istemiyorum demiyodum ki
montici seniben de hamileyken 10,5 kg aldım doğumdan sonra 15 gün içinde 14,5 kg verdim
sonra annemlere gittim 1 ay kadar kaldım ve 2 kg aldımşimdi de iştahım açık sürekli tatlı istiyo canım ya
neslişim hoşgeldin
toplaşalım yeniden ne güzel
amin inşallah canım sen de var mı bebiş?
diğer nickine bakmıştım ben online göremedim seni hiç
evet bende aynen
bende nazlıdan öğrenmiştim çok sevinmiştim ama bir türlü kk ya giripte bakamadım bu güne kısmetmiş darısı başına canım
canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah oğluşunu adıda pek güzelmiş adıyla yaşasın inşallah....
demek eşin kıvırıyor heee vay çakal
tatlım çalışmak zorundamısın sende
kim bakacak peki çocuğa ?
Lohusalıkta evet çok tatlı çekiyor insanın canı sanırım emzirdiğin için oluyor bu ben lohuısalıkta çok kilo almıştım daha doğrusu sütüm kesilince kilolar geri gelmişti....
Aman diyim sakın hiç bir şeye üzülme stres olma sütüne dikkat et doruk paşayı mahrum etme canım
hoşbulduk canım benimevetttt toplaşalım,ayy özlemişim yaaa
valla elifcim bizde daha bişey yok,bi ara heveslenmiştik ama olmadı,sonrada benim kilolar uçtu iyice,bende önce kilolarımı vereyim sonra hamiş kalayım diye biraz daha erteledim