özleştik toplaştık yeniden :)

sağol ablacım :KK16: iyi çok şükür ablacım bugün 55 günlük olduk :nazar:

birara hiç girememiştim kk'ya. şimdi şimdi oğlumu sallarken bakıyorum işte. sizleri de özledim arada gelirsiniz selam verirsiniz diye düşündüm

sen nasılsın ablacım?

Maşallahhhh kocaman olmuş annesi büyümüş bile :nazar::nazar: herhalde o zamana denk geldi merak etmiştim seni bir bajayım dedim karşılaşamadık hiç..

Bende iyiyim canım sağol sürekli dişe gidip geliyorum uzunda sürdü tedavi az kaldı artık bitmesie benide bitirdi ama varya :KK1:

Maşallahhhh kocaman olmuş annesi büyümüş bile :nazar::nazar: herhalde o zamana denk geldi merak etmiştim seni bir bajayım dedim karşılaşamadık hiç..

Bende iyiyim canım sağol sürekli dişe gidip geliyorum uzunda sürdü tedavi az kaldı artık bitmesie benide bitirdi ama varya :KK1:

geçmiş olsun abla ,sanki çok uzun zamandır yaptırıyosun sen bu tedaviyi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. bitsin inşallah da rahat et

geçmiş olsun abla ,sanki çok uzun zamandır yaptırıyosun sen bu tedaviyi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. bitsin inşallah da rahat et

Sağoll canım evet uzun sürdeir gidip geliyorum bir ara gataya gidiyodum orayı bitirdim başka hastaneye gidiyorum,işlemler uzun sürüyor 3 ameliyat yaptılar iş uzun sürdü ondan

merhabalar elifim topigin hayırlı olsun canım :KK19:

.....selam kıslar :KK16:

çok sevindim nazlım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kalp atışı, cinsiyeti vs. derken doğuveriyolar, sanki hiç zaman geçmicekmiş gibi geliyor insana hamileyken

54 günlük oldu bile oğlum benim :nazar:

maşallah elif demek 2 aylık oldu :emir_bebek::nazar:
darısı tüm isteyenlerin başına ....

hoşbuldum emelciğim sağol canım iyiyim hamdolsun canım . dün bebişimin kalp atışlarını gördüm ve dinledim . inanılmaz bir duyguydu .

bende seni çok özledim gözdoşum görüşemiyoruz uzun zamandır :KK14:
dünyanın en güzel görüntüsü ve sesi dimi ben hayran olmuştum
hamarat hatun ,güle güle iyi dersler canım

bende kalktım temizlik yapayım diye daha süpürge yapabildim sadece doruk paşa sağolsun uyandı onu emzirdim şimdi

hoşgeldin nazlişkom

oyy bebeişin kalp atışını gördün demek, ne güzel oluyor di mi :KK16:

oy yarasın top top et olsun şifa olsun daruk paşaya

günaydın herkese :KK16:

oğlumu her sabah 6da emzirip yatırıyorum yerine güneş doğar doğmaz açıyor gözlerini

alıyoruz biz de yatağımıza ,o kadar gülüyor eğleniyor ki :KK1: yerim ben onu

derinciiiiimm nasılsın canım yaaaaa özledim valla geçen listeme baktım yoktun listem de ne oldu ki acaba
sorma 2 yaşında oldu oğlum
bizimki de abi oldum ben diyor bezli abi
valla oğlan grip oldu ya sabah 6 da babaanneye gidiyor havalar serinledi giydiriyorum ama sonra sıcak oluyor her taraf açık hala burda malum yaz burda geç bitiyor

emel tunayla arasında ne kadar var tuna 27 aylık aynılar hemen hemen.
bende özledim valla:))
hangi liste burdaki mi?
bilmiyorum ki ne oldu bende çok bakamıyorum.
çocuklar durmuyor işim hiç bitmiyor...:KK31:

günaydın herkese :KK16:

oğlumu her sabah 6da emzirip yatırıyorum yerine güneş doğar doğmaz açıyor gözlerini

alıyoruz biz de yatağımıza ,o kadar gülüyor eğleniyor ki :KK1: yerim ben onu

mert eren de böyledydi biz de alırdık yanımıza hala da öyle sabah illa yanımmızda 5 dk olsa yatacak valla ben çok mutlu oluyorum o yüzden yatmasında sakınca görmüyorum ama yanımızda uyumak yok sabaha kadar sadece sabahları şekerleme izni var :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

derinciiiiimm nasılsın canım yaaaaa özledim valla geçen listeme baktım yoktun listem de ne oldu ki acaba
sorma 2 yaşında oldu oğlum
bizimki de abi oldum ben diyor bezli abi
valla oğlan grip oldu ya sabah 6 da babaanneye gidiyor havalar serinledi giydiriyorum ama sonra sıcak oluyor her taraf açık hala burda malum yaz burda geç bitiyor

emel tunayla arasında ne kadar var tuna 27 aylık aynılar hemen hemen.
bende özledim valla:))
hangi liste burdaki mi?
bilmiyorum ki ne oldu bende çok bakamıyorum.
çocuklar durmuyor işim hiç bitmiyor...:KK31:

2 ay var mert eren de 25 aylık teyzesi
arkadaş listemde yoksun halbuki vardı oldu bişeyler ama acaba listemi temizlerken mi oldu

X