özleştik toplaştık yeniden :)

hayırlı uğurlu olsun topiğimiz canım arkadaşımla yine beraberizzzz ne güzel
canım işe başladın mı evde misin

özledim sizi ya

işe başlamadım henüz 28 aralıkta işbaşı

doruk 17 günlüktü annemlere gittik, geçen perşembe döndük 10 gündür evimizdeyiz

pazartesiden beri de oğluşumla başbaşa kaldık

tek bakıyorsun şimdi tadını çıkar zorlu ama güzel günler gazı yoksa
uykusu nasıl gece çok uyanıyor mu

tek bakıyorsun şimdi tadını çıkar zorlu ama güzel günler gazı yoksa
uykusu nasıl gece çok uyanıyor mu

gaz sancılarımız çok oldu akşamları saatlerce ağladığı oldu doktora götürdüm geçen cuma, ilaç verdi sakinledi kuzucum çok şükür

gece uykusu daha düzenli gündüze göre, gündüz sürekli sallamam gerekyor ,sallanmaya alıştı çok malesef

maşallah aslan parçasınaaaaa
biz de evdeki ergenle uğraşıyoruz beyefendi kılık kıyafetine özenir oldu elif görmen lazım geçen senin yolladığın pantalonu giycem diye tutturduve giydi belden oldu da boy kısa dar oldu tabi adım atamıyor tüm gün giydi onu görmen lazım

mert eren de sallanırdı yavaş yavaş azaltırsın ben öyle yaptım canım vakti gelince bırakıyorlar ama erken yaşta başlamak lazım uyku düzenine falan ben 3 aylıkken başlamıştım saat,nde uyutmaya hala da öyledir 21.30 mert eren uyur tabi bazen istisnalar oluyor

gece sallanmak istemiyor çok şükür ama gündüz hep sallanmak istiyor

ne kadar süre aynı odada yattınız mert erenle emelcim?

yavrum benim yerim ben onu ya büyümüş de kıyafet seçermiş paşam

zaman ne çabuk geçiyor di mi hamileydin mert eren doğdu 1 yaşına girdi ,2 yaşına girdi

ben bebek sahibi olamıcam diye üzülüyodum hamile kaldım doruk 51 günlük oldu bile

ben bir buçuk yaşına kadar bizim odammızda kendi yatağında yattı eski evde odası yoktu ama yine de 2 yaşından öönce ayırmazdım şimdi odasında uyuyor sabah 5-6 gibi gelip yanımızda yatıyor biz de bişey demiyoruz nasılsa hep yatacak değil kimisi 6 aylıkken ayırdı bence erken 2 yaş en ideali

hem de nasıl hızlı geçiyor elifim ya hele konuşmaya başlayınca sana bağımlılığı azalınca 2 yaşında diyorum ama sanki ondan öncesi yok oysa şurda 2 yıldır bizimle düün ne konuşuyorduk bugün neyi

2008 de tanıştık bir topik vardı adını hatırlayamadım ama 4yıl olmuş elifim orada tanştık

kankam ben çıkayım yemek hazırlayım görüşğrüzzzzz oğlunu öp benmi için lütfen bş de koklaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…