özleştik toplaştık yeniden :)

teşekkür ederim elifimmm hehehe onore oldum
bugün ayrıca evlilik yıldönümüm 6 yıl bitti
bu arada aşüre gününüz mübarek olsun hayırlara vesile olsun

sağol canım yakın olsak yapardım sana süt olurdu doruk paşama
sen de yapsana elifim burçinin denemeleri diye bir site var birebir ondan yaptım ordaki tüm malzemeleri koymadım ama miktar aynıydı tadı da güzel oldu

Allah kabul etsin marifetli arkadaşım:KK9:

benim de çok canım istiyordu komşu getirdi sağolsun :KK56:

afiyet olsun ..

ne aklıma geldi biliyormusun elif . hani aşure yaptım kase getirin demiştim, kaç sene önce bilmem ...
ve getirdigin tası hayal ettim birden .:KK9:

hatta geçen yazayım dedim ama dedim kız emzikli şimdi canı çeker vs . şükür komşun getirmiş :KK56:

sağol canım yakın olsak yapardım sana süt olurdu doruk paşama
sen de yapsana elifim burçinin denemeleri diye bir site var birebir ondan yaptım ordaki tüm malzemeleri koymadım ama miktar aynıydı tadı da güzel oldu

yemeği bile zor yapıyorum canım doruk'la bir de aşure işine girmiyim :KK1:

afiyet olsun ..

ne aklıma geldi biliyormusun elif . hani aşure yaptım kase getirin demiştim, kaç sene önce bilmem ...
ve getirdigin tası hayal ettim birden .:KK9:

hatta geçen yazayım dedim ama dedim kız emzikli şimdi canı çeker vs . şükür komşun getirmiş :KK56:

hatırlamadım abla ama eminim büyük bir kasedir :KK1: çok seviyorum aşureyi

dün komşum getirdi , bir de patronun eşi yapmış ben seviyorum diye göndermiş 3-4 kase kadar :KK56:

günaydınlar hayırlı cumalar :KK16:

dün aşıya götürdüm oğlumu ağladı biraz tabi aşı olurken kuzucum

şükür ateşimiz çıkmadan hastalanmadan atlattık, akşam saati biraz huzursuzlandı sadece o kadar

elifiiiiimmmmm :KK52: senmisin kıııı isim değişmiş önce dedim bu kim :KK9: anam senin bebişinmi olduuu çok sevindim canım benim ya :KK16: valla yeniden buralarda olmak sizlerle karşılaşmak çok güzel 2 senedir nerdeyse hiç uğramıyodum,özgem saolsun aklımı çeldi :KK9: arada burayada uğrarım artık :KK54:

elifiiiiimmmmm :KK52: senmisin kıııı isim değişmiş önce dedim bu kim :KK9: anam senin bebişinmi olduuu çok sevindim canım benim ya :KK16: valla yeniden buralarda olmak sizlerle karşılaşmak çok güzel 2 senedir nerdeyse hiç uğramıyodum,özgem saolsun aklımı çeldi :KK9: arada burayada uğrarım artık :KK54:

evet beniiimmm :KK16: çok uzak kaldık birbirimizden toplanalım yeniden

aeben ablan, nazlım, neslişim, safişim burdalar

özge bizim özge mi ona da haber ver :KK19:

bebeğim oldu çok şükür 2,5 aylık oldu oğluşum :nazar:

evet beniiimmm :KK16: çok uzak kaldık birbirimizden toplanalım yeniden

aeben ablan, nazlım, neslişim, safişim burdalar

özge bizim özge mi ona da haber ver :KK19:

bebeğim oldu çok şükür 2,5 aylık oldu oğluşum :nazar:

ay hepsini çok özledimm :KK16: bizim özge evet :KK34: eski günlerdeki gibi ne güzel :KK16:

günaydınlar hayırlı cumalar :KK16:

dün aşıya götürdüm oğlumu ağladı biraz tabi aşı olurken kuzucum

şükür ateşimiz çıkmadan hastalanmadan atlattık, akşam saati biraz huzursuzlandı sadece o kadar

kıyamam kuzuma kolu acımış annesi ondan huysuzlanmışşş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

amin canım çok sağol . sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli . çok esledim ben ya eski sohbetlerimizi :KK14:

ben iyiyim canım,bi ton kilo alıp geri döndüm :KK9: dukan diyetine başladım şimdilik süper gidiyo 2 hafta oldu 6 kilo vermişim bile bu kez sonuna kadar durmak yok Allahın izniyle.
aynen bende çok özledim o günleri,bi başkaydı eskiden :KK31:

X