özleştik toplaştık yeniden :)

Maşallahhhh kocaman olmuş annesi büyümüş bile herhalde o zamana denk geldi merak etmiştim seni bir bajayım dedim karşılaşamadık hiç..

Bende iyiyim canım sağol sürekli dişe gidip geliyorum uzunda sürdü tedavi az kaldı artık bitmesie benide bitirdi ama varya

geçmiş olsun abla ,sanki çok uzun zamandır yaptırıyosun sen bu tedaviyi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. bitsin inşallah da rahat et

geçmiş olsun abla ,sanki çok uzun zamandır yaptırıyosun sen bu tedaviyi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. bitsin inşallah da rahat et

Sağoll canım evet uzun sürdeir gidip geliyorum bir ara gataya gidiyodum orayı bitirdim başka hastaneye gidiyorum,işlemler uzun sürüyor 3 ameliyat yaptılar iş uzun sürdü ondan

merhabalar elifim topigin hayırlı olsun canım

.....selam kıslar

maşallah elif demek 2 aylık oldu
darısı tüm isteyenlerin başına ....

dünyanın en güzel görüntüsü ve sesi dimi ben hayran olmuştum

oy yarasın top top et olsun şifa olsun daruk paşaya

günaydın herkese

oğlumu her sabah 6da emzirip yatırıyorum yerine güneş doğar doğmaz açıyor gözlerini

alıyoruz biz de yatağımıza ,o kadar gülüyor eğleniyor ki yerim ben onu

selaammm...
çocuklardan çok fazla takip edemiyorum.
elif benim hala yanımda yatıyor çocuklar

günaydın herkese

oğlumu her sabah 6da emzirip yatırıyorum yerine güneş doğar doğmaz açıyor gözlerini

alıyoruz biz de yatağımıza ,o kadar gülüyor eğleniyor ki yerim ben onu

mert eren de böyledydi biz de alırdık yanımıza hala da öyle sabah illa yanımmızda 5 dk olsa yatacak valla ben çok mutlu oluyorum o yüzden yatmasında sakınca görmüyorum ama yanımızda uyumak yok sabaha kadar sadece sabahları şekerleme izni var

iyiyiz canım daha doğrusu topikte benden başka kimse yok oğluşumla ben iyiyiz

Leblebi ve çubuk kraker ye canım bastırır mideni

bi de ben limon yiyodum

çubuk kraker yiyiyorum ama işe yaramıyor nedense ... Akşamları tavan yapıyor miğde bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…